Katar

Da bi završili stadione za SP u fudbalu radnici umiru od vrućine

Katar je kao domaćin organizator Svjetskog prvenstva u fudbalu 2022. godine doživio građevinski bum, ali je analiza "Gardijana" pokazala da radnici rade u potencijalno kobnim uslovima.

Kladionice u panici zbog Platinija, domaćinstvo Katara "pod lupom"

Fudbalski svijet danas je potresao ogroman skandal jer je bivši predsjednik UEFA Michel Platini uhapšen je zbog namještanja dodjele Svjetskog prvenstva Kataru.

Katar domaćin klupskog SP

Katar će ove i sljedeće godine biti domaćin Svjetskog prvenstva za klubove, odlučila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Ništa od ideje "48 reprezentacija u Kataru"

Svjetska fudbalska federacija je odustala od namjere da na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine učestvuje 48 nacionalnih timova.

Utrostručen izvoz za Katar: BiH i najbogatijima ima šta da ponudi

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina je u prošloj godini utrostručila izvoz u Katar, ali on je i dalje na zanemarivom nivou u odnosu na potencijal koji postoji u jednoj od najbogatijih zemalja na svijetu.

Navijači ismijavaju oblik stadiona na kojem će se igrati utakmice SP-a u Kataru

U Kataru je svečano predstavljen novi fudbalski stadion koji je postao predmet ismijavanja zbog svog "neobičnog" dizajna.

"The Times": Katar kupio Svjetsko prvenstvo

Novi veliki skandal potresa krovnu fudbalsku organizaciju FIFA-u. Ovoga puta su se našli na udaru engleskog lista "The Times", koji je objavio dokumente do kojih je došao, a za koje tvrdi da su dokaz malverzacija i korupcije.

Ruski S-400 "na meti" Katara

DOHA - Katarski ministar spoljnih poslova Mohamed bin Abdulrahman el Tani izjavio je da je Doha u pregovorima sa Moskvom u vezi sa mogućom kupovinom raketnog sistema S-400, ali da odluka još nije donijeta.

KUD "Bosiljak" dobio zabranu putovanja u Katar

DERVENTA - Kulturno-umjetničko društvo mladih "Bosiljak" iz Dervente nije otputovalo u Katar na Međunarodni festival folklora jer mu je ambasador BiH u toj zemlji Biserka Turković zabranila da nastupa i predstavlja BiH ukoliko KUD ne želi da učestvuju na obilježavanju 1. marta, rekla je kulturno-umjetnički rukovodilac Društva Stana Nagradić.

Katar i Japan u finalu azijskog fudbalskog prvenstva

​U finalu azijskog fudbalskog prvenstva sastaće se reprezentacije Katara i Japana.

Najčitanije