Kanada

Više od 200 vozila učestvovalo u lančanom sudaru

Kanadska policija saopštila je danas da je u lančanom sudaru u kojem je učestvovalo više od 200 vozila kod Montreala povrijeđeno više od deset ljudi.

Otava šalje avion za evakuaciju Kanađana sa kruzera

OTAVA - Kanada će poslati avion za evakuaciju svojih državljana sa kruzera "Dajmond princes", koji je ukotvljen u Jokohami u Japanu, saopštila je kanadska Vlada.

Druga strana legalizacije kanabisa: Mjere štednje i otkazi

​Ulagači podržavaju smanjivanje broja radnih mjesta kod kanadskih proizvođača kanabisa, dok ova industrija ne postane profitabilna i stabilna.

Izmislio da ima virus korona, avion prisilno sletio

Kanađanin na letu iz Toronta za Jamajku lagao je da je zaražen virusom korona i prisilio avion da se vrati na aerodrom, gdje je uhapšen.

Princ Hari: Moja supruga postaje žrtva moćnih snaga

Megan Markl i princ Hari već pokreću sudsku parnicu protiv paparaca, pišu mediji. Ove vijesti dolaze nakon što su se pojavile fotografije Megan kako šeta sa sinom Arčijem i dva psa u jednom parku u Kanadi.

Princ Hari stigao u Kanadu, počinje novi život

Britanski princ Hari doputovao je u Kanadu da bi započeo novi život sa suprugom Megan i osmomesječnim sinom Arčijem poslije krize u kraljevskoj porodici nastale iznenadnom objavom para da se povlači s kraljevskih dužnosti.

Vanredno stanje zbog snježne oluje: Aerodrom zatvoren, hiljade ljudi bez struje

OTAVA - Aerodrom i neke firme i danas su zatvorene na ostrvu Njufaundlend u Kanadi usljed snažne snježne oluje koja je u nekim dijelovima izazvala lavinu.

Kanada će porodicama žrtava ukrajinskog aviona isplatiti po 19.200 dolara

OTAVA - Kanada će isplatiti po 19.200 dolara porodicama 57 svojih državljana koji su izgubili život u padu aviona Ukrainian Airlinesa, kao i porodicama 29 poginulih koje imaju stalno prebivalište u Kanadi.

Megan "blista" u Kanadi, Arčija niko nije vidio

Nakon što su princ Hari (35) i ojvotkinja od Saseksa (38) Megan Markl objavili kako se povlače sa kraljevskih dužnosti, članovi porodice ne kriju vidno loše raspoloženje zbog skandala koji su im priredili.

Kanada se oprostila od stradalih u ukrajinskom avionu

OTAVA - Kanada se oprostila od nastradalih prilikom rušenja ukrajinskog aviona u Iranu prošle sedmice, kada je poginulo 57 državljana te zemlje, a na komemoraciji u Edmontonu premijer Džastin Trudo je poručio da je zemlja ujedinjena u bolu sa porodicama nastradalih i da će tražiti pravdu i insistirati da iranske vlasti pruže odgovore.

Najčitanije