Kajak

Gorio "Kajak klub" u Gradišci

GRADIŠKA - U požaru koji je rano jutros izbio na ugostiteljskom objektu ''Kajak klub - Gradiška'' nije bilo povrijeđenih, saopšteno je iz PU Gradiška.

Poginulo troje kajakaša u Francuskoj

PARIZ - Tri kajakaša poginula su kod sjeverne obale Francuske, rekli su danas zvaničnici.

Iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene

Bh. kajakaši i članovi banjalučkog Kajak-kanu kluba Vrbas M:tel Darko Savić, Dušan Mačkić i Anes Šudić iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene. Nastupali su na trkama Svjetskog kupa, a Savić može da se pohvali da je pobijedio na najopasnijoj rijeci u Kini - Salvin, na kojoj je čuveni Tigrov skok.

Darko Savić peti na Svjetskom kupu u Kini

Bh. kajakaš Darko Savić bio je peti u klasičnoj trci u finalu Svjetskog kupa koji se održava u Kini.

Ogromna stijena za dlaku promašila kajakaše

Kajakaši na Gornjem jezeru u SAD pukom srećom su izbjegli smrt, kada se tik iza njih obrušio veliki dio stijene.

Kajakaš Dušan Mačkić u finalu Svjetskog prvenstva

Kajakaš banjalučkog Vrbas M:tela, Dušan Mačkić, izborio je direktan plasman u finalnu trku Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019", u disciplini K1 za juniore.

Počinje Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama

Takmičenja na Svjetskom prvenstvu za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka - Vrbas 2019" počinju danas na rijeci Vrbas, gdje će se za što bolje pozicije i medalje boriti takmičari iz 18 zemalja. BiH će imati četiri predstavnika.

Otvoreno Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je Banjaluka grad sporta sa olimpijskim, svjetskim i evropskim prvacima u mnogim sportskim disciplinama, te da je bila domaćin niza najvećih takmičenja u kajak i kanu prvenstvima i sportovima na vodi.

Banjaluka i Vrbas M:tel spremni za još jedno veliko takmičenje

Banjaluka i Kajak kanu klub Vrbas M:tel spremni su za još jedno veliko takmičenje ICF Svjetsko prvenstvo, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka-Vrbas 2019" koje će biti otvoreno sutra.

Banjaluka od 25. do 28. jula domaćin svjetskim kajakašima

Kajak kanu klub "Vrbas m:tel" domaćin je ICF Svjetskog prvenstva, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019" koje će biti održano od 25. do 28. jula 2019. godine.

Najčitanije