Kazna

Policija kontrolisala 1.222 pješaka u RS, samo 15 nije kažnjeno

BANJALUKA - Od kontrolisana 1.222 pješaka, za 1.207 utvrđeno je da su počinili prekršaje, za koje su im izdati prekršajni nalozi, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Jović neće u zatvor, daje tri i po miliona dinara u dobrotvorne svrhe

Srpski fudbaler Real Madrida Luka Jović priznao je danas da je u martu ove godine prekršio mjeru samoizolacije i zamolio Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu da se prema njemu primijeni oportunitet, na koji ranije, zbog nerazumijevanja s angažovanim advokatima, nije pristao.

Muškarac kažnjen sa 200 funti jer je išao na čaj kod komšije

MANČESTER - Muškarac u Mančesteru kažnjen je sa 200 funti (oko 220 evra) jer je prekršio restriktivne mjere kada je otišao kod komšije na čaj.

Srbija: Za nenošenje maske kazna na licu mjesta

BEOGRAD - Nošenje maski, odnosno kažnjavanje za kršenje ove mjere, moglo bi od sljedeće nedjelje da bude zakonski regulisano, a izricale bi se mandatne kazne koje će biti novčane, saznaje "Blic". Takođe, danas je odlučeno i da Arena od ponedjeljka ponovo postane kovid bolnica.

Za dva dana kažnjeni 91 vozač i devet pješaka

DOBOJ - Zbog nepropisnog zaustavljanja ili parkiranja na području Doboja kažnjen je 91 vozač, dok je devet pješaka, od jedanaest kontrolisanih, sankcionisano, četiri zbog kretanja kolovozom u alkoholisanom stanju, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Rohani: Ko sakrije da ima koronu, zaslužuje najstrožu kaznu

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani rekao je danas da svako ko sakrije da ima virus korona zaslužuje najstrožu kaznu.

H&M kažnjen s 35 miliona evra zbog špijuniranja zaposlenih

Švedski modni lanac H&M kažnjen je u Njemačkoj sa 35 miliona evra zbog špijuniranja zaposlenih.

Jerko Ivanković Lijanović na izdržavanju kazne

ZENICA - Bivši ministar u Vladi Federacije BiH (FBiH) i lider stranke Radom za boljitak Jerko Ivanković Lijanović nalazi se u Kazneno-popravnom zavodu (KPZ) u Zenici na izdržavanju sedmogodišnje zatvorske kazne, prenose federalni mediji.

U Banjaluci oduzeto vozilo zbog neplaćenih kazni

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka oduzeli su od lica čiji su inicijali A.V. putničko vozilo marke "krajsler neon" zbog neplaćenih kazni u iznosu od 6.339 KM.

Kazne vješanjem za podmetanje požara u kojem je poginulo 260 ljudi

Sud u Pakistanu izrekao je danas smrtne kazne vješanjem dvojici muškaraca nakon što ih je proglasio krivim za podmetanje požara u fabrici tekstila 2012. godine, kada je poginulo 260 ljudi.

Najčitanije