Kamion

Sudar golfa i kamiona kod Bihaća

BIHAĆ - Na putu Bihać - Bosanska Krupa došlo je do saobraćajne nesreće.

U sudaru minibusa i kamiona poginulo osam osoba

MOSKVA - U sudaru minibusa i kamiona u regionu Pskov u centralnom dijelu Rusije rano jutros poginulo je osam osoba, saopštila je policija.

Uhapšene još dvije osobe zbog "kamiona smrti"

LONDON - U Velikoj Britaniji su uhapšene još dvije osobe zbog smrti 39 migranata iz Vijetnama, čija su tijela pronađena u kamionu hladnjači blizu Londona prošlog oktobra.

Bura prevrnula kamion, vjetar bacao vozača i suvozača

Vozač šlepera iz Albanije koji je pomjerio rampu zabrane saobraćanja kod Zatona Obrovačkog, parkirao je šleper kada je shvatio da se vjetar sa Velebita "ne šali".

Nadzorna kamera snimila stravičan sudar voza i kamiona

Teretni voz udario je kamion na pružnom prelazu u turskom gradu Afyonkarahisaru, a snimak nadzorne kamere otkriva sve detalje nesreće.

U sudaru kamiona i autobusa poginulo 13 ljudi

KAIRO - Trinaest osoba je poginulo, a sedam je povrijeđeno u sudaru kamiona i autobusa na auto-putu u provinciji Asvan na jugu Egipta, izjavili su danas zvaničnici.

Snijeg obustavio saobraćaj na putu Mokro - Podromanija

SARAJEVO - Na putu Mokro - Podromanija obustavljen je saobraćaj za teretna vozila s prikolicom i šlepere zbog snijega, saopšteno je iz federalnog Auto-moto kluba (BiHAMK).

U Brčkom se zapalio kamion tokom vožnje

BRČKO - Kamion se zapalio juče u Brčkom u toku vožnje.

Kamion se prevrnuo na putu Banjaluka - Kotor Varoš

KOTOR VAROŠ - Kamion JKP “Bobas” iz Kotor Varoša sletio je s puta i prevrnuo se danas oko 12 časova u Babićima, na magistralnom putu Kotor Varoš - Banjaluka.

U sudaru kamiona i auta jedna osoba povrijeđena

TUZLA - Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros na magistralnom putu Tuzla-Doboj, u mjestu Lukavac, rekla je portparol Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Najčitanije