Karavan

Audi ima najbolji karavan, a sad je postao još atraktivniji

I oni neskloni "gospodaru prstenova“ složiće se kako je A6 odličan automobil, posebno u karavanskom izdanju. Ovaj ide korak, pa i dva dalje.

Mercedes od 2030. bez karavana?

Iako karavani već decenijama čine značajan dio Mercedesove ponude, njemački proizvođač navodno je izgubio vjeru u ovaj oblik karoserije I planira da karavane izbaci iz svoje ponude do 2030. godine, saznaje Automobilwoche.

Nova generacija Opela Astre dobila i karavansku modifikaciju

Nakon što je svijetu prezentovan heč Opel Astra novog pokoljenja s oznakom L, pred nama je sada i karavanska verzija koja po tradiciji nosi ime Astra Sports Tourer. S obzirom da u ovom naraštaju kompakt iz Riselshajma neće dobiti limuzinsku varijantu, niti modifikaciju s troja vrata, ovo će biti jedina alternativa heču.

"Nektar OK fest karavan" u Prijedoru

Nakon uspješne realizacije u Doboju, "Nektar OK fest karavan" nastavlja svoje putovanje prema Prijedoru, gdje će 24. i 25. decembra u Pozorištu Prijedor biti realizovan zanimljiv i sadržajan kulturno-zabavni program.

"Karavan OK festa" prošao kroz Banjaluku

Organizatori "Nektar OK festa", u saradnji s ustanovama kulture u Republici Srpskoj i BiH, pokrenuli su projekat "Nektar OK fest karavan" s ciljem promocije programa festivala za narednu godinu i kreiranja kvalitetnog kulturnog sadržaja koji će vratiti program i publiku u te ustanove.

Kantautor Kralj Čačka: Umjetnost pomaže da učimo o sebi i drugom

Kantautor Nenad Marić, široj javnosti poznat pod imenom Kralj Čačka, nastupiće u subotu, 17. oktobra, u Gradskom pozorištu Foča u sklopu "Nektar OK fest karavana".

U Trebinju počeo francusko-njemački kino-karavan

Projekcijom francuskog filma "Kao dječaci" u trebinjskom Kulturnom centru je započeo "Bioskopski karavan", francusko-njemački koprodukcijski projekat, kome su, osim gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, prisustvovali i ambasador Njemačke u BiH Margaret Marija Ueber i Žan-Kristof Tabuj, direktor Francuskog instituta i savjetnik za kulturu u Ambasadi Francuske u BiH.

Vikend stendap komedije u Mostaru

Karavan humora zaputio se u avanturu širom Bosne i Hercegovine, a prva stanica je Mostar, gdje će svi ljubitelji stendap komedije 26. i 27. septembra imati priliku da uživaju u radionicama i nastupima bosanskohercegovačkih komičara.

VW spojio karavan i SUV u jedno

Njemački Volkswagen predstavio je u Los Anđelesu koncept električnog karavana iz ID porodice.

U Banjaluci počela kampanja "Karavan kulture govora"

BANJALUKA - Kampanja "Karavan kulture govora", koja ima za cilj zaštitu srpskog jezika i unapređenje kulture govora, počela je danas u Banjaluci.

"Rock karavan" večeras na ulicama Banjaluke

Peta banjalučka "Motorijada" biće održana posljednjeg vikenda u julu, od 26. do 28, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a u susret jubileju putuje i "Rock karavan", koji će najaviti nastupe "Fjužne pruge", "Classic rock octeta", KOB-a, Đorđa Davida i "Death Sawa", "Metallica tribute banda", "Iron Maiden tribute banda" i "Epiloga".

Najbrži produkcijski karavan pravi se u Bavarskoj

Njemačka tjuning kuća specijalizovana za BMW modele - Alpina, objavila je reklamu za modifikovanu Seriju 5 Touring za koju tvrdi da je najbrži serijski karavan na tržištu.

Unikatni Tesla Model S karavan u Ženevi

Jedinstveni Model S Shooting Brake, koji je modifikovala jedna holandska firma, biće izložen na ženevskom salonu automobila početkom marta.

Filmski karavan "Povratak filmu" u pet opština Srpske

ISTOČNO SARAJEVO - Filmski karavan "Povratak filmu", sa Filmskom školom Međunarodnog film festivala "Prvi kadar" Istočno Sarajevo, biće realizovan u pet opština Republike Srpske - Bratuncu, Srebrenici, Vlasenici, Šekovićima i Osmacima.

Stigao novi Peugeot 508 karavan

Peugeot je nakon limuzinske predstavio i praktičniju, karavan varijantu nove 508-ice.

Najčitanije