Kanalizacija

Pola naselja Debeljaci nema ni septičke jame ni kanalizaciju

Stanovnici mjesne zajednice Debeljaci, njih oko 3.500, godinama muku muče sa kanalizacijom i fekalijama, jer pola naselja nema septičke jame, a nisu priključeni ni na kanalizacioni sistem, te otpadne vode najčešće završavaju u kanalima pored puta.

Kanalizacija za zgrade čiji je investitor bankrotirao

BANJALUKA - Gradska uprava raspisala je tender za izgradnju kanalizacije u Ulici despota Stefana Lazarevića, u Lazarevu, čime bi trebalo da budu riješeni dugogodišnji problemi stanara dvije stambene zgrade koje nikada nisu priključene na gradsku kanalizacionu mrežu.

Žive u gradu, a nemaju kanalizaciju

BANJALUKA - Stanovnici banjalučkih naselja koja nisu nikako ili su slabo pokrivena kanalizacionom mrežom imaju veliki problem, jer nemaju gdje sprovesti otpadne vode.

Djevojka se utopila u kanalizaciji tokom potrage za blagom

PRAG - Jedna djevojka se utopila, a muškarac se vodi kao nestao, nakon što su se tokom jake kiše zatekli u kanalizaciji u Pragu, gdje su učestvovali u igri potraga za blagom putem globalnog pozicionog sistema (GPS), saopštila je danas češka policija.

Naknada za kablovsku kanalizaciju do 50.000 KM

BANJALUKA - Najviša paušalna naknada za već postavljenu kablovsku kanalizaciju na javnim površinama biće 50.000 KM, a najniža 20.000 KM ako odbornici na sjednici Skupštine grada 28. marta prihvate prijedlog ove odluke o visini paušalne naknade.

Nova kanalizacija u dvije banjalučke ulice

BANJALUKA - Stanovnici Tuzlanske i Ulice Koste Jarića u naselju Starčevica dobiće ove godine novu kanalizaciju, za šta je u budžetu planirano 200.000 KM, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Počela izgradnja kanalizacije na Starčevici

BANJALUKA - Izgradnja kanalizacione mreže u banjalučkom naselju Starčevica u ulicama Slobodana Dubočanina i Koste Jarića za oko 50 domaćinstava počela je danas.

Imenovanje gradskog arhitekte u septembru

BANJALUKA - Očekujem da u septembru bude imenovanje gradskog arhitekte, rekao je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

Bez kanalizacije 40 odsto domaćinstava

BANJALUKA - Iako im je, prema riječima građana, kanalizacija neophodna, čak oko 40 odsto domaćinstava nije povezano na sistem gradske kanalizacije, a u pojedinim naseljima građani nemaju ni metar kanalizacije, već samo septičke jame.

70 odsto stanovništva ima septičke jame

SARAJEVO, BANJALUKA - Oko 70 odsto bh. stanovništva nema pristup javnoj kanalizaciji, a oko 40 odsto javnim vodovodima, zbog čega su prisiljeni snalaziti se na razne načine.

Najčitanije