Kiša

Snažno nevrijeme pogodilo Istru

ZAGREB - Snažno nevrijeme sa grmljavinom, pljuskovima i jakim vjetrom pogodilo je danas Istru.

Tokom oluje grom usmrtio 23 osobe

PATNA - Tokom kišnih oluja u četvrtak grom je usmrtio 23 osobe, a povrijedio deset u istočnoj Indiji, rekao je Vladin zvaničnik.

Jak pljusak pogodio Beograd, potopljena Ljubovija

BEOGRAD - Jak pljusak pogodio je u ponedjeljak uveče Beograd i veći dio Srbije, a vremenske nepogode, na koje je upozorio Republički hidrometeorološki zavod, najavljuju se i za sutra.

Rumuniji prijete poplave zbog obilnih kiša

BUKUREŠT - Rumunski Nacionalni institut za hidrologiju i upravljanje vodama, objavio je danas crveni meteo-alarm od poplava na rekama u pojedinim dijelovima zemlje.

Upozorenje za stanovnike Bijeljine zbog mogućeg porasta vodostaja

BIJELJINA - Obilnije padavine tokom današnjeg dana i sutra uticaće na veći porast vodostaja, bujičnih vodotoka na teritoriji grada Bijeljina (potoka, kanala i rijeka).

Upozorenje na obilne padavine i bujične poplave u RS

BANJALUKA - Hidrometeorološki zavod Republike Srpske izdao je upozorenje na vremenske nepogode koje se očekuju večeras, tokom noći i sutra.

Haos u centralnoj Srbiji, rijeke teku ulicama

Kragujevac i druge gradove u Srbiji danas je u popodnevnim satima pogodilo jako nevrijeme.

Vrijeme pogoduje radovima, ali i pojavi biljnih bolesti

BIJELJINA - Agrometeorološki uslovi u Republici Srpskoj djelimično će odgovarati za obavljanje aktuelnih poljoprivrednih radova, ali zbog češće pojave kiše ili pljuskova moguća je pojava biljnih bolesti, navodi se u sedmičnom agrometeorološkom biltenu.

Sutra kiša i pljuskovi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno, mjestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, a više sunčanih perioda očekuje se na sjeverozapadu.

Najčitanije