Kamion

Srednjoškolka iz Zenice zarađuje vozeći kamion

Srednjoškolka iz Zenice Šefika Garanović izazvala je oduševljenje na društvenim mrežama kada je obznanila da vozi kamion. Objavljujući fotografije s kamionom, prevozeći ture, Garanović ruši predrasude i prkosi stereotipima.

Prevrnuo se kamion kod Banjaluke

BANJALUKA - Teretno vozilo, kojim je upravljao državljanin Njemačke, prevrnulo se na regionalnom putu Karanovac-Kneževo, u blizini asfaltne baze Ljubačevo, pa se na ovom putnom pravcu saobraća usporeno, jednom kolovoznom trakom, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Dao otkaz pa kamionom odvezao namještaj iz bolnice

Višemjesečno nezadovoljstvo 15 specijalizanata Odjela za radiologiju osječkog Kliničkog bolničkog centra rezultiralo je skandalom u čijem se centru našao šef Kliničkog Zavoda za radiologiju Tamer Salha.

Kamion sa 20 tona Nutele se prevrnuo na autoputu

Vozač kamiona u američkoj državi Indiana, pokušao je izbjeći sudar, a onda je izgubio kontrolu nad vozilom. Autoput u američkoj državi Indiana bio je zatvoren na dva i po sata, a sve zbog saobraćajne nezgode, čiji epilog je bio prevrnuti kamion i 20 tona najpoznatijeg eurokrema na svijetu.

Direktan sudar dva kamiona, povrijeđeni vozači

Na putu M17 u mjestu Čelebići kod Konjica došlo je do direktnog sudara dva kamiona.

Zašto kamioni u Južnoj Americi posjeduju boks iza kabine?

Kada čujemo izraz "kamion s vrećom za spavanje", obično momentalno zamislimo gigantski američki kamion koji posjeduje praktično neograničenu količinu prostora na raspolaganju za vozača, baš iza mjesta predviđenog neposredno uz upravljač.

Voz u Češkoj udario u kamion sa srpskim tablicama

PRAG - Osam osoba, od kojih jedno dijete, povrijeđeno je danas kada je kod Praga voz udario u kamion preševske kompanije "Vijator".

U sudaru voza i kamiona, desetine povrijeđenih

TOKIO - Najmanje 34 osobe juče su povrijeđene, od kojih jedna teško, kada se brzi voz sudario sa kamionom u Jokohami, drugom po veličini gradu u Japanu, usljed čega je iz šina iskočila skoro polovina kompozicije, a kamion se zapalio.

Prevrnuo se kamion sa drvima kod Doboja

U mjestu Klokotnica u opštini Doboj Istok oko 16:20 časova prevrnuo se kamion sa poluprikolicom koji je prevozio drva.

Daimler će teške kamione "Mercedes Benz" praviti u Kini

ŠANGAJ - Njemački Daimler planira da teške kamione marke "Mercedes Benz" proizvodi u Kini i da rekonstruiše fabrike kamiona koje su u vlasništvu njegovog lokalnog preduzeća, navodi se u dokumentu u koji su Rojters i dva izvora upoznata sa situacijom imala uvid.

Najčitanije