Kiša

Oblačno s kišom

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vribjeme sa kišom. Na planinama je moguć snijeg.

U BiH kiša, na planinama moguć snijeg

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom. Na planinama može padati i snijeg.

"Denis" bi mogao da napravi veću štetu od "Kjare"

KOPENHAGEN - Desetak puteva i nekoliko prelaza u Norveškoj zatvoreno je danas zbog jakih vjetrova i obilne kiše, jugozapadni danski grad Kolding i njegova okolina su poplavljeni, dok su vjetrovi i jake kiše nastavile da se šire Evropom.

Najjača kiša u posljednjih 30 godina gasi požare u Australiji

SIDNEJ - Najjača kiša u posljednjih 30 godina pogodila je Sidnej i donijela poplave širom Novog Južnog Velsa, ali je istovremeno ugasila dva masivna požara u toj australijskoj državi.

Kiša gasi požare u Australiji

SIDNEJ - Veći dio istočne obale Australije koja je uništena u požarima danas se našlo pod vodom pošto su najveće kiše u posljednjih 20 godina ugasile neke od najopasnijih požara.

Crveno upozorenje za BiH zbog olujnih udara

SARAJEVO - Crveno upozorenje zbog jakih udara vjetra izdato je za područja Foče, Mostara, Livna, Trebinja i Višegrada.

Kiše, poplave i klizišta u Brazilu, 37 osoba nastradalo

RIO DE ŽANEIRO - Broj nastradalih u poplavama i klizištima koje su prouzrokovale obilne padavine na jugoistoku Brazila porastao je na 37, dok su hiljade ljudi bile primorane da napuste svoje domove, saopštile su brazilske vlasti.

Kiša na istoku Australije: Ugasila nekoliko požara, donijela opasnost od poplava

SIDNEJ - Obilne kiše i oluje sa grmljavinom pogodile su dijelove obale istočne Australije, što je doprinijelo gašenju nekih požara, ali je donijelo novu opasnost od poplava.

Australijance obradovala kiša

KAMBERA - Intenzivni pljuskovi sa grmljavinom ublažili su danas požare na australijskoj istočnoj obali, što je donijelo olakšanje umornim vatrogascima i farmerima koji se godinama bore protiv suše, ali i organizatorima Otvorenog prvenstva Australije u tenisu, koje počinje sljedeće nedjelje.

Kiša u Australiji: Mogući odroni i zagađenje zbog pljuskova

Vremenska prognoza najavljuje u srijedu oluje u Australiji koje bi trebalo da donesu olakšanje u toj požarima poharanoj zemlji, ali meteorolozi upozoravaju da obilni pljuskovi nose rizik od klizišta i zagađenja.

Najčitanije