Kamion

Medvjed se zaglavio u kamionu i provozao

Ogladnjeli medvjed provozao se američkom saveznom državom Sjeverna Karolina pošto je ostao zaglavljen u kamionu za smeće, prenose lokalni mediji.

Na Batrovcima teretna vozila čekaju 10 sati

​BEOGRAD - Saobraćaj je ove večeri umjerenog intenziteta i odvija se bez zastoja, a moguća je pojava magle i sumaglice na široj teritoriji Srbije, što će uticati na bezbjedno odvijanje saobraćaja, zbog čega iz AMS S savjetuju vozačima maksimalnu opreznost u vožnji uz držanje većeg odstojanja između vozila.

Iz kamiona MG Mind-a u Tesliću ukradeno 1.250 litara goriva

TESLIĆ - Teslićka policija traga za licem ili više njih koji su tokom vikenda u ovoj opštini ukrali 1.250 litara goriva iz pet kamiona preduzeća "MG Mind".

Odron kod Konjica, kamioni zaglavljeni kod Jablanice

KONJIC - Odron na magistralnom putu u Drecelju kod Konjica usporio je saobraćaj, a zbog novih snježnih padavina nekoliko kamiona zaglavljeno je u mjestu Lendava kod Jablanice.

Vozač iz BiH se ugušio dok je čistio u cisternu

Vozač kamiona cisterne umro je od gušenja dok je čistio unutrašnjost spremnika na javnom parkingu u Vilafranki, u italijanskom okrugu Verona.

Piromani zapalili dva kamiona

​SANSKI MOST - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova USK tragaju za nepoznatim licima koja su osumnjičena za podmetanje požara pod kamionima u vlasništvu firme "Tatarević" iz Sanskog Mosta, pri čemu su u potpunosti uništena dva teretna vozila.

Kamion probio zaštitnu ogradu, pa satima visio sa nadvožnjaka

OBRENOVAC - Na nadvožnjaku u Zvečkoj, u opštini Obrenovac, danas oko podneva samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija.

Iz kamiona u pokretu ukrali robu vrijednu 50.000 evra

BUKUREŠT - Rumunska policija uhapsila je sedam muškaraca osumnjičenih da su se popeli na kamion u pokretu i ukrali laptopove i drugu elektronsku opremu vrijednu 50.000 evra.

Biciklistu udario kamion

DOBOJ - Šezdesetsedmogodišnji biciklista čiji su inicijali S.K. (67) iz Dervente teško je danas povrijeđen kada ga je udarilo teretno vozilo u tom gradu, potvrđeno je Srni iz dobojske Policijske uprave.

U kamionu sa vodom pronađeno 15 djece

LONDON - Policija u engleskom gradu Njuhejvenu pronašla je 21 osobu, među njima 15 djece, unutar hladnjače koja je ušla u Britaniju iz Francuske.

Najčitanije