Katarina Živković

Kaća Živković o udaji: "Mama pravi spisak, to je deo njenog šarma"

Pjevačica Katarina Kaća Živković otkriva da joj je majka u više navrata priznala da bi voljela da njihovom kućom trčkara unuče, ali da je ona njenu želju za prinovom za sada uspješno riješila. Kako kaže, često sluša i o planovima za svadbu, što je od srca nasmije.

Evo ko je bio je najveća ljubav Katarine Živković

​Bivši momak Katarine Živković, Bane Janković, stupio je u vezu sa pjevačicom tokom njihovog zajedničkog učešća u rijaliti programu ''Farma'' koji je emitovan na televiziji Pink, a njihova veza bila je turbulentna.

Katarina Živković o depresiji: "Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem"

Pjevačica Katarina Kaća Živković važi za osobu britkog jezika, koja o svim problemima sa kojima se suočava govori bez ustezanja.

Katarina Živković bi da se oproba u glumi

Pjevačica Katarina Živković ne krije da voli izazove, pa je priznala da bi voljela da se, poput svojih koleginica, oproba u glumi.

Katarina Živković otkrila tajnu vitke linije

Pjevačica Katarina Živković i te kako vodi računa o svom izgledu, a sada je otkrila tajnu vitke linije.

Katarina Živković promijenila frizuru

Pjevačica Katarina Živković prešla je iz plave u crno prije nekoliko godina i od tada nije mijenjala imidž. Ipak, sada se odlučila na novi izgled.

Iz Švajcarske deportovana i Katarina Živković

Popularnu pjevačicu Radu Manojlović je prošle sedmice policija deportovala iz Švajcarske, a isti peh se dogodio i njenoj koleginici Katarini Živković.

Najčitanije