Kamere

Lukač: Radari i kamere važni za bezbjednost na putevima, ali i za istrage

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da je nabavka nadzornih kamera i radara, kojima će biti pokrivena Srpska, izuzetno značajan projekat zbog evidentiranja svih vrsta prekršaja, ali i istrage svih vrsta krivičnih djela.

Firme iz Njemačke i Turske pokrivaju Srpsku radarima i kamerama

Firma "Inovatraffic holding" iz Njemačke, "Ekin Teknoloji San. Ve Tic. A.S." iz Turske te "WKB Consulting" iz Banjaluke sarađivaće na obezbjeđivanju saobraćajnih kamera i radara za puteve na području Republike Srpske, odlučilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova prilikom izbora partnera u poslu teškom 12,5 miliona konvertibilnih maraka.

OŠ "Ivan Goran Kovačić" zbog bezbjednosti djece uvodi video-nadzor

BANJALUKA - Zbog sigurnosti djece tokom boravka na nastavi, ali i okupljanja oko škole, Osnovna škola "Ivan Goran Kovačić" u naselju Lazarevo dobiće video-nadzor do početka drugog polugodišta.

"Veliki brat" prati konobare u bh. institucijama

SARAJEVO - Služba za zajedničke poslove (SZZP) institucija BiH sklopila je ugovor o ugradnji video-nadzora u bifeima Parlamentarne skupštine i Zgrade prijateljstva između Grčke i BiH.

"Veliki brat" na putevima: Srpska od naredne godine pokrivena kamerama

TREBINJE - Putevi Republike Srpske biće od sljedeće godine pokriveni nadzornim kamerama koje će 24 časa snimati prolazak svih vozila, ulaske i izlaske iz gradova, s ciljem ne samo bolje kontrole saobraćaja, već i kretanja kriminogenih lica i počinilaca krivičnih djela, izjavio je u Trebinju ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Dodatne mjere bezbjednosti: Kasarne pod budnim okom kamera

SARAJEVO - Ministarstvo odbrane (MO) BiH i Oružane snage (OS) BiH planiraju da sve lokacije OS, osim standarnih mjera osiguranja, posjeduju i sustav video-nadzora.

Kamere na granici otkrivaju ukradena auta

BANJALUKA, GRADIŠKA - Plan Granične policije (GP) BiH je da se na graničnim prelazima postave posebne kamere za provjeru registarskih tablica na vozilima i tako će se utvrđivati, primjera radi, da li je kontrolisani automobil predmet potrage.

Reklame

Najčitanije