Kavez

Potvrđena optužnica protiv Banjalučana: Iz "Kaveza" pred sudije

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Banjalučana Save Čolića (32), Dragana Narančića (27) i Lore Glušice (21) zbog sumnje da su se bavili švercom narkotika.

Predložen pritvor za pet uhapšenih u akciji "Kavez"

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za pet osoba uhapšenih u akciji "Kavez" koju su pripadnici MUP-a RS sproveli u nedjelju u više gradova.

Uhapšeni u akciji "Kavez" predati Tužilaštvu

BANJALUKA - Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv 12 osoba uhapšenih u akciji "Kavez".

Detalji akcije "Kavez": Drogu krili u kutiji za osigurače

BANJALUKA, DOBOJ - Akcija "Kavez", koju su pripadnici MUP-a Srpske u nedjelju izveli u četiri grada, rezultirala je hapšenjem 14 osumnjičenih, te zapljenom oružja i novca, ali i droge, čiji je dio bio sakriven u kutiji za osigurače.

"Nezavisne" otkrivaju imena uhapšenih u akciji "Kavez"

BANJALUKA - U akciji "Kavez", koju pripadnici MUP-a RS sprovode od jutros, zbog droge je uhapšeno 14 osumnjičenih.

Akcija "Kavez": Zaplijenili heroin, marihuanu i hiljade maraka

BANJALUKA - Heroin, marihuana, te više hiljada maraka, dio su plijena koji je zaplijenjen u akciji "Kavez", u sklopu koje su pripadnici MUP-a RS uhapsili 12 osoba, potvrđeno je "Nezavisnim".

U akciji "Kavez" uhapšeno 12 osoba, zaplijenjeno oružje

BANJALUKA - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su danas u akciji kodnog naziva "Kavez" 12 lica osumnjičenih da su se bavila proizvodnjom i prometom droge, te zaplijenili oružje, municiju i novac, izjavila je Srni portparol MUP-a Danica Gnjatović.

Pogledajte snimke hapšenja u akciji "Kavez"

BANJALUKA - U četiri grada Republike Srpske jutros je sprovedena akcija kodnog naziva "Kavez" s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom i prometom droge.

Roditelji trogodišnje blizance držali u kavezu

RIO DE ŽANEIRO - Blizance stare tek tri godine brazilska policija pronašla je zaključane u malenoj drvenoj kutiji, u jednoj kući u gradu Aparesidinja.

Najčitanije