Kanjon TIjesno

Povrijeđene četiri osobe u kanjonu Tijesno, među njima dvoje djece

BANJALUKA - Četiri osobe među kojima i dvoje djece, povrijeđeno je danas u sudaru dva putnička i jednog teretnog vozila u kanjonu Tijesno, na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, potvrđeno je "Nezavisnim".

Udes u kanjonu Tijesno, usporen saobraćaj

BANJALUKA - Zbog saobraćajne nesreće, koja se dogodila u blizini Rafting kluba Kanjon, saobraćaj u kanjonu Tijesno se odvija usporeno jednom saobraćajnom trakom.

Vatrogasci objavili video sa mjesta tragične nesreće u kanjonu Vrbasa

Banjalučki vatrogasci objavili su video sa mjesta tragične nesreće u kanjonu Vrbasa u kojoj su život izgubile dvije osobe.

Ljubitelji prirode čistili kanjon Tijesno

BANJALUKA - Članovi Rafting kluba Kanjon organizovali su i zajedno sa ljubiteljima prirode i ekolozima učestvuju u ekološkoj rafting regati i čišćenju rijeke Vrbas i njene obale u kanjonu Tijesno.

Kanjon Tijesno opet na adrenalinskoj mapi svijeta

​Kanjon Tijesno ponovo je zaintrigirao svjetsku javnost nakon što je na zvaničnom Facebook profilu "Nacionalna geografija - putovanja" opet objavljen video o ovoj prirodnoj ljepoti.

Obustava saobraćaja kroz kanjon Tijesno

BANJALUKA - Na dionici magistralnog puta prema Krupi na Vrbasu kroz kanjon Tijesno jutros će zbog Ilindanske atletske trke privremeno biti obustavljen saobraćaj, a vozila presumjerena na alterantivni putni pravac Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grad, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Izvučeno vozilo iz Vrbasa, saobraćaj normalizovan

Završeno je izvlačenje vozila u kanjonu Tijesno, na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka, gdje se sinoć dogodila saobraćajna nesreća, te se sada na ovoj dionici saobraća nesmetano i bez vanrednih ograničenja, saopšteno je iz Informativnog centra BIHAMK-a.

Obustava saobraćaja u kanjonu Tijesno zbog izvlačenja vozila

Na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka kroz kanjon Tijesno jutros je obustavljen saobraćaj zbog izvlačenja vozila koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozilo sletjelo u Vrbas kod Banjaluke: Strahuje se da je jedno lice poginulo

BANJALUKA - Policiji je prijavljeno da je vozilo sletjelo u rijeku Vrbas, u mjestu Tijesno, kod Banjaluke, a strahuje se da je jedno lice poginulo, saznaju "Nezavisne".

Sudar šlepera i cisterne u kanjonu Tijesno

BANJALUKA – U kanjonu Tijesno dogodia se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali šleper i cisterna.

Najčitanije