Kiša

Porast vodostaja na vodnom području Save

SARAJEVO - Agencija za vodno područje rijeke Save saopštila je da se usljed naglog porasta temperatura i topljenja snježnog pokrivača, kao i novih padavina bilježi porast vodostaja na većini hidroloških stanica na vodnom području rijeke Save u Federaciji BiH.

Kiša lije, a Novak igra tenis u jakni i farmerkama na ulici

Dok čitav teniski svijet danima iščekuje odluku Novaka Đokovića o učešću na predstojećem Australijan openu, najbolji teniser svijeta nalazi se u Beogradu, gdje bezbrižno provodi dane u društvu porodice i prijatelja.

Kakvo nas vrijeme očekuje tokom dana

BANJALUKA - Sunčan dan očekuju Republiku Srpsku i Federaciju BiH ovog 19. decembra, prohladan na sjeveru, ugodan na jugu.

Narandžasto upozorenje zbog mogućih obilnih padavina

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za sutra i do petka ujutru narandžasto upozorenje zbog mogućih obilnih padavina u Hercegovini, te centralnom i jugozapadnom dijelu BiH.

Žuto upozorenje za Foču, Trebinje i Livno

BANJALUKA - Žuti meteoalarm danas je upaljen na području Trebinja zbog kiše, u Foči i okolini zbog kiše i snijega, a u livanjskom kraju se očekuje jak vjetar.

Kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju

SARAJEVO - U BiH sutra će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom.

Narandžasto upozorenje zbog padavina u Hercegovini i jugozapadu zemlje

SARAJEVO - Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje, jer se danas očekuju intenzivne padavine na području Hercegovine i jugozapadu zemlje.

U Srpsku stiže promjena vremena, najavljeni snijeg i poplave

BANJALUKA - Republiku Srpsku naredna dva dana očekuju obilnije padavine, a od petka, 3. decembra, snijeg u većini krajeva, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kakvo vrijeme nas očekuje narednih dana

BANJALUKA - U Republici Srpskoj će tokom naredna četiri dana biti oblačno i pretežno suvo vrijeme sa najvišom temperaturom vazduha od šest na zapadu, do 13 na istoku i 19 stepeni Celzijusovih na jugu, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sarajevo se i dalje bori sa poplavama, višemilionska šteta

SARAJEVO - Iako je stanje bolje u odnos na petak i kiša u Sarajevu trenutno ne pada, pojedini dijelovi i dalje su pod vodom. Jaka kiša koja je padala i protekle noći i dalje stvara velike probleme sa poplavama na širem području Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

Najčitanije