Kandidati

Kandidati za ministre i njihovi zamjenici pred članovima Komisije

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Komisije za pripremu izbora Savjeta ministara koja odlučuje o preporukama za imenovanje novih ministara i njihovih zamjenika.

SDA danas odlučuje o kandidatima za Savjet ministara

SARAJEVO - Predsjedništvo SDA danas bi u Sarajevu trebalo da donese konačnu odluku o imenima zamjenika ministara u novom sazivu Savjeta ministara.

Poznata imena svih HDZ-ovih ministara i zamjenika u Savjetu ministara

SARAJEVO - Aktuelni ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda, kao i trenutni ministar pravde BiH Josip Grubeša i u ovom mandatu zadržaće se na istim pozicijama u Savjetu ministara.

Tegeltija: Uskoro imena svih kandidata za ministre

BANJALUKA - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija očekuje da bi u ponedjeljak ili utorak trebalo da budu poznata sva imena kandidata za ministre i zamjenike u Savjetu ministara.

SNSD dostavio imena kandidata za parlamentarne komisije

SARAJEVO - Šef Kluba zastupnika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac dostavio je danas rukovodstvu Predstavničkog doma PS BiH imena SNSD-ovih parlamentaraca koji će u narednom periodu vršiti dužnost članova u šest parlamentarnih komisija.

Sve više žena obučava kandidate: U RS 53 instruktorke za volanom

BANJALUKA - Da su žene jednako dobre u vožnji kao i muškarci uprkos nekim stereotipima, a tako i u obuci iz vožnje, dovoljno govori i to da je u posljednjih nekoliko godina sve više instruktorki u auto-školama u RS.

Tri kandidata u užem izboru za glavnog tužioca Tužilaštva BiH

SARAJEVO - Visoki sudski i tužilački savjet (VSTS) odlučilo je pozvati Gordanu Tadić, Dianu Kajmaković i Muniba Halilovića kao kandidate koji će pristupiti na narednu sjednicu Savjeta i nakog toga će se izvršiti izbor glavnog tužioca Tužilaštva BIH, kazao je novinarima Milan Tegeltija predsjednik VSTS-a.

Srpski kandidat za Oskara: Četiri filma u konkurenciji

Na poziv Akademije filmskih umjetnosti i nauka, koja sprovodi postupak izbora srpskog kandidata za 91. Oskar, prijavljena su samo četiri filma, iako se ove godine nije plaćala participacija od 30.000 dinara.

Samo pet kandidata za Rudarski fakultet

BANJALUKA - Polaganju prijemnog ispita za prvi ciklus studija na fakultetima/akademijama Univerziteta u Banjaluci u prvom konkursnom roku juče je pristupilo 2.039 kandidata, saopšteno je iz Univerziteta u Banjaluci.

Ujedinjena Srpska predstavila 11 kandidata za poslanike u NS RS

BANJALUKA - Banjalučki gradski odbor Ujedinjene Srpske predstavio je danas 11 kandidata iz Banjaluke, koji će biti na listi ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske na predstojećim izborima.

Najčitanije