Kapija

Metalna kapija pala na đaka prvaka

NOVI SAD - U Osnovnoj školi "Duško Radović" u novosadskom naselju Klisa došlo je do incidenta tokom kojeg je jedan učenik prvog razreda zadobio teške tjelesne povrede opasne po život nakon što je na njega pala metalna kapija.

Kapija usmrtila radnika

Radnik obezbjeđenja kompanije "GT Dom" Jezdimir F. (56) poginuo je sinoć oko 21.30 na Pančevačkom putu kada je na njega pala velika metalna kapija.

Šteta pričinjena Trijumfalnoj kapiji i do milion evra

PARIZ - Učesnici protesta "žutih prsluka" u Parizu su Trijumfalnoj kapiji u subotu nanijeli štetu koja se procenjuje na više stotina hiljada, možda čak i milion evra, rekao je predsjednik francuskog Centra za nacionalne spomenike Filip Belaval.

Obnova postupka za "Tuzlansku kapiju"?

BANJALUKA - Odbrana generala Vojske Republike Srpske Novaka Đukića priprema novi zahtjev za obnovu postupka pred Sudom BiH i Vrhovnim kasacionim sudom Srbije u Beogradu, nakon što je Ustavni sud BiH odbio apelaciju za obnovu postupka u slučaju "Tuzlanska kapija", rekao je šef tima odbrane Milorad Ivošević.

Kapija ubila dječaka

SMEDEREVO - Četvorogodišnji dječak je preminuo u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što je na njega pala dvorišna kapija.

Škola u Boriku dobija kliznu ogradu

BANJAKUKA - Građani koji su se zabrinuli da je uklonjeni dio ograde na kapiji OŠ "Vuk Stefanović Karadžić" u Boriku djelo vandala mogu da odahnu jer je riječ o ciljanom uklanjanju. Staru ogradu će zamijeniti nova - klizna.

Odbrana generala Đukića će uputiti apelaciju Ustavnom sudu

BANJALUKA - Odbrana generala Vojske Republike Srpske Novaka Đukića uputiće apelaciju Ustavnom sudu BiH za ocjenu odluke Suda BiH kojom je odbijen zahtjev za obnavljanje postupka u slučaju "Tuzlanska kapija", izjavio je Srni šef tima odbrane Milorad Ivošević.

Čubrilović: Procesuirati odgovorne za 'Tuzlansku kapiju'

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović smatra poražavajućim što krivci za napad na vojnike JNA u Tuzli nisu procesuirani ni nakon 25 godina i poziva pravosudne institucije BiH da konačno procesuiraju odgovorne za ovaj zločin u kojem su stradali nedužni mladi vojnici koji su se mirno povlačili iz tog grada.

Najčitanije