Kafić

Zanimljiva ponuda pića u kafiću u Rijeci: Pfizer, Sputnik, Moderna kokteli

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija interesantne ponude iz kafića u Rijeci. Posjetiocima su, u skladu s aktuelnim temama, u ponudi kokteli s nazivom Pfizer, Sputnik, Moderna.

Flašom gađao auto u prolazu iz bašte kafića

TESLIĆ - Osoba čiji su inicijali D.T., sa područja opštine Teslić, juče oko 15 časova, iz bašte kafića flašom je gađala R.Đ., takođe sa područja opštine Teslić, koji se kretao automobilom tojota u Ulici Svetog Save u Tesliću, saopšteno je iz Policijske uprave Teslić.

Autom nišanio gosta kafića, a ubio njegovog rođaka, zatražen pritvor

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta predložilo je Sudu da odredi pritvor dvadesetčetvorogodišnjem Elmiru Čoliću (24), osumnjičenom da je golfom uletio u baštu kafića, u namjeri da ubije Zijada Karalića, koji se uspio spasiti, dok je u naletu vozila nastradao Zijadov blizak rođak Šećo Karalić, potvrdili su naši izvori.

Kon: Od ponedjeljka rade bašte kafića

BEOGRAD - Od sutra će bašte kafića i restorana biti otvorene, ali će moći da se koriste sa 50 odsto kapacitet, i time ćemo da legalizujemo već postojeće stanje, izjavio je član Kriznog štaba dr Predrag Kon.

Zbog tuče u banjalučkom kafiću privedene još dvije osobe

BANJALUKA - U subotu uveče došlo je do fizičkog obračuna nekoliko osoba u banjalučkom kafiću "Space", prilikom čega je uhapšeno pet lica.

Rafalna pucnjava na kafić u Prijedoru, policija traga za muškarcem

PRIJEDOR - Policija u Prijedoru intenzivno traga za muškarcem R.M. koji je sinoć ispalio više hitaca iz automatske puške u pravcu ugostiteljskog objekta u tom gradu, saopšteno iz policijske uprave Prijedor.

Uputstva za ublažavanje mjera, šest osoba za stolom u lokalima

BANJALUKA - Institut za javno zdravstvo RS donio je uputstva za postepeno ublažavanje mjera u ugostiteljskim objektima, a odobreno je prisustvo šest osoba za stolom, navedeno je na sajtu Instituta.

Iz očaja otvorili kafiće u Hrvatskoj, policija kažnjava

ZAGREB - Uprkos zabrani i oštrim sankcijama za kršenje epidemioloških mjera, u Hrvatskoj je otvoren jedan kafić u Trogiru i jedan u Otočcu, nakon čega je uslijedila reakcija policije, kafići su zatvoreni, a protiv vlasnika podnesene krivične prijave.

Hrvatska ograničava rad klubova i kafića

ZAGREB - Hrvatska je danas imala rekordanih 180 novozaraženih virusom korona, a direktor HZJZ-a Krunoslav Capak otkriva da od sutra stupa na snagu mjera ograničenja rada klubova i kafića do ponoći.

Pucnjava u kafiću u Modriči kobna po vlasnika

MODRIČA - Marko Radoš, vlasnik kafića “Koleseum” koji se nalazi na Trgu Milana Jelića u Modriči smrtno je stradao nakon tuče i pucnjave koja se dogodila u ovom lokalu , saznaju “Nezavisne”.

Najčitanije