Ketlin Kavalek

Kavalekova i Satler podržali VSTS

SARAJEVO - Šef Misije OEBS-a u BiH Ketlin Kavalek i šef Delegacije EU u BiH Johan Satler izrazili su danas punu podršku Visokom sudskom i tužilačkom savjetu (VSTS) BiH kao jedinstvenom regulatornom tijelu koje garantuje nezavisnost pravosuđa na cijeloj teritoriji BiH.

Ketlin Kavalek za "Nezavisne": Zabrinjavaju sajber napadi na medije

​Mediji igraju ključnu ulogu u formiranju javnog mnjenja i zbog toga oni takođe imaju ogromnu odgovornost prema javnosti da izvještavaju činjenično i nepristrasno, rekla je u pisanom intervjuu za "Nezavisne novine" Ketlin Kavalek, šef Misije OEBS-a u BiH.

Kavalek za "Nezavisne": Građani gube vjeru u izbore

Misija OEBS-a u BiH podržaće svaki prijedlog za izmjenu Izbornog zakona pod uslovom da se implementiraju odluke Evropskog suda za ljudska prava i Mišljenje Evropske komisije, rekla je u intervjuu za "Nezavisne" Ketlin Kavalek, šefica ove misije.

Primopredaja mape procesuiranih ratnih zločina u BiH

SARAJEVO - Šef Misije OEBS-a u BiH Ketlin Kavalek i predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta (VSTS) BiH Milan Tegeltija potpisali su danas u Sarajevu memorandum o primopredaji mape procesuiranih ratnih zločina u BiH.

Kavalekova posjetila "Nezavisne"

BANJALUKA - Ambasadorka Ketlin Kavalek, novoimenovana šefica Kancelarije Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) u BiH, posjetila je redakciju "Nezavisnih novina".

Počinje realizacija "Projekta demokratskog upravljanja"

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i šef Misije OEBS-a u BiH Ketlin Kavalek potpisali su danas u Banjaluci Memorandum o razumijevanju koji formalizuje dogovor o "Projektu demokratskog upravljanja" čija realizacija počinje danas, a trajaće do 2022. godine, uz finansijsku podršku OEBS-a.

Višković i Kavalekova o ekonomskoj situaciji u RS

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković sastao se s novoimenovanom šeficom Misije OEBS-a u BiH Ketlin Kavalek.

Najčitanije