Karantin

Slovenija ukida neke izuzetke za ulazak u zemlju bez karantina

LJUBLJANA - Vlada Slovenije izmijenila je pravila za ulazak u zemlju i ukinula neke izuzetke koji nisu zahtijevali karantin, niti negativan test na virus korona, prenosi STA.

Pod blokadom dva miliona ljudi nakon što je otkriven jedan slučaj

KANBERA - Oko dva miliona Australijanaca od danas je pod strogim mjerama blokade nakon što je otkriven jedan slučaj virusa korona u Pertu, prijestionici države Zapadna Australija.

U karantinu oko 500 radnika "Erbasa" u Hamburgu

BERLIN - Evropski proizvođač aviona "Erbas" saopštio je danas da je oko 500 članova osoblja u karantinu nakon što je 21 radnik postrojenja u Hamburgu pozitivan na virus korona.

Đoković otkrio šta će prvo da uradi kada izađe iz karantina

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković se već šest dana nalazi u karantinu u Adelejdu.

U karantinu 72 tenisera koji su došli na Australijen open

Australijen open, prvi teniski grend slem u godini, počinje 8. februara, a 72 tenisera koji su doputovali u ovu zemlju se nalazi u karantinu.

Četiri muškarca iz samoizolacije pokušala da pređu u BiH

SISAK - Četiri muškarca s izrečenom mjerom samoizolacije pokušala su da napuste Hrvatsku na prelazu sa BiH u Sisačko-moslavačkoj županiji, zbog čega im je policija izdala prekršajne naloge kojima je predviđena kazna od 1.000 do 2.000 evra.

Italija prijavila prvog pacijenta zaraženog novim sojem virusa korona

RIM - Italija je prijavila da ima pacijenta zaraženog novim sojem virusa korona, a radi se o osobi koja je doputovala iz Velike Britanije.

Prekršio karantin na osam sekundi, kažnjen sa 3.500 dolara

TAJPEJ - Tajvanske vlasti kaznile su jednog Filipinca sa 3.500 dolara zbog toga što je prekršio mjere karantina zbog virusa korona i to u trajanju od samo osam sekundi.

Ankara uvodi policijski čas tokom noći i za vikend

ANKARA - Vlasti Turske uvešće policijski čas noću radnim danima, kao i tokom cijelog vikenda radi zaustavljanja širenja zaraze virusom korona, izjavio je turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan.

U Italiji ponovo rekordi, najviše pogođena Lombardija

RIM - U Italiji je registrovano 37.809 novih slučajeva virusa korona, što predstavlja najveći broj oboljelih u jednom danu, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Najčitanije