Karate

Dječak preminuo na treningu karatea

Osmogodišnji dječak L. D. iz Danilovgrada preminuo je iznenada u ponedjeljak naveče dok je bio na treningu karatea, potvrdili su juče iz Kliničkog centra Crne Gore.

Ivona Ćavar, karate šampionka sa diplomom: Ljepota ne donosi rezultat

Seniorsko svjetsko srebro iz Linca 2016. te evropska bronza iz Novog Sada godinu i pol kasnije najbolju karatistkinju BiH Ivonu Ćavar svrstali su u ovom trenutku među najbolje bh. sportistkinje.

Preko 500 karatista stiže na turnir u Sarajevu

Uz učešće preko 500 takmičera iz Bosne i Hercegovine i zemalja regiona u subotu će u Sportskoj dvorani "Ramiz Salčin – Mojmilo" u Sarajevu biti održan tradicionalni 19. međunarodni karate turnir "Novogradski dani 2018". Organizator ove manifestacije je Karate klub Novi grad iz Sarajeva, a povodom Dana istoimene sarajevske opštine.

Klepić: Živio sam za ovaj trenutak

Vjerovao sam u sebe i živio za ovo. Ništa nije palo s neba, ovaj rezultat nije slučajan, već plod mukotrpnog rada i odricanja, rekao je za "Nezavisne" reprezentativac BiH u karateu i novi evropski prvak u teškoj kategoriji Ivan Klepić.

Karate turnir "Banjaluka open" u subotu

Karate turnir "Banjaluka open 2018" biće održan u subotu u dvorani "Borik" u organizaciji Karate kluba Sinđelić, koji je 14. godinu domaćin turnira. Takmičenje će biti u katama i borbama, ekipno i pojedinačno, a početak turnir je u 10 časova.

Karate turnir u nedjelju

Šesti karate turnir "Bushido Banjaluka open 2018" biće održan 25. marta u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, saopšteno je iz Karate kluba Bushido, koji je organizator takmičenja.

Bektaševa bronzana u Roterdamu

Nakon osvojenog zlata na Evropskom prvenstvu u Sočiju do 21 godinu, bh. karatistkinja Mirnesa Bektaš ostvarila je još jedan veliki uspjeh. Članica Univerzitetskog karate kluba Bosna osvojila je bronzanu medalju na takmičenju Karate 1 Premier lige u Roterdamu.

Karatista Maksim Avramović u Istočno Sarajevo donio evropsku bronzu

Osjećaj kada sam osvojio medalju i kada su svi reprezentativci skočili na mene je bio nevjerovatan, kaže osvajač bronzane medalje u karateu sa Evropskog prvenstva za kadete, juniore i U-21 takmičare u ruskom Sočiju Maksim Avramović.

Mirnesa Bektaš, prvak Evrope u karateu: Nisam svjesna šta sam napravila

Još nisam sumirala utiske i nisam svjesna šta sam napravila. Ovo je bila prva reakcija nove evropske šampionke u karateu do 21 godinu Mirnese Bektaš, nakon što je u Sočiju proteklog vikenda stigla do krune karijere osvojivši zlatnu evropsku medalju u kategoriji +68 kg.

Bektaš na krovu Evrope, Avramoviću bronza

Karatistkinja Mirnesa Bektaš osvojila je naslov prvakinje Evrope u konkurenciji do 21 godine.

Najčitanije