Kancelarija

Dodik: Odbiću prijedlog da se otvori kancelarija samoproglašenog Kosova

BANJALUKA - Ukoliko dođe prijedlog na Predsjedništvo da se otvori kancelarija samoproglašenog Kosova u Sarajevu, kao što se pojavilo u nekim medijima, ja ću taj prijedlog odbiti, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BIH.

Košarac s bh. mljekarima: Otkupićemo svaki litar

SARAJEVO - Iako su zalihe mlijeka u BiH veće od planiranih zbog pandemije virusa korona i povećanog otkupa, situacija nije alarmantna i neće doći u pitanje dalji otkup mlijeka, poručeno je danas nakon sastanka Staša Košarca, ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, s predstavnicima vodećih kompanija mliječne industrije u BiH.

Oštećena crkva u selu Sredska kod Prizrena

Na srpske svetinje na Kosovu i Metohiji sinoć se dogodio još jedan u nizu napada - u selu Sredska kod Prizrena oštećena je crkva Uspenja Presvete Bogorodice, saopštila je Kancelarija za KiM.

Banjalučani se najviše žalili na deponije i manjak parkinga

Kancelarija za građane Gradske uprave Banjaluka ove godine primila je 585 građana, te obradila 567 različitih zahtjeva, rekla je za "Nezavisne" Nikolina Račić, šef Odsjeka za saradnju s građanima u Gradskoj upravi.

Reforma javne uprave u ćorsokaku, donatori povlače novac

SARAJEVO, BANJALUKA - Zbog zastoja u reformi javne uprave Švedska i Danska, kao donatori Fonda za reformu javne uprave, povukle su 5,3 miliona KM, a nije isključeno da to učine i ostali ukoliko se u najskorije vrijeme ne otkoči taj proces.

Revizija: Agencija za nadzor nad tržištem zapošljavala bez konkursa

SARAJEVO - Kancelarija za reviziju institucija BiH završila je i objaviila prvu grupu izvještaja finansijske revizije za 2019. godinu za 12 institucija Bosne i Hercegovine.

Usvojen nacrt budžeta Kancelarije za reviziju institucija BiH, umanjen za 50.000 KM

SARAJEVO - Komisija za finansije i budžet Predstavničkog doma parlamenta BiH usvojila je danas Nacrt budžeta Kancelarije za reviziju institucija BiH za ovu godinu, koji je umanjen za 50.000 KM od predloženog.

Kolinda se predomislila, traži kancelariju i poslije mandata

ZAGREB - Odlazeća hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, se predomislila i odustaje od namjere da ne traži na raspolaganje kancelariju koju će koristiti poslije isteka mandata, 18. februara.

Kupuju kancelarije da službenici ne završe na ulici

DOBOJ - Da gradski službenici, činovnici i namještenici ne bi ostali na ulici kada počne rušenje dobojskog administrativnog centra, umjesto kojeg će biti izgrađen novi, lokalna vlast se odlučila za kupovinu 2.000 kvadratnih metara kancelarijskog prostora, u kojem će se građanima privremeno pružati usluge.

Ovako bi za 20 godina moglo izgledati tijelo kancelarijskih radnika

Upoznajte Emu i dobro je pogledajte - ovako bi ljudi mogli izgledati za 20 godina ako nastave raditi u neadekvatno postavljenom radnom okruženju te pogrbljeni nad računarom.

Najčitanije