Kamion

U kamionu sa vodom pronađeno 15 djece

LONDON - Policija u engleskom gradu Njuhejvenu pronašla je 21 osobu, među njima 15 djece, unutar hladnjače koja je ušla u Britaniju iz Francuske.

Teslin rival predstavio kamion budućnosti za Evropu

Kompanija Nikola objavila je fotografije i tehničke detalje kamiona-šlepera sa pogonom na vodonik koji će u narednoj deceniji krstariti evropskim putevima.

Kamion propao kroz most

Vladivostok – U ruskom gradu Primorje srušio se most kada je preko njega prelazio težak kamion, javlja RIA Novosti.

Kamiondžija vozio "od oka" pa napravio "kabriolete"

Vozač kamiona, u škotskom Pertu, prevozio je sedam luksuznih SUV-ova te je u kobnom trenutku imao blizak susret sa željezničkim nadvožnjakom.

Povrijeđen vozač, kamion u kanalu Dašnica

BIJELJINA - Vozač kamiona koji je jutros sletio u kanal Dašnica u Bijeljini nije životno ugrožen, rekao je novinarima saobraćajni inspektor Radenko Knežević.

Vozač iz Modriče izgorio u kamionu

​LJUBINJE - Vozač Nusret Dušinović (67) iz Modriče stradao je kada se zapalio šleper volvo, kojim je upravljao, a do saobraćajne nesreće je došlo na magistralnom putu M6, Ljubinje - Stolac, na lokalitetu Podvrsnik, u utorak u predvečernjim časovima.

Kod Vrbovca putnički voz naletio na kamion, povrijeđeno više osoba

VRBOVEC- Kod Vrbovca je putnički voz naletio na kamion s prikolicom i, prema prvim informacijama, ima lakše povrijeđenih osoba, a riječ je o drugoj željezničkoj nesreći kod Vrbovca u samo dva dana, nakon što je u nedjelju putnički voz iskočio iz šina.

Vozač izgorio u slijetanju kamiona kod Ljubinja

STOLAC - Na putu Ljubinje - Stolac, na lokalitetu Podvrsnik, danas poslijepodne dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio vozač šlepera.

Haos na autoputu Beograd –Niš: Cisterna pala sa kamiona

BEOGRAD - Na autoputu Beograd - Niš, u blizini Aleksinca, oko 13 časova došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je po svemu sudeći dio cisterne skliznuo sa kamiona koji ju je prevozio, a ovaj je zatim probio bankinu i prešao u suprotnu saobraćajnu traku!

Sudar autobusa i kamiona, povrijeđeno 35 osoba

BERLIN - Autobus koji je prevozio 30 turista iz Australije, Kanade i SAD, sudario se sa kamionom nadomak Hajdelberga u Njemačkoj.

Najčitanije