Kej

Dobojlije dobijaju šetalište i kej

DOBOJ - U naredne četiri godine Doboj bi poput nekih gradova u RS trebalo da u sklopu projekta uređenja korita Bosne dobije kej, šetalište i biciklističku stazu, obećavaju nadležni.

Novo policijsko ubistvo mladog Afroamerikanca u Vašingtonu

VAŠINGTON - U Americi se dogodilo novo policijsko ubistvo mladog Afroamerikanca - sinoć su u Vašingtonu policajci ubili mladog Afroamerikanca Dajona Keja (18), uz obrazloženje da se "prijetio vatrenim oružjem".

Glumac Danijel Redklif reagovao na izjavu Džej Kej Rouling

LONDON – Nezadovoljstvo jednog broja pripadnika LGBT populacije i obožavalaca serijala izazvao je komentar književnice Dej Kej Rouling na tekst objavljen na jednom internet sajtu posvećenom globalnom razvoju, čiji naslov glasi: "U eri poslije virusa korona, stvoriti svijet sa više jednakosti za ljude koji imaju menstruaciju".

Za sanaciju keja u Šamcu 50.000 KM

ŠAMAC - Republički Fond solidarnosti odobrio je za uređenje šamačkog keja 50.000 KM za sanaciju obaloutvrde oštećenu usljed poplava koje su zahvatile ovo područje u proteklom periodu, rekao je načelnik Šamca Đorđe Milićević.

Izvjestilac UN-a: Tramp je nagori dezinformator na internetu

NJUJORK - Predsjednik SAD Donald Tramp najgori je dezinformator na internetu, izjavio je specijalni izvjestilac o slobodi izražavanja Ujedinjenih nacija Dejvid Kej.

Na zemunskom keju pronađeno tijelo muškarca

BEOGRAD - Na Zemunskom keju u Beogradu, na desnoj obali Dunava, večeras je pronađeno tijelo nepoznatog muškarca, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Najbrutalniji nokaut u istoriji: Amerikanka bez milosti prema zemljakinji (UZNEMIRUJUĆE)

Amerikanka Kal Švarc (28) jednim od najbrutalnijih nokauta u istoriji pobijedila je zemljakinju Kej Hansen (18) na iventu "Invicta FC 28".

Kej Bejli Hačison: BiH ako želi, moći će postati članica NATO-a

BRISEL - Sve zemlje zapadnog Balkana koje sprovedu potrebne reforme moći će u perspektivi postati članice NATO-a ako to budu željele, rekla je Kej Bejli Hačison, ambasadorka SAD pri NATO-u, u telefonskoj konferenciji sa novinarima evropskih redakcija.

Najčitanije