Kajak

Ogromna stijena za dlaku promašila kajakaše

Kajakaši na Gornjem jezeru u SAD pukom srećom su izbjegli smrt, kada se tik iza njih obrušio veliki dio stijene.

Kajakaš Dušan Mačkić u finalu Svjetskog prvenstva

Kajakaš banjalučkog Vrbas M:tela, Dušan Mačkić, izborio je direktan plasman u finalnu trku Svjetskog prvenstva u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019", u disciplini K1 za juniore.

Počinje Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama

Takmičenja na Svjetskom prvenstvu za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka - Vrbas 2019" počinju danas na rijeci Vrbas, gdje će se za što bolje pozicije i medalje boriti takmičari iz 18 zemalja. BiH će imati četiri predstavnika.

Otvoreno Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu na divljim vodama

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je Banjaluka grad sporta sa olimpijskim, svjetskim i evropskim prvacima u mnogim sportskim disciplinama, te da je bila domaćin niza najvećih takmičenja u kajak i kanu prvenstvima i sportovima na vodi.

Banjaluka i Vrbas M:tel spremni za još jedno veliko takmičenje

Banjaluka i Kajak kanu klub Vrbas M:tel spremni su za još jedno veliko takmičenje ICF Svjetsko prvenstvo, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banja Luka-Vrbas 2019" koje će biti otvoreno sutra.

Banjaluka od 25. do 28. jula domaćin svjetskim kajakašima

Kajak kanu klub "Vrbas m:tel" domaćin je ICF Svjetskog prvenstva, za juniore i seniore do 23 godine, u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019" koje će biti održano od 25. do 28. jula 2019. godine.

Banjaluka ima odlične uslove za SP u kajaku

Banjaluka ima odlične uslove za organizaciju Svjetskog prvenstva u kajaku za juniore i seniore do 23 godine, koje bi trebalo da bude održano od 24. do 28. jula na Vrbasu.

Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu okupiće više od 1.000 takmičara

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da će Svjetsko prvenstvo za juniore i seniore do 23 godine u kajaku i kanuu na divljim vodama "Banjaluka-Vrbas 2019", koje će biti održano u julu naredne godine, biti najveći sportski događaj te vrste u ovom gradu jer se očekuje učešće više od 1.000 takmičara iz 25 zemalja.

Savić i Babić kajacima stigli u Beograd

BEOGRAD - Darko Savić i Saša Babić, kajakaši Kajak kanu kluba "Vrbas M:tel" uspješno su kajacima stigli u Beograd, gdje su krenuli iz Banjaluke 18. oktobra.

Banjalučki kajakaši sve bliži Beogradu

Banjalučki kajakaši Darko Savić i Saša Babić danas planiraju kajacima stići do Brčkog čime bi svoj put za Beogradu skratili za više od 200 kilometara.

Najčitanije