Kemal Gekić

Maestro Kemal Gekić nastupio u Banskom dvoru

BANJALUKA - Nikada nisam čula da neko ovako svira Lista, pa ovo je maestralno, samo je jedan od komentara koji su se mogli čuti u subotu veče tokom koncerta pijaniste Kemala Gekića, koji je nakon godinu i po ponovo nastupio u Banjaluci. Zbog čega mu pripisuju epitete originalnosti, ubjedljivosti i perfektnog rukovanja instrumentom, uvjerila se publika u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Maestro Kemal Gekić u Banskom dvoru

BANJALUKA - Koncert umjetnika svjetskog glasa i jednog od najznačajnijih pijanista današnjice, maestra Kemala Gekića, biće održan danas u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor s početkom u 20 časova.

Koncert Kemala Gekića u Banskom dvoru

Koncert umjetnika svjetskog glasa i jednog od najznačajnijih pijanista današnjice Kemala Gekića, biće održan u koncertnoj dvorani Banskog dvora u subotu 20. aprila, sa početkom u 20.00 časova.

Maestro Kemal Gekić o klavirskoj umjetnosti danas: Ko radi i ima viziju, ne može biti zaustavljen

Maestro Kemal Gekić, po ocjenama kritike i publike jedan od najznačajnijih pijanista današnjice, nakon više od tri decenije u četvrtak uveče održao je koncert u Banjaluci, i to u velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor, na istom mjestu kao sredinom osamdesetih godina prošlog vijeka.

Čuveni pijanista večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Kemal Gekić, po ocjenama kritike i publike jedan od najcjenjenijih pijanista današnjice, večeras, sa početkom u 20 časova, održaće koncert u velikoj koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor, u okviru obilježavanja 85 godina postojanja ove institucije.

Najčitanije