Kanje Vest

Kanje Vest otkazao nastup na poznatom festivalu

Reper Kanje Vest zbog koleginice Bili Ajliš otkazao je svoj nastup na muzičkom festivalu, na kom je trebalo da se pojavi kao jedan od glavnih izvođača.

Karleuša prvi put objasnila sve u vezi sa Kanje Vestom

​Vijest da je veliku zvijezdu, Jelenu Karleušu, zapratio planetarno popularni reper, Kanje Vest, odjeknula je domaćim medijima.

Montrealski univerzitet uvodi kurs o Kanje Vestu

Univerzitet "Concordia" u Montrealu će ponuditi studentima kurs inspirisan reperom Kanjeom Vestom, a vijest je još ranije objavio profesor Jasin "Narsi" Alsalman.

Jelena Karleuša potpuno naga u patikama Kanje Vesta

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je na stori priči svog Instagram naloga video na koje pozira potpuno naga i ponovo uspjela da privuče veliku pažnju.

Kanje Vest zapratio Jelenu Karleušu

​Pojavio se novi dokaz popularnosti Jelene Karleuše u svijetu, a to je potez repera Je Vesta, koji je zapratio srpsku pjevačicu na društvenoj mreži Instagram.

Kim Kardašijan se konačno razvela od Kanjea Vesta

Najpoznatija starleta Kim Kardašijan danas je postala zvanično slobodna, nakon što je sudija u Los Anđelesu okončao njen razvod od repera Kanjea Vesta, s kojim je u braku provela osam punih godina.

Ovo je nova djevojka Kanjea Vesta

Reper Kanje Vest (44) ne odvaja se od svoje nove djevojke, influenserke Čejni Džons (24), za koju kažu da je kopija njegove bivše žene Kim Kardašijan.

Kanje Vest strahuje da će se Kim ubrzo ponovo udati

Dok još traje nagodba o razvodu koja je u toku, Kanje Vest je podnio prigovor sudu na zahtjev Kim Kardašijan da bude zakonski proglašena samicom.

Kanje Vest izviždan na Superboulu

Reper Kanje Vest prisustvovao je najvećem sportskom događaju u Americi, Superboulu, što je izazvalo pravu histeriju među tamošnjom publikom.

Kanje Vest moli Kim za oproštaj

Reper Kanje Vest (44) i za oproštaj navodno moli bivšu suprugu Kim Kardašijan (41), nako što su posljednjih dana iznijeli "prljav veš" iz svog odnosa.

Kanje Vest pod istragom zbog incidenta: Udario obožavatelja šakom

Reper Kanje Vest (44) pod istragom je zbog fizičkog napada na obožavaoca koji je od njega tražio autogram.

Kanje na romantičnoj večeri sa atraktivnom glumicom

Izgleda da samački život repera Kanje Vesta (44) nije dugo trajao, jer je viđen kako nedavno uživa na romantičnoj večeri s glumicom Julijom Foks (31) u Majamiju, piše Pejdž Sisk.

Kanje Vest ne odustaje, kupio kuću preko puta vile Kim Kardašijan

Reper Kanje Je, nekada Vest, kupio je vilu koja se nalazi prekoputa kuće čiji je vlasnik njegova bivša supruga Kim Kardašijan.

Kanje Vest obrisao sve objave na Instagramu

Reper Kanje Vest izbrisao je sve fotografije i videe sa svoje Instagram stranice.

Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim"

Kanje J, ranije poznat kao Vest, tvrdi da se njegovoj, još uvijek zakonitoj supruzi , Kim Kardašijan nije dopalo što je nosio 'MAGA' kapu koja je povezana sa Donaldom Trampom i da ju je "osramotio" svojom neuspjelom predsjedničkom kandidaturom 2020. godine.

Najčitanije