Kiša

Milionske štete od nevremena u Srpcu, dio opštine i dalje bez struje i vode

SRBAC - U opštini Srbac proglašena je vanredna situacija, zbog nezapamćenog olujnog nevremena koje je juče u popodnevnim satima pogodilo tu lokalnu zajednicu i pričinilo ogromne materijalne štete, koje će prema prvim procjenama, biti višemilionske.

Jaka kiša izazvala poplave, klizišta i nestanak struje

TOKIO - Obilne padavine na jugu Japana pruzrokovale su danas poplave i klizišta u kojima su povređene četiri osobe, oštećeno na desetine domova i na stotine ostalo bez električne energije.

Jaka kiša pogodila jugozapad Japana, jedna žena preminula

TOKIO - Jaka kiša pogodila je danas južni japanski region Kjušu, izazvavši klizišta u kojima je nastradala jedna žena, dok su lokalne vlasti izdale savjet za evakuaciju za oko 1,2 miliona ljudi.

Grad u kojem 14 godina nije pala kiša

Svjetska meteorološka organizacija napravila je listu ekstremnih vremenskih prilika. Na njoj se nalaze najniža i najviša zabilježena temperatura, mjesto gdje je palo najviše kiše, kao i mjesto gdje je zabilježena najveća tuča.

Kiša i mraz zagorčali med

BANJALUKA, TREBINJE - Kiša i loše vrijeme smanjenjiće ovogodišnje prinose pčelarima u Republici Srpskoj za 50 odsto, a možda čak i više.

Saobraćajni kolaps u Beogradu zbog kiše

BEOGRAD - U Beogradu je danas pala nezapamćena količina kiše, koja je izazvali saobraćajni kolaps u pojedinim dijelovima grada.

Traže ga finski fudbaleri: Ovaj redar je zaslužio nagradu

Finska je juče na domaćem terenu senzacionalno s glatkih 2:0 pobijedila favoriziranu Bosnu i Hercegovinu uz dva gola Temua Pukija, ali najveće simpatije finske javnosti pobrao je jedan čovjek.

Uporna kiša ugrozila sav rod

BANJALUKA, SARAJEVO - Kiša koja pada već mjesec dana i poplave uništile su većinu povrća, voća i usjeva, žale se poljoprivrednici u BiH te ističu da će se tek vidjeti kako će se nastala šteta odraziti na ukupan rod i na samu zaradu.

Kiša napravila veliku štetu u Rekavicama

​BANJALUKA – Nevrijeme koje je danas oko 16.30 pogodilo Banjaluku, napravilo je velike probleme u prigradskom naselju Rekavice 2.

Vjetar srušio drvo na automobil u banjalučkom naselju Rosulje

BANJALUKA - Nevrijeme koje je u poslijepodnevnim časovima zahvatilo Banjaluku pojedinim građanima stvorilo je velike probleme.

Najčitanije