Kamioni

U Velikoj Britaniji nedostatak vozača kamiona, izdavaće privremene vize

LONDON - Britanija se suočava sa nedostatkom vozača kamiona, pa se očekuje da će uskoro objaviti planove da im se izdaju privremene radne vize da bi se ublažio akutni nedostatak radne snage koji je doveo do racionalizacije goriva na stotinama benzinskih pumpi i dugih redova.

Izum koji spasava živote kamiondžija na američkim planinskim putevima

Kočnice na teško natovarenim kamionima-šleperima na američkim brdskim putevima stavljene su pred ozbiljan izazov kada se ova vozila spuštaju dugačkim nizbrdicama. Stoga nije rijetkost da se pregriju i više nisu u stanju da kontrolišu brzinu kamiona.

Kamioni više neće danima čekati na granici

GRADIŠKA - Iscrpljujućim čekanjima na graničnim prelazima sa Hrvatskom, s kojima su naši vozači kamiona bili suočeni puna dva mjeseca, konačno je došao kraj.

U Gradišci pojačan saobraćaj teretnjaka

BANJALUKA - Na graničnom prelazu Gradiška pojačana je frekvencija teretnih vozila na izlazu iz BiH, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Duge kolone teretnih vozila u Gradišci

BANJALUKA - Duge kolone teretnih vozila čekaju na graničnom prelazu Gradiška na ulazu u BiH iz Hrvatske, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Mihajlović: Od 13. marta u Srbiju ušlo oko 150.000 kamiona

BEOGRAD - U Srbiju je od 13. marta do jutros ušlo oko 150.000 teretnih kamiona, od kojih je 70.000 bilo namijenjeno za potrebe Srbije, dok su ostali bili u tranzitu, izjavila je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović.

Bijača, Gradiška i Šamac prelazi za kamione koji dolaze u BiH

SARAJEVO - Teretna motorna vozila iz "trećih zemalja" koja prolaze kroz Hrvatsku prilikom ulaska u BiH u pratnji hrvatske policije biće usmjerena na granične prelaze Bijača, Gradiška i Šamac.

Na GP Gradiška zadržano 38 državljana BiH koji se vraćaju iz Slovenije

GRADIŠKA - Autobus iz Slovenije u kojem je 38 državljana BiH zadržan je na Graničnom prelazu Gradiška, potvrđeno je "Nezavisnim".

Konvoj kamiona krenuo kroz Hrvatsku ka BiH

ZAGREB - Kamioni, koji su zbog pandemija virusa korona zadržani na granici, krenuli su kroz Hrvatsku prema BiH, Srbiji i Mađarskoj, izjavio je hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović.

Kamioni na Batrovcima čekaju 14 sati

BEOGRAD - Teretna vozila na graničniom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije u Hrvatsku čekaju 14 sati.

Najčitanije