Kiša

Stiže zahlađenje uz kišu i snijeg

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje zahlađenje sa kišom, u planinama sa snijegom, koji će popodne početi da pada i u nižim krajevima.

Kiša padala 41 sat bez prekida, 15.500 udara groma

ATINA - Najveće grčko ostrvo Krit u periodu od 24. do 26. februara pogodile su snažne padavine, što je izazvalo katastrofalne poplave.

Kiša najmoćniji prirodni sedativ

Kišno vrijeme vam možda djeluje depresivno i većina ljudi ga povezuje sa melanholičnim i tužnim osjećanjima, ali stručnjaci tvrde da je to samo privid.

Topao februar donio haos u BiH, poplave se očekuju i u Hrvatskoj

SARAJEVO, ZAGREB - Naglo otopljenje i kiša izazvali su danas prve veće probleme u Bosni i Hercegovini, poplave prijete jugu Slovenije, a očekuju se i u Hrvatskoj gdje se Sava u Zagrebu već izlila iz korita.

Kiša umiruje, liječi depresiju i anksioznost

Svima je poznat onaj osjećaj kad pada kiša pa se samo žele zavući pod dekicu i spavati.

Drvaru prijete poplave

DRVAR - Opštini Drvar prijete poplave zbog naglog otapanja snijega i novih padavina, a najteža situacija je u odsječenim selima prema Glamoču i Unsko-sanskom kantonu u kojim žive stariji ljudi, rekla je Srni vršilac dužnosti načelnika ove opštine Dušica Runić.

"Kiša" paukova u Brazilu

​Na jugu Brazila nedavno je nastao video snimak koji odaje dojam da pauci padaju sa neba, piše "The Guardian".

Oblačno sa kišom i snijegom

BANJALUKA - Danas se u našoj zemlji očekuje oblačno vrijeme. Prijje podne padavine se očekuje u Hercegovini, a tokom dana i u ostalim djelovima.

Najspektakularnija meteorska kiša ove godine u četvrtak i petak

Fragmenti asteroida 3200 Phaethon rasprsnuće se ovog četvrtka i petka, što će dovesti do jedne od najsjajnijih meteorskih eksplozija ove godine, prenosi Vox.

Oblačno s padavinama

Danas se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili rosuljom

Najčitanije