Kafić

Zatvoreno 547 restorana i kafića

​Iranska policija zatvorila je 547 restorana i kafića u Teheranu, jer nisu poštovali "islamska načela", te uhapsila 11 lica, rekao je šef policije glavnog grada Irana Hosein Rahimi.

Gosti oduševljeni konobarima s Daunom

BANJALUKA - Reakcije gostiju su veoma pozitivne. Oni su oduševljeni novim konobarima i mnogi se žele fotografisati s njima. Ostavljaju im i bakšiš.

Naljutio ga kockarski aparat pa pretukli gazdu kafića

BANJALUKA - Trojica Banjalučana uhapšena su zbog lupanja kafića "Trač party" i premlaćivanja njegovog vlasnika, a zasad sve upućuje da je do incidenta došlo jer je jedan od osumnjičenih nasilnika bio bijesan na - kockarski aparat.

U Tokiju otvoren prvi kafić u kojem se gosti druže sa svinjama

Kafići u kojima se gosti mogu družiti s mačkama prisutni su u cijelom svijetu, a Japan je odlučio otići korak dalje i u Tokiju otvoriti prvi kafić u kojem se gosti mogu družiti sa svinjama.

Pucnjava u kafiću u Francuskoj

PARIZ - Trojica maskiranih naoružanih napadača u crnom ušli su u kafić u francuskom gradu Turkoanu i počeli da pucaju iz vatrenog oružja, javili su lokalni mediji.

Jedinstveni kafić u Beogradu koji razbija predrasude

​BEOGRAD - Kafić "Zvuci srca" u Beogradu jedinstven je u regionu po tome što kafu u njemu dobijete posluženu bez predrasuda, a riječ je o specifičnom prostoru u kome rade osobe sa smetnjama u mentalnom razvoju.

U banjalučkom kafiću otkriven ilegalni salon zabavnih igara

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalni salon zabavnih igara u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Kako prići djevojci u kafiću?

Koliko puta vam se dogodio da ste u baru uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru?

Ugašen požar u banjalučkom kafiću

BANJALUKA - Vatrogasci su ugasili požar koji je danas izbio u potkrovlju kafića "Eklektik", u banjalučkoj Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića u Banjaluci, potvrđeno je "Nezavisnim"

Požar u kafiću u Banjaluci

BANJALUKA – U Kafiću Eklektik, koji se nalazi u ulici Kralja Petra I Karađorđevića danas je izbio požar.

Najčitanije