Kanalizacija

Nezadovoljni radnici "Vodovoda i kanalizacije" obustavili rad

Trideset pet radnika preduzeća "Vodovod i kanalizacija" (ViK) u Sarajevu, koji godinama rade bez ugovora o radu na neodređeno, jutros su obustavili rad zahtijevajući da bude riješen njihov radni status.

Nova kanalizacija stiže u Banijsku ulicu u Banjaluci

Gradnja nove kanalizacione mreže počela je danas u Banijskoj ulici u banjalučkom naselju Petrićevac, uporedo sa radovima na sanaciji ove saobraćajnice koja je trpjela veliko saobraćajno opterećenje tokom gradnje novog puta u pravcu Motika.

Počela gradnja kanalizacione mreže u Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci

U Đurđevdanskoj ulici u Banjaluci danas je počela izgradnja kanalizacione mreže, jednog od više projekata iz ove oblasti koje će u narednim mjesecima biti relizovani na području naselja Vrbanja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Za kanalizacionu mrežu u Banjaluci 650.000 KM

Za izgradnju kanalizacione mreže na području grada ove godine je namijenjeno 650.000 KM, navodi se u Programu uređenja građevinskog zemljišta Odjeljenja za komunalne poslove.

Za novu kanalizaciju u Adi 400.000 KM

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da bi do kraja godine trebalo da bude riješeno jedno od važnih problema naselja Ada - izgradnja kanalizacione mreže dužine više od kilometra, sa dvije pumpne stanice, procijenjene vrijednosti 400.000 KM.

Nijedna firma se nije prijavila na tender za izgradnju kanalizaciije

PRIJEDOR - Grad Prijedor dva puta je raspisivao tender za izgradnju tercijarne kanalizacione mreže i kućnih priključaka u naselju Tukovi, ali se za posao vrijedan 1.025.000 KM niko nije prijavio, navodi se u izvještaju o radu gradonačelnika i Gradske uprave za 2018. godinu.

Vodovod i kanalizacija nasušna potreba

STANARI - Da li je najmlađoj opštini u RS važnija industrijska zona od projekta izgradnje vodovoda i kanalizacije ili je ipak gradnja administrativnog centra najvažnija od svih infrastrukturnih projekata, odgovori na ta pitanja se razilaze ne samo između vlasti i opozicije, nego i među građanima opštine Stanari.

Bijeljina dobila savremenu kanalizaciju

​BIJELJINA - Građani Bijeljine od danas više nemaju strah od septičkih jama i opasnosti po svoje zdravlje, jer je i zvanično završen projekat kojim je riješen problem dugo iščekivane kanalizacije u ovom gradu.

Mićić: Završena izgradnja kanalizacije, počinju pripreme za autoput

BIJELJINA - Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić objavio je danas završetak desetogodišnjeg projekta izgradnje kanalizacije u gradu u koji je iz raznih izvora uloženo 41 milion evra.

Pola naselja Debeljaci nema ni septičke jame ni kanalizaciju

Stanovnici mjesne zajednice Debeljaci, njih oko 3.500, godinama muku muče sa kanalizacijom i fekalijama, jer pola naselja nema septičke jame, a nisu priključeni ni na kanalizacioni sistem, te otpadne vode najčešće završavaju u kanalima pored puta.

Najčitanije