Kanada

Vjeverica pod haubom Nissana napravila špajz

Nissan Murano stigao je u radionicu Majka Tompsona u Ontariju u Kanadi, jer nešto nije bilo u redu sa kontaktom za stop-svjetlo. I onda je Majk podigao haubu…

Tramp: Nema potrebe da Kanada bude u NAFTA

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da nema potrebe da se Kanada uključi u novi trgovinski sporazum NAFTA i upozorio Kongres da se ne miješa u pregovore.

U pucnjavi poginulo četvoro ljudi

FREDERIKTON - Najmanje četvoro ljudi poginulo je u pucnjavi u gradu Frederikton na jugoistoku Kanade, saopšteno je iz lokalne policije.

Saudijska Arabija će izvoziti naftu u Kanadu uprkos sporu

RIJAD – Saudijska Arabija će nastaviti da izvozi naftu u Kanadu, uprkos političkim nesuglasicama između ovih dviju zemalja, objavila je Saudijska novinska agencija.

Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu

RIJAD - Saudijska Arabija rasprodaje kanadsku imovinu u rastućem sporu nakon što je Otava kritikovala hapšenje dvoje aktivista, piše danas "Fajnenšel tajms", pozivajući se na izvore.

Kanada zabrinuta zbog postupka Saudijske Arabije

OTAVA - Kanada je danas saopštila da je "ozbiljno zabrinuta" nakon što je Saudijska Arabija protjerala kanadskog ambasadora iz države i opozvale saudijskog ambasadora u Kanadi zbog "miješanja" u njena unutrašnja pitanja.

Projekt Hrvata iz Kanade: Najluđi kombi na svijetu

Dugačak je poput jahte, ima osam točkova i životno je dijelo hrvatskog umjetnika.

Djevojka porijeklom iz BiH mis Kanade

Djevojka porijeklom iz BiH Hanna Begović izabrana je za Miss Kanade 2018. u finalu koje je održano u pozorištu Lyric u Torontu.

Kanađanin postao Kanađanka zbog jeftinije registracije

Vozači se na razne načine dovijaju kako bi što više uštedjeli u održavanju svog automobila, ali je jedan Kanađanin nadmašio sve.

Napadač u Torontu mentalno oboljeli mladić

TORONTO -- Policija Toronta objavila ime napadača koji je u nedjelju, pucajući u restorane i kafiće u tom kanadskom gradu, ubio dvije, a ranio trinaest osoba.

Najčitanije