Kiša

Uz pomoć trika prilagodite svaku obuću za kišno vrijeme

Neka vam obuća postane vodootporna, a noge ostanu suve.

Kiša meteora i ovog avgusta može se vidjeti na nebu

I u noći pred nama, kao i svake godine sredinom avgusta na nebu se može vidjeti kiša meteora.

Obilna kiša u Japanu, preporuka da se evakuiše 64.000 ljudi

TOKIO - Administracija japanske prefekture Fukui preporučila je da 64.000 ljudi napuste svoje domove i pređu u centre za evakuaciju zbog obilne kiše, javio je danas medijski servis NHK.

Prijeti novi potop, jaka kiša prognozirana za područja Njemačke

BON - Meteorološka služba Njemačke saopštila je danas da bi u regionima koji su prošle sedmice bili pogođeni smrtonosnim poplavama tokom vikenda mogla ponovo da pada jaka kiša.

Najobilnije kiše u posljednjih 1.000 godina, potopljen kineski grad

DŽENGDŽOU - Velike površine zemlje u centralnoj kineskoj provinciji Henan našle su se danas pod vodom, a najugroženiji je glavni grad Džengdžou koji je pogođen najobilnijim kišama, kako su meteorolozi rekli, "u posljednjih 1.000 godina."

Kako voziti motocikl po kiši?

Nije rijetkost da pojedini motociklisti savjetuju one manje iskusne kako je vožnja po kiši rizična, te da motocikl ne treba voziti po kiši, piše sajt Polovni automobili.

Urušile se dvije brane zbog nevremena u Kini

PEKING - Dvije brane u regionu Unutrašnja Mongolija na sjeveroistoku Kine urušile su se nakon jake kiše, saopšteno je danas iz Ministarstva za vodene resurse.

Izdato narandžasto upozorenje zbog kiše za veći dio BiH

BIJELJINA - Meteoalarm je izdao narandžasto upozorenje zbog očekivane obilne kiše na većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH (FBiH).

Upozorenje zbog obilne kiše i jakog vjetra

BANJALUKA - Meteoalarm izdao je upozorenje za većinu krajeva Republike Srpske i Federacije BiH zbog obilne kiše i jakog vjetra.

Snijeg padao u gotovo cijeloj RS, kolovozi mokri i klizavi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) u nižim predjelima kolovozi su mokri i klizavi, dok se u višim predjelima i preko prevoja saobraća po mjestimično zasnježenim i klizavim kolovozima.

Najčitanije