Kastel

Za obnovu južnih bedema Kastela 120.000 KM

BANJALUKA - Obnova južnog bedema tvrđave Kastel u Banjaluci gdje se nalazio ugostiteljski objekat počela je danas, za šta je grad izdvojio 120.000 KM.

Odgođen "Kastel Rock Fest"

Muzički festival "Kastel Rock Fest", koji je trebalo da bude održan ovog vikenda na banjalučkoj tvrđavi Kastel, odgođen je za prvi vikend u septembu.

"Kastel rok fest" 16. i 17. avgusta na Kastelu

​Jedan od rok festivala sa najdužom tradicijom, "Kastel rok fest" u organizaciji Hard Rok Radija, biće održan na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel 16. i 17. avgusta.

Na tvrđavi Kastel sutra bioskop na otvorenom

BANJALUKA - Turistička organizacija grada Banjaluka (TOBL) sutra organizuje bioskop na otvorenom na platou ispred tvrđave Kastel, u okviru tradicionalne manifestacije "Ljeto na Vrbasu".

Na Kastelu grmjeli motori i rokenrol

​Tokom vikenda na platou ispred tvrđave Kastel u Banjaluci održana je 5. Motorijada MK "Istok".

Počinju moto-susreti na Kastelu

BANJALUKA - Peti međunarodni moto-skup počeće danas na banjalučkoj tvrđavi Kastel, gdje se očekuje dolazak bajkera iz više od 20 zemalja, najavljeno je iz Moto-kluba "Istok", koji je organizator.

Amira Medunjanin na banjalučkom Kastelu 24. jula

Banjalučka tvrđava Kastel je ove godine u znaku dobrih muzičkih vibracija.

Izložba "Boje duše moje" od utorka na Kastelu

BANJALUKA - Izložba "Boje duše moje" banjalučkih slikara Živorada - Žike Pećarića i Miše Pećarića biće otvorena u utorak, 23. jula, sa početkom u 20 časova, u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel.

Dvije večeri srpskog folklora na Kastelu

​Ansambl narodnih igara i pjesama “Veselin Masleša” organizuje “Festival srpskog folklora” predstojećeg vikenda na tvrđavi Kastel.

Đorđe David stiže na Kastel

Na bini jubilarnog izdanja Banjalučke motorijade na tvrđavi Kastel, 26. jula nastupiće jedna od najprepoznatljivijih rokenrol ikona na ovim prostorima, glumac i muzičar Đorđe David.

Najčitanije