Kajli Džener

Milijarderka nastavlja s biznisom: "Čekala sam ovaj trenutak"

Prva saradnja koju je u ovoj godini ostvarila milijarderka Kajli Džener bila je s njenom ćerkom Stormi.

Kajli Džener objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola

Nakon što ju je ''Forbes'' proglasio drugom najbolje plaćenom zvijezdom u 2018, najmlađa milijarderka svijeta, Kajli Džener odlučila se počastiti luksuznim odmorom iz snova.

Kajli Džener pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Navikli smo da je viđamo sa kompletnom šminkom na licu, dotjeranom frizurom i pripijenom odjećom, koja ističe njene bujne obline. Međutim, ovog puta najmlađa milijarderka Kajli Džener je sve iznenadila kada se na Beverli Hilsu pojavila u nesvakidašnjem izdanju.

Kajli Džener zvanično najmlađa milijarderka

Najmlađa sestra iz klana Kardašijan-Džener zaradila je svoju prvu milijardu.

Koliko Kajli Džener zaradi za svaku objavu na Instagramu

Iako ju mnogi smatraju starletom koja po cijele dane fotka selfije, najmlađa sestra iz klana Kardašian-Džener ima tek 20 godina, a već je vlasnica kozmetičkog carstva vrijednog milione dolara te je službeno i najuticajnija osoba na društvenim mrežama.

Kajli Džener testom očinstva dokazala čija je Stormi kćerka

Najmlađa sestra iz najpoznatije rijaliti porodice na svijetu, Kajli Džener, početkom februara sa samo 20 godina postala je majka. Ona je godinama bila u burnoj vezi sa reperom Tigom, da bi se samo nekoliko dana nakon njihovog raskida pojavila na Koačeli ruku pod ruku sa novim dečkom, Trevisom Skotom, sredinom aprila.

Tvit rijaliti zvijezde koštao Snapchat 1,3 milijarde dolara

NJUJORK - Jedan tvit zvijezde rijaliti šoua Kajli Džener srušio je za 7,2 odsto dionice društvene mreže Snapchat i uzeo ovoj kompaniji 1,3 milijarde dolara.

Kajli Džener čeka bebu

Rijaliti zvijezda Kajli Džener je trudna, objavili su svjetski mediji.

Kalji Džener prodaje svoju guzu na Instagramu (FOTO)

Dok Kim Kardašijan (36) objavljuje fotografije svoje porodice na Instagramu, njena polusestra Kajli Džener (19) ozbiljno se primila posla te je odlučila unovčiti svoju bujnu pozadinu na društvenoj mreži.

Najčitanije