Kamion

Najsrećniji vozač na svijetu: Nevjerovatno šta je preživio

Iako je mala Honda potpuno smrskana između dva kamiona, vozač je imao mnogo sreće.

Pogledajte kako se kamion pretvorio u plamen, vozač pobjegao

Ministarstvo saobraćaja Minesote snimilo je veliku automobilsku nesreću koja se dogodila u ponedjeljak, nakon što su se na auto-putu sudarili automobil i kamion.

Sudar automobila i kamiona u banjalučkom naselju Kočićev vijenac

BANJALUKA - U sudaru automobola i teretnog vozila nastala je velika materijalna šteta a stvorile su se velike gužve u banjalučkoj Omladinskoj ulici u naselju Kočićev vijenac.

Kako funkcioniše teretni drumski saobraćaj na Kubi

Automobilska Kuba često od strane ljubitelja automobila naziva prirodnim rezervatom dragocjenosti. Drugim riječima se može reći da se na tom ostrvu i dalje mogu vidjeti automobili koji su bili dio svakodnevice. Šezdesetih godina prošlog vijeka. I ovo je tačno, ali ne baš u potpunosti.

Nesreća u Hrvatskoj, kamionom usmrtio petogodišnje dijete

ZAGREB - Petogodišnji dječak smrtno je stradao kada ga je udario kamion nedaleko od Otočca, saopštila je policija.

Sudar kamiona i automobila na prijedorskoj petlji

BANJALUKA - U Banjaluci, poslije prijedorske petlje došlo je do saobraćajne nesreće, zbog čega su stvorene velike gužve u saobraćaju.

Samo jedan srpski kamiondžija ostao u Ukrajini

KOPAONIK - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je više od 50 srpskih kamiondžija izašlo iz Ukrajine, a da je ostao samo jedan koji je blokiran sjeverno od Kijeva u ratom zahvaćenom području.

Srpski vozači iz Ukrajine prešli u Poljsku

BEOGRAD - Vozači kamiona iz Srbije prešli su jutros iz Ukrajine u Poljsku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu spoljnih poslova.

Kraj agonije za vozače kamiona iz Srbije, počelo puštanje iz Ukrajine u Rumuniju

BEOGRAD - Počelo je puštanje srpskih kamiona iz Ukrajine u Rumuniju, koji su od četvrtka bili "zarobljeni" na graničnom prelazu "Ðakovo", rekao je Tanjugu generalni sekretar poslovnog udružnja Međunarodni transport Aleksandar Spasić.

Vozač kamiona iz BiH izletio sa puta na mostu kod Nove Gradiške

NOVA GRADIŠKA - Kamion bosanskohercegovačkih tablica oko 4.45 sletio je sa puta na mostu Strug, javljaju hrvatski mediji.

Ambasador Srbije u Ukrajini: Borba srpskih kamiondžija za život

Ambasador Srbije u Ukrajini Aca Jovanović uključio se uživo u program TV Prve i rekao da je trenutno u Kijevu mirna situacija.

Ukrajinci ne puštaju kamione iz Srbije, preskaču ih i u podjeli hljeba

BEOGRAD - Oko 60 vozača s kamionima i robom srpskih registracija koji ne mogu da izađu iz Ukrajine u Rumuniji je u teškoj situaciji, rekao je danas za Tanjug predsjednik Udruženja za međunarodni transport Neđo Mandić.

Bugari pokrenuli proizvodnju lakih električnih kamiona

Bugarska će u skoroj budućnosti ući među vodeće proizvođače električnih teretnih vozila, rekao je ministar zadužen za inovacije i privredni rast Danijel Lorer na predstavljanju električnog vozila Sevic v500e čija je izrada i sklapanje obavljena u preduzeću u Plovdivu, prenosi Radio Bulgaria.

Policija u Otavi šok-bombama na kamiondžije

OTAVA - Kanadska policija je danas koristila biber sprej i šok-bombe u pokušaju da vrati normalan život u Otavu, nakon što su demonstranti kamionima držali u blokadi centar prijestonice više od tri nedjelje, protestujući zbog Vladinih epidemioloških mjera.

Uhapšen u Beogradu zbog podsticanja na terorizam

BEOGRAD - Muškarac sa inicijalima I.D. priveden je danas u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivično djelo javno podsticanje na izvršenje terorističkih djela, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Najčitanije