Kazna

Telegram kažnjen, a investitorima vraća više od 1,2 milijardi dolara

Veliki san o kriptovaluti Pavela Durova za njegovu uslugu slanja poruka Telegram završava se građanskom nagodbom u iznosu od 18,5 miliona dolara sa američkom Komisijom za hartije od vrednosti (SEC) i obećanjem da će vratiti više od 1,2 milijarde dolara koje su investitori uložili u njegov digitalni token TON.

Kažnjena farmaceutska kompanija Novartis

VAŠINGTON - Svjetski farmaceutski gigant, kompanija Novartis, kažnjena je za korupciju i podmićivanje ljekara, bolnica i klinika u Grčkoj i Vijetnamu.

Kažnjen 181 vozač zbog tamnih folija na vozilu

DOBOJ - Policijski službenici Policijske uprave Doboj kaznili su 181 vozača zbog dodatno postavljenih tamnih folija na staklenim površinama vozila, saopšteno je iz ove policijske uprave.

Zelenski kažnjen zbog kršenja vanrednih mjera

Ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da je kažnjen novčano zbog kršenja mere uvedene radi sprečavanja širenja virusa kovid 19.

Gvozdena volja Sjeverne Koreje da kazni Južnu Koreju

SEUL - Vodeći sjevernokorejski list Rodong Sinmun objavio je danas da ta zemlja ima "gvozdenu volju" da kazni Južnu Koreju zbog letaka usmjerenih protiv Pjongjanga, a koji su rezultirali potpunim prekidom komunikacije dvije države.

U Zvorniku 623 prekršaja nepropisnog parkiranja

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik u akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju evidentirana su 623 prekršaja nepropisnog parkiranja vozila.

Premijer Rumunije kažnjen zbog nepoštivanja socijalne distance

BUKUREŠ - Rumunski premijer platio je novčanu kaznu u iznosu od 550 evra zbog pušenja u zatvorenom prostoru i održavanje sastanka u zgradi Vlade gdje nekoliko ministara i ostali učesnici nisu poštovali pravila socijalnog distanciranja.

"Paprena" kazna u Rimu za bacanje rukavica i maski na ulici

ÐENOVA - U Rimu su uvedene novčane kazne do 500 evra za bacanje rukavica i maski na ulicu, predviđeno je naredbom koju je potpisala gradonačelnica gravnog grada Italije Virdžinija Rađi.

Kažnjene 53 osobe zbog nenošenja maske, 37 prekršilo policijski čas

BANJALUKA - Policija je u protekla 24 časa kaznila 53 osobe u Republici Srpskoj zbog nenošenja maske na javnim površinama, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Zabranu kretanja prekršilo 15 osoba, 64 kažnjene zbog nenošenja maske

BANJALUKA - U protekla 24 sata zabranu kretanja na teritoriji Republike Srpske starijih od 65 godina i policijski čas prekršilo je 15 građana u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Najčitanije