Karate

Mladi karatista Luka Pejić iz Banjaluke nastavlja da oduševljava: Upornost se isplatila

Iako mu je tek 13 godina, dječak iz Banjaluke Luka Pejić svojim talentom pobrinuo se da se o njemu već naširoko priča u svijetu karatea. Nevjerovatan niz uspjeha član Karate kluba Banjaluka nastavio je nedavno u Umagu, na elitnom takmičenju - Svjetskoj ligi mladih, gdje je u žestokoj konkurenciji osvojio zlatnu medalju.

Luka Vuković osvojio bronzu na Svjetskom kupu

Trostruki šampion u karateu u Republici Srpskoj Luka Vuković iz Bijeljine osvojio je bronzanu medalju na Svjetskom kupu, koji se održava u Umagu.

Srebro Pejića u Limasolu

Mladi banjalučki karatista Luka Pejić (13) osvojio je srebrnu medalju na Svjetskim igrama mladih, koje su proteklog vikenda održane na Kipru.

Bh. karatisti na Balkanijadi pobijedili ekipnog evropskog prvaka i viceprvaka

Seniorska karate reprezentacija Bosne i Hercegovine ostvarila je odlične rezultate na 21. balkanskom prvenstvu, održanom od 25. do 27. aprila u Čačku.

Nova medalja za Srbiju, Milivojčević uzela bronzu

GVADALAHARA - Reprezentativka Srbije u karateu Jelena Milivojčević osvojila je bronzanu medalju u disciplini do 50 kilograma na prvenstvu Evrope u španskoj Gvadalahari.

Karate klub Energija - tvornica šampiona

Karate klub Energija iz Banjaluke i ove godine nastavio je s ostvarivanjem vrhunskih rezultata na domaćoj i međunarodnoj sceni. Brojna odličja posljednjih godina sa velikih takmičenja svrstala su ovaj sportski kolektiv među najuspješnije na bh. prostorima.

BiH sa 30 karatista na EP

Reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu u danskom Alborgu za kadete, juniore i uzrast do 21 godine predstavljaće 30 takmičara.

Jovana Preković svjetska šampionka u karateu

Reprezentativka Srbije u karateu Jovana Preković postala je šampionka svijeta u kategoriji do 61 kilograma na prvenstvu u Madridu.

Svjetske licence za tri karate trenera iz Srpske

Karate trenerima iz Republike Srpske Miodragu Borovčaninu, Nebojši Deviću i Borisu Jeličiću dodjeljene su licence tokom Svjetskog prvenstva u karateu u Madridu, čime su ovlašteni da predvode reprezentativne selekcije na svjetskim i evropskim prvenstvima.

Karatisti BiH danas počinju nastup na SP u Madridu

Karate reprezentacija BiH nastupiće na Svjetskom prvenstvu koje danas počinje u Madridu. Iako su imali problema sa zatvaranjem finansijske konstrukcije (nedostajalo im oko 30.000 KM) za odlazak u Španiju, iz KS BiH su nam potvrdili da su uspjeli pronaći dio novčanih sredstava za avio-karte, smještaj i ishranu takmičara.

Najčitanije