Kamion

Mack predstavio novi šleper i kiper

Američki Mack je dugogodišnji dobavljač kamiona za potrebe američke vojske. Sada imamo vijest da je kompanija predstavila zanimljiv model osmišljen kombinovanjem dva civilna modela i njihovim uklapanjem.

Važna promjena za vozače kamiona i autobusa u Sloveniji

Na odmorištima uz slovenačke auto-puteve vrijeme parkiranja za kamione i autobuse ograničava se na najviše 25 sati, kako bi se spriječilo dugotrajno parkiranje tih vozila na odmorištima, čiji je broj ograničen.

Vozač kamiona postao predsjednik senata

Edvard Dur postao je novi predsjednik senata u Nju Džerziju te preuzeo tu poziciju od demokrata Stefena Svinija, najdugovječnijeg zastupnika u istoriji te američke države. Svini je čak u junu navodno razgovarao o potencijalnoj kandidaturi za guvernera 2025.

Mladići utakmice prenose sa vatrogasnog kamiona

GRADIŠKA - Dvadesetšestogodišnjaci David Pavlović i Zoran Kalinac, novinari portala Micro mreža iz Gradiške, podjednaku ljubav gaje prema novinarstvu i sportu, te prenose lokalne utakmice, ponekad i sa vatrogasnog kamiona, dok sanjaju o komentatorskim kabinama.

Podignutom prikolicom se zakucao u nadvožnjak

Danas oko 16.50 sati na zagrebačkoj obilaznici dogodila se saobraćajna nesreća.

Kamion usmrtio ženu na pješačkom u Vukovaru

Jedna osoba je smrtno stradala danas oko 14.20 časova na raskrsnici ulica bana Jelačića i Šamac u Vukovaru.

Vozač preživio prevrtanje i eksploziju cisterne sa 50.000 litara goriva

Cisterna puna goriva prevrnula se na auto-putu blizu Troje u Mičigenu. Ubrzo nakon sudara sa betonskom barijerom, više od 50.000 litara dizela u cisterni se zapalilo i eksplodiralo. Nekim čudom, vozač je preživio.

Pronađeno 13 migranata u kamionu, uhapšen vozač iz BiH

LJUBLJANA - Policija u Sloveniji pronašla je 13 migranata iz Iraka, među kojima je bilo dvoje djece, sakrivenih u prikolici kamiona sa registarskim tablicama BiH, saopštila je policija.

Kamion pregazio 13 migranta dok su spavali

NJU DELHI - Najmanje 13 radnika migranata, koji su spavali na pločniku pored auto-puta u indijskoj državi Gudžarat, poginulo je rano jutros kada ih je pregazio kamion.

Kamion sa bombama bio kod Kongresa, uhapšen vozač

VAŠINGTON - Američko savezno tužilaštvo saopštilo je da je vašingtonska policija pronašla u srijedu kamion pun oružja u blizini Kapitola, tokom nasilnih protesta pristalica američkog predsjednika Donalda Trampa, i da je uhapsila vlasnika vozila.

Najčitanije