Kasarna

"Savjet ministara spreman da pomogne u vezi sa kasarnom 'Jajce'"

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u razgovoru sa gradonačelnikom Sarajeva Abdulahom Skakom naglasio opredijeljenost Savjeta ministara da pomogne u iznalaženju rješenja u vezi sa imovinskm pitanjima kasarne "Jajce" koju je Vlada Federacije BiH dala na korištenje tom gradu.

Nadležni obišli kasarne u Doboju: Vojnički život nije stao

DOBOJ - Virus korona nije se uvukao u kasarnu Oružanih snaga BiH "Vojvoda Radomir Putnik" u Doboju, nijedan pripadnik nije zaražen, niti je u izolaciji, pa radni zadaci na ovoj lokaciji nisu stali.

Dobojski karantin u bivšoj kasarni dobija prve stanare

DOBOJ - Četvoro Dobojlija koji su ušli na teritoriju BiH iz zemalja u kojima ima zaraženih mogli bi biti prvi stanari karantina u nekadašnjoj kasarni "Miljkovac", u kojoj će boraviti tokom četrnaestodnevne izolacije.

Dodik: RS će istrajati na politici vojne neutralnosti

BANJALUKA - RS će istrajati na politici vojne neutralnosti iako je svjesna da su bošnjačka i hrvatska komponenta za ulazak BiH u NATO, rekao je danas Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, tokom božićnog prijema u banjalučkoj kasarni "Kozara".

Eksplozija u kasarni u Rusiji, ima poginulih i povređenih

​Dvije osobe su poginule, dok je 15 povrijeđeno u eksploziji kasarne kod Arhangelska, na sjeveru Rusije.

"U kasarni Čerkezovac nije počelo odlaganje radioaktivnog otpada"

NOVI GRAD - Prema podacima kojima raspolaže Regulatorna agencija za radijacionu i nuklearnu bezbjednost BiH na objektu kasarne Čerkezovac do sada nisu preduzimane bilo kakve fizičke radnje niti je počelo odlaganje radioaktivnog ili nuklearnog otpada, izjavio je direktor ove agencije Marinko Zeljko.

U kasarni Kozara održana vježba MUP-a RS, američkih specijalaca i SIPA

BANJALUKA - Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS), u saradnji s Kancelarijom vojnog atašea Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Bosni i Hercegvoini i Državnom agencijom za istrage i zaštitu (SIPA), danas su na prostoru kasarne Kozara realizovali zajedničku vježbu sa ciljem unapređenja kapaciteta specijalnih snaga za reagovanje u svim vrstama kriznih situacija.

U kasarni "Kozara" svečani dio obilježavanja Božića

BANJALUKA - Svečanim dočekom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović u banjalučkoj Kasarni "Kozara" danas je počeo svečani dio obilježavanja pravoslavnog Božića.

Bivša kasarna u Bugojnu na raspolaganju poljoprivrednicima

Odbornici Opštine Bugojno donijeli su odluku da se raspiše javni poziv za zakup zemljišta bivše kasarne Armije BiH "Admir Ljubuškić Šutak“, čije objekte je do početka juna 2016. koristilo Federalno ministarstvo odbrane, odnosno Oružane snage BiH.

Prva grupa migranata stigla u kasarnu "Ušivak"

SARAJEVO - Prva grupa migranata iz Sarajeva stigla je u Hadžiće, u bivšu kasarnu "Ušivak".

Najčitanije