Kamion

Kamion pregazio 13 migranta dok su spavali

NJU DELHI - Najmanje 13 radnika migranata, koji su spavali na pločniku pored auto-puta u indijskoj državi Gudžarat, poginulo je rano jutros kada ih je pregazio kamion.

Kamion sa bombama bio kod Kongresa, uhapšen vozač

VAŠINGTON - Američko savezno tužilaštvo saopštilo je da je vašingtonska policija pronašla u srijedu kamion pun oružja u blizini Kapitola, tokom nasilnih protesta pristalica američkog predsjednika Donalda Trampa, i da je uhapsila vlasnika vozila.

Hiljade vozača provode Božić na granici

LONDON - Hiljade stranih vozača kamiona provode Božić po gregorijanskom kalendaru u svojim vozilima na graničnom prelazu na jugu Engleske uprkos zalaganjima da oni stignu u svoje zemlje.

Kamioni počeli da prolaze kontrolne punktove u Doveru

DOVER - Kamioni su polako počeli da prolaze kontrolne punktove u engleskoj luci Dover i krenuli preko Lamanša do francuske luke Kale nakon što je Francuska djelimično ponovo otvorila svoje granice sa Britanijom iz straha zbog brzog širenja nove verzije virusa korona.

Nesvakidašnje vozilo na plaži u Brodarici privuklo poglede mještana

Vozilo na plaži u Brodarici privuklo je poglede stanovnika.

Hyundai prodaje prvi kamion s tehnologijom gorivih ćelija vodonika

Prvih sedam kamiona Xcient južnokorejski proizvođač Hyundai dostavio je kupcima u Švajcarskoj.

Kamion iz Srbije se prevrnuo na putu Sarajevo - Tuzla

SARAJEVO - Teretno vozilo registarskih oznaka iz Srbije prevrnulo se danas popodne na magistralnom putu Sarajevo - Tuzla, kod mjesta Nišići, a nema podataka da li je neko povrijeđen.

Osumnjičen da je ukrao dijelove kamiona u Laktašima

BANJALUKA – Policija u Laktašima juče je identifikovala i ispitala M.M. zbog sumnje da je ukrao dijelove kamiona marke mercedes, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Izgorio kamion na Iriškom vencu

NOVI SAD – Kamion se zapalio večeras nešto poslije 19 sati na Iriškom vencu u smeru ka Novom Sadu.

Poginuo motociklista u sudaru s teretnim vozilom

BIJELJINA - Motociklista čiji su inicijali M.L. poginuo je u sudaru s kamionom koji se dogodio u bijeljinskom naselju Dvorovi, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Najčitanije