Kamion

Daimler će teške kamione "Mercedes Benz" praviti u Kini

ŠANGAJ - Njemački Daimler planira da teške kamione marke "Mercedes Benz" proizvodi u Kini i da rekonstruiše fabrike kamiona koje su u vlasništvu njegovog lokalnog preduzeća, navodi se u dokumentu u koji su Rojters i dva izvora upoznata sa situacijom imala uvid.

Izgorjeli sušara i kamion

ISTOČNO SARAJEVO - U požaru u jednom postrojenju za primarnu preradu drveta na Palama u potpunosti je izgorio objekat za sušenje drvnih sortimenata i teretno vozilo mercedes, koje je u vlasništu te firme.

Nezgoda kod Banjaluke: Kamion sletio sa puta i prevrnuo se

​BANJALUKA – Na magistralnom putu Banjaluka–Prijedor, kod Potkozarja, jutros oko 7:30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda.

Jedna osoba poginula u sudaru kamiona i auta

TUZLA - Jedna osoba je poginula, a jedna povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Tuzla-Doboj u mjestu Modrac, kod Lukavca, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Vozačima iz BiH i dalje potrebna viza za pojedine zemlje Šengena

BANJALUKA - Uz sve probleme koje imaju domaći prevoznici u borbi sa konkurencijom iz inostranstva, tu su i oni birokratski. Iako je Bosni i Hercegovini uvedena vizna liberalizacija za zemlje Šengena, za pojedine je, vozačima i dalje potrebna viza.

U nesreći kod Šipova stradao suvozač u kamionu

​BANJALUKA – Na regionalnom putnom pravcu R-415 Jezero-Šipovo-Kupres, u mjestu Strojice pored Šipova, juče oko 15.18. časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je stradao Stevo Babić (48), suvozač u kamionu.

Kamion sa 17 tona kakaoa gorio na autoputu

BERLIN - Kamion sa 17 tona kakaoa zapalio se danas na autoputu kod njemačkog mjesta Grabov, između Berlina i Hamburga, zbog čega je ta saobraćajnica privremeno bila zatvorena, saopštila je policija.

Preminula treća žrtva kamiona koji je uletio na odmaralište kod Novske

SLAVONSKI BROD - Dvadesetosmogodišnja žena, koja je teško povrijeđena kada je kamion uletio na odmaralište kod Novske, preminula je poslije više od mjesec dana u bolnici u Slavonskom Brodu.

Lopovi došli s kamionom i odnijeli namještaj iz salona

DUBROVNIK - Nesvakidašnja pljačka kod Dubrovnika dogodila se prošle sedmice, a po namještaj su lopovi došli kamionom.

Kamion udario u zgradu ruske Ambasade u Iranu

TEHERAN - Kamion za miješanje betona udario je u zgradu Ambasade Rusije u Teheranu, javlja Sputnjik.

Najčitanije