Kiša

Upozorenje zbog obilne kiše i jakog vjetra

BANJALUKA - Meteoalarm izdao je upozorenje za većinu krajeva Republike Srpske i Federacije BiH zbog obilne kiše i jakog vjetra.

Snijeg padao u gotovo cijeloj RS, kolovozi mokri i klizavi

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) u nižim predjelima kolovozi su mokri i klizavi, dok se u višim predjelima i preko prevoja saobraća po mjestimično zasnježenim i klizavim kolovozima.

Oluja u BiH podigla bujice, srušila stabla i isključila struju

BANJALUKA, SARAJEVO - Snažna oluja i ledena kiša koje su pogodile pojedine dijelove BiH u noći sa četvrtka na petak prouzrokovale su poplave, zastoje na saobraćajnicama, lomljenje stabala te nestanak struje.

Potopljen teren "žute podmornice", odgođen meč Viljareal - Makabi

Strahovito nevrijeme odgodilo je meč 3 . kola Lige Evrope između Viljareala i Makabija iz Tel Aviva.

Tesla priznaje - zadnji branik može da otpadne tokom kiše

Kad ste lider u nečemu onda ste konstantno u centru pažnje medija, ali ovoga puta nije ništa pozitivno.

Upozorenje za Crnu Goru na velike padavine

PODGORICA - Direktorat za vanredne situacije u Crnoj Gori upozorio je da se sutra i u ponedjeljak, 5. oktobra, očekuju obilne padavine i pozvao građane da naredna tri dana prilagode svoje aktivnosti najavljenim nestabilnim vremenski prilikama.

Upozorenje za dio zapadnog Balkana, moguća tornada i jaki udari vjetra

ZAGREB - Evropski sistem za upozorenje na oluje ESTOFEX izdao je danas upozorenje drugog i prvog stepena za dijelove Hrvatske.

Kratkotrajan pljusak "rashladio" Sarajevo i izazvao gužve u saobraćaju

Kratkotrajni pljusak praćen grmljavinom danas je u poslijepodnevnim satima "rashladio" Sarajevo, a padavine su prouzrokovale saobraćajne gužve na ulicama glavnog grada BiH.

"Haišen" donio snažne vjetrove i kišu na južna japanska ostrva

TOKIO - Tajfun "Haišen" donio je snažne vjetrove i kišu na južna ostrva Japana. Nevrijeme je nosilo krovove, a došlo je i do prekida napajanja električnom energijom usljed pomjeranja tajfuna u područje koje je podložno pojavi poplava i klizišta.

Trodnevna kiša u Pakistanu odnijela 90 života

KARAČI - Tokom trodnevne monsunske kiše u Pakistanu poginulo je najmanje 90 ljudi, a uništeno 1.000 domova, saopštila je nacionalna agencija za vanredne situacije.

Najčitanije