Kampanja

Kampanja "Banjalučke pivare" zapalila društvene mreže

Kampanja "Banjalučke pivare", istaknuta na bilbordima i reklamnim panoima, a na kojim se, uz fotografiju nektar piva, nalazi natpis "Samo da nam ostane čulo ukusa", ekspresno je pobrala simpatije korisnika društvenih mreža, koji je ocjenjuju punim pogotkom.

Italija širi "crvenu zonu"

RIM - Italija je uvrstila Kampanju i Toskanu na listu "crvenih zona" u kojima je visok rizik od zaražavanja virusom korona, pa će i u te dvije regije od nedjelje biti uvedene strože mjere zatvaranja.

U Doboju veliki stranački apetiti, a malo odborničkih stolica

DOBOJ - Dok je za neke političke stranke ulazak u lokalni, dobojski parlament i osvajanje bar jednog mandata skoro nemoguća misija, dotle se drugi politički subjekti hvale da su im bar tri stolice u Skupštini grada Doboj sasvim izvjesne i da mogu mirno čekati izborni dan jer podrška građana nije upitna.

Otvorena izložba „Kada jedan dan vrijedi četiri godine“

TUZLA- Izložba „Kada jedan dan vrijedi četiri godine“ u četvrtak navečer je otvorena u Domu mladih Tuzla, a organizator je Omladinski pokret Revolt.

CIK BiH kaznio devet stranaka za plaćeno oglašavanje prije kampanje

SARAJEVO - Centralna izborna komisija /CIK/ BiH danas je novčano kaznila devet političkih stranaka jer su vodile plaćenu izbornu kampanju prije zvaničnog početka kampanje.

Italijanske regije uvode policijski čas

RIM - Lombardija je spremna za policijski čas od četvrtka, saopštili su u zajedničkoj izjavi guverner te pokrajine Atilio Fontana i ministar zdravlja Roberto Speranca, a lokalne vlasti u Kampaniji su samostalno odlučile da uvedu policijski čas od petka.

Ombudsman: Djeca ne smiju da se koriste u predizborne svrhe

BANJALUKA - S obzirom da se približavaju ovogodišnji lokalni izbori i da je zvanično započela predizborna kampanja, Ombudsman za djecu skrenuo je pažnju cjelokupnoj javnosti, a naročito političkim subjektima i svim medijima koji prate izborne aktivnosti da Konvencija o pravima djeteta jasno obavezuje da svi subjekti moraju svoje aktivnosti, koje se tiču djece i u koje su uključena djeca, sprovoditi isključivo u najboljem interesu djece.

Igor Radojičić: Za razvoj srednjoevropskog grada 21. vijeka

Kandidat koalicije "Okupljeni za Banjaluku" za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić istakao je da će se Banjaluka u narednom periodu razvijati kao glavni grad, regionalni centar i srednjoevropski moderni grad 21. vijeka.

DEMOS počinje kampanju pod sloganom "Bez dileme - Srpska prije svega''

BANJALUKA - U banjalučkom "Staklencu" sutra će biti ozvaničen početak predizborne kampanje Demokratskog saveza (DEMOS) pod sloganom "Bez dileme - Srpska prije svega".

Predizborna kampanja u BiH počinje u petak

SARAJEVO - Predizborna kampanja za lokalne izbore u BiH zvanično će početi sutra i trajati 30 dana, tokom kojih će se vršiti obraćanja političkih subjekata, kao i emitovanje plaćenog političkog oglašavanja, saopšteno je iz Regulatorne agencije za komunikacije (RAK).

Najčitanije