Kejt Vinslet

Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza

Tokom snimanja filma "Avatara 2", Kejt Vinslet je uspjela da snimi scenu pod vodom i zadrži dah sedam minuta i obori rekord koji je držao Tom Kruz u filmu "Nemoguća misija: Otpadnička nacija".

Glumci iz filma "Zaraza" snimili video o virusu korona

Perite ruke kao da vam život od toga zavisi, poručili su u specijalnom videu glavni glumci filma "Zaraza" koji je u režiji Stivena Soderberga 2011. godine upozorio svijet na jezivu pandemiju virusom sličnu ovoj današnjoj.

Dvije decenije "Titanika"

Dijelom elegija prekinutoj mladosti, dijelom oda uzvišenoj ljubavi, filmski 'blokbaster' Titanik oduševljava nove naraštaje fanova i 20 godina nakon snimanja.

Kejt Vinslet: Di Kaprio mi se ne sviđa, a ni ja njemu

Kejt Vinslet (42) dobra je prijateljica s Leonardom Di Kaprijem (43) i ponekad zajedno recitiraju tekst iz filma “Titanik”.

Leo i Kejt zajedno na ljetovanju

Glumac Leonardo Dikaprio propustio je kroz svoj emotivni život mnoge ljepotice, manekenke su poseban fetiš, naročito je slab na Viktorijine anđele. No, što se odmora tiče, Leo je odabrao samo jednu ženu.

Kejt Vinslet i Idris Elba u filmu "Planina koja nas razdvaja"

Studio "20th Century Fox" objavio je prvi trejler za film "Planina koja nas razdvaja" u kome glavne uloge igraju oskarovka Kejt Vinslet i dobitnik Zlatnog globusa Idris Elba.

Najčitanije