Kalifornija

Mačetom ubijao ljude na ulici

​Muškarac u Južnoj Kaliforniji ubio je četiri osobe tokom napada hladnim oružjem nakon čega se predao policiji, javljaju američki mediji.

Napad u Kaliforniji: Ubio četiri, ranio dvije osobe

KALIFORNIJA - Četiri osobe su ubijene, a dvije ranjene, u napadu koji je u Santa Ani u Kaliforniji izveo muškarac, naoružan nožem i pištoljem, koji se potom predao policiji.

Urušila se morska klisura na popularnoj plaži, tri osobe poginule

ENKINITAS – Popularna plaža za surfanje u južnoj Kaliforniji zatvorena je nakon što se urušila morska klisura i usmrtila tri osobe.

Pucnjava u Kaliforniji, ima mrtvih

Četiri osobe su ubijene, uključujući napadača, a najmanje 15 je ranjeno u pucnjavi na festivalu hranu u kalifornijskom mjestu Gilroj, na oko 170 kilometara od San Franciska.

Zemljotres u Kaliforniji napravio pukotinu vidljivu iz svemira

TEKSAS - Zemljotres magnitude 7.1 koji je potresao Kaliforniju u petak ostavio je za sobom veliku pukotinu, koja se vidi iz svemira.

Najjači zemljotres u proteklih 20 godina pogodio Kaliforniju

LOS ANĐELES - Novi zemljotres pogodio je Južnu Kaliforniju i uznemirio tamošnje stanovništvo. Bilo je najjače podrhtavanje tla u protekle dvije decenije magnitude 7,1 stepen po Rihteru, javljaju američki mediji.

Pucnjava u tržnom centru u Kaliforniji, dvije osobe ranjene

​VAŠINGTON - Najmanje dvije osobe su ranjene u pucnjavi u tržnom centru u San Brunu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, saopštila je policija.

U Kaliforniji se srušio F-16

RIVERSAJD - Lovac F-16 srušio se danas u skaldište nedaleko od vazdušne rezervne baze Marč u južnoj Kaliforniji, saopštile su lokalne vlasti.

Automobilom namjerno pregazio pješake u Kaliforniji?

SANIVEJL - FBI pomaže službenicima Kalifornije u istrazi vozača koji je, kako se čini, namjerno upao u grupu ljudi, povrijedivši osam osoba, saopštile su danas vlasti.

Požar u džamiji, ispisani grafiti

SKONDIDO - Američka policija je otvorila istragu o mogućoj paljevini i zločinu iz mržnje nakon što je izbio požar u džamiji u južnoj Kaliforniji, na kojoj su ispisani grafiti u kojima se pominju napadi u Krajstčerču na Novom Zelandu, javili su lokalni mediji.

Najčitanije