Kazne

U FBiH za četiri mjeseca 78.460 KM kazni zbog nepoštivanja mjera

SARAJEVO - Federalna uprava za inspekcijske poslove u prva četiri mjeseca ove godine izdala je 49 prekršajnih naloga u iznosu od 78.460 KM, nakon izvršenih 415 inspekcijskih nadzora nad poštivanjem mjera i naredbi Kriznog štaba ministarstva zdravstva Federacije BiH (FBiH).

Za sedam dana izrečeno 199.000 KM kazni zbog nepoštovanja mjera

BANJALUKA - Inspektori su u kontrolama u proteklih sedam dana subjektima izrekli kazne od 199.000 KM zbog nepoštovanja preventivnih mjera zaštite od epidemije virusa korona, dok su četiri objekta privremeno zatvorena, saopšteno je danas iz Inspektorata Republike Srpske.

Duguje više od 7.000 KM kazni, oduzeli mu golf 2

NEVESINJE - Policajci iz Nevesinja juče su u mjestu Čitluk, opština Nevesinje, kontrolisali Đ.D. i privremeno oduzeli golf 2 zbog neplaćenih kazni od 7.316,40 KM.

Oduzet kombi, vozač duguje skoro 33.000 KM neplaćenih kazni

PRIJEDOR- Policajci iz Omarske oduzeli su juče teretni kombi marke reno na lokalnom putu u mjestu Jelićka, nakon što je utvrđeno da vozač M.F. iz Modriče duguje 32.989,80 KM neplaćenih kazni.

Vozio bez dozvole, a ima više od 9.000 KM kazni

PRNJAVOR - Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor oduzeli su od M.V. vozilo fiat punto zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole i kazni od 9.720 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Zbog neizdavanja fiskalnih računa izrečene kazne od 12.100 KM

BANJALUKA - Tržišna inspekcija Republike Srpske je izrekla kazne od 12.100 KM za 32 poslovna subjekta koja nisu uredno izdavala fiskalne račune. U prošloj sedmici kontrolisano je 140 subjekata, saopšteno je iz Inspektorata.

Nove kazne za priređivače igara na sreću

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izdali su 12 prekršajnih naloga u periodu od 08. do 14. februara, saopšteno je iz Republičke inspekcije za igre na sreću.

Kažnjena četiri priređivača igara na sreću

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izdali su četiri prekršajna naloga u periodu od 1. do 7. februara ove godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Nove kazne zbog nepoštovanja mjera

BANJALUKA - Republički inspektori u saradnji sa inspektorima jedinica lokalne samouprave tokom prošle sedmice kaznili su sedam subjekata zbog nepoštovanja preventivnih mjera za suzbijanje širenja virusa korona.

Neobični potezi policajca koji hvataju vozače u prekršaju

Nerijetko se čudimo domišljatosti policijskih službenika kad je u pitanju naplaćivanje kazni.

Najčitanije