Kamion

Kamere umjesto retrovizora na Mercedesovom kamionu

Novi Mercedes Benz Actros kamion umjesto retrovizora imaće kamere.

Vozači moraju imati obrazac izjave za ulazak u Italiju

​Vozači koji obavljaju prevoz putnika i robe za prevoznike registrovane van teritorije Italije od danas moraju posjedovati obrazac izjave koji je popunjen prije ulaska na italijansku teritoriju, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske.

Stigao kamion sa supstancom za proizvodnju dezinfekcionih sredstava

Kamion "Bosnalijeka" sa neophodnom supstancom za proizvodnju dezinfekcionih sredstava stigao je u Bosnu i Hercegovinu, saopšteno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Kamion usmrtio pješaka kod Prijedora

PRIJEDOR - Osoba iz Prijedora čiji su inicijali M.M. preminula je u prijedorskoj bolnici od posljedica povreda koje je zadobilo kada ga je udario kamion MAN sa poluprikolicom.

Grbić za "Nezavisne": Bh. vozači bez problema u Italiji

BANJALUKA - Vozači iz BiH koji su u proteklih dana odvezli robu u Italiji nisu ugroženi i situacija nije alarmantna, potvrdio je za "Nezavisne" Nikola Grbić, predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske.

Prevrnuo se kamion kod Nove Gradiške, ograda probila kabinu

NOVA GRADIŠKA - Vozač kamiona turskih tablica oko 10.30 časova u ponedjeljak probio je zaštitnu ogradu kod Nove Gradiške na autoputu A3, javljaju hrvatski mediji.

U sudaru dva kamiona u Hrvatskoj poginuo vozač teretnjaka

ČAKOVEC - Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći danas oko 18.30 časova dogodila na 20. kilometru autoputa A4 Goričan - Zagreb.

Prikolicu kamiona iz BiH prevrnuo vjetar

Jak udar vjetra u petak oko 10 časova na putu Nova Gradiška – Požega u mjestu Novo Selo prevrnuo je prikolicu kamiona registracijskih oznaka BiH.

Teško povrijeđeno dijete u sudaru kamiona i auta

UGLJEVIK - Maloljetno dijete teško je povrijeđeno u nezgodi koja se dogodila danas u Maleševcima kod Ugljevika i u životnoj je opasnosti, potvrđeno je za InfoBijeljina u policiji.

Kamiondžija iz BiH švercovao municiju, noževe, parfeme i odjeću

​BEOGRAD – Na graničnom prelazu Vrška Čuka u Srbiji carinici su u jednom kamionu, kojim je upravljao državljanin BiH (40), otkrili, pored prijavljene i neprijavljenu robu čija je vrednost procenjena na preko 25.000 evra.

Najčitanije