Kamp

Odmor na Bardači za volontere koji su pomagali u vakcinaciji

BANJALUKA, SRBAC - Tokom sedam dana, koliko traje kamp Omladinskog kluba Gradske organizacije Crvenog krsta, 35 mladih volontera ima priliku da se edukuje, ali i da se odmore i druže nakon što su na vakcinalnom punktu odradili 2.500 sati pomažući u procesu vakcinacije građana.

Banjalučanin osumnjičen za krađu kamp-prikolice u Laktašima

LAKTAŠI - Banjalučan Predrag I. (27) osumnjičen je da je ukrao kamp prikolicu sa jednog imanja u mjestu Bukovica, opština Laktaši.

Skok šut ka snovima – Mozzart podržao Rukometni kamp na Jahorini

"Hvala na velikoj pomoći, ovo je najveća donacija koju smo dobili za ove četiri godine…", kaže direktor Kampa, Obrenko Miljković

Uskoro niče kontejnersko naselje u centru Lipa

BIHAĆ - Građevinski radovi u kampu Lipa biće okončani do kraja ljeta ove godine i migranti će narednu jesen i zimu dočekati u čvrstim objektima prilagođenim za boravak u lošijim vremenskim uslovima.

Bihać: Iseljeno omiljeno boravište migranata

BIHAĆ - Tridesetak migranata izmješteno je danas u jutarnjim satima iz napuštenog i devastiranog objekta nekadašnjeg preduzeća "Bimes" u Bihaću, u privremeni kamp Lipa.

Zvezda planira selidbu: "Uradićemo isto kao Real"

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da planira gradnju novog objekta u blizini aerodroma "Nikola Tesla".

Stefanović: Posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je večeras povodom najava povećanja broja hrvatskih vojnika na Kosovu i Metohiji" da je posao Vojske Srbije da gradi mir i čuva regionalnu stabilnost, ali da će nastaviti da štiti bezbjednost građana Srbije, kao i slobodu i nezavisnost zemlje.

Vulin reagovao na najavu hrvatskog ministra

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se o tome da li će neka zemlja poslati vojnike na Kosovo i koliko će tih vojnika biti u okviru Kfora odlučuje isključivo u skladu s Rezolucijom 1244.

Mještani u strahu, divlji migrantski kampovi niču na sve strane

BIHAĆ - Dolaskom proljeća i poboljšanjem vremenskih prilika aktivirani su divlji kampovi u šumama na području Bihaća i Velike Kladuše, gdje migranti borave u šatorima i improvizovanim nastambama.

Uskoro bolji uslovi za boravak migranata u Lipi

BIHAĆ - Prihvatni migrantski kamp Lipa, koji je udaljen dvadesetak kilometara od Bihaća, danas su obišli Selmo Cikotić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, Ulrike Hartman, ambasadorica Austrije u BiH, Slobodan Ujić, direktor Službe za poslove sa strancima te funkcioneri Međunarodne organizacije za migracije (IOM), Eugenio Ambrosi i Laura Lunjaroti.

Najčitanije