KiM

Poništeno 3.800 glasova iz centralne Srbije na izborima na KiM

PRIŠTINA - Komisija za žalbe donijela je odluku da oko 3.800 glasova koji su stigli iz centralne Srbije bude poništeno i da se ne računaju u zbirnom broju glasova na izborima održanim 6. oktobra, saopšteno je iz Centralne izborne komisije (CIK) Kosova.

"Šanse za normalizaciju odnosa sa SAD sve manje"

MOSKVA - Sjevernokorejski diplomata Džo Čol-su izjavio je da je šansa za normalizaciju odnosa sa Sjedinjenim Američkim Državama sve manja i dodao da Pjongjang očekuje od Vašingtona da preduzme neke korake u vezi s tim.

Počela sjednica Savjeta bezbjednosti o Kosovu i Metohiji

NJUJORK - U Njujorku je počela sjednica Savjeta bezbjednosti UN o Kosovu i Metohiji na kojoj se raspravlja o izvještaju generalnog sekretara UN.

"Niko ne može izmjeriti štetu pričinjenu kosovskim taksama"

PRIŠTINA - Predsjednik Udruženja privrednika sa sjevera Kosova i Metohije Radoš Petrović rekao je Srni da srpske robe u prodavnicama južno od Ibra nema, dok na sjeveru ima, ali samo privrednici znaju kroz kakvu gogotu prolaze da bi kamion sa srpskom robom ušao na teritoriju Kosmeta.

Turska očekuje da Kosovo povuče takse

BEOGRAD - Turska pridaje značaj nastavku dijaloga Beograda i Prištine i očekuje da će nakon izbora na Kosovu i Metohiji nova vlada u Prištini povući odluku o uvođenju takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije i BiH, rečeno je u Ankari na sastanku delegacija parlamenata Srbije i Turske.

Kim Besindžer neprepoznatljiva, plastične operacije je uništile

Bila je najlepša glumica, a mnoge poznate face su ludjele za njom! Plastične operacije su je uništile, a danas Kim Besindžer rijetko ko može da prepozna.

Brojači glasova u Prištini obučeni kao da se bore protiv zaraze

PRIŠTINA - Kosovska Centralna izborna komisija počela je verifikaciju glasačkih listića pristiglih iz centralne Srbije.

"Kurtija hitno poslati na lekarski pregled"

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocijenio je da lider pokreta "Samoopredjeljenje" Aljbin Kurti iz dana u dan pokazuje da je patološki opsjednut Srbima i Srbijom, zbog čega mu je preporučio da se hitno uputi na zdravstveni pregled, jer njegova nemogućnost da se suoči sa realnošću poprima opasne razmjere.

Haradinaj: Kurti je dobar prevarant

PRIŠTINA - Predsjednik AAK, Ramuš Haradinaj, izjavio je da ne vjeruje Kurtijevoj izjavi o Specijalnom sudu.

Zaharova: Nije im uspjelo, Kosovo nije država

MOSKVA - Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da nije saglasna sa izjavom budućeg evropskog komesara za spoljnu politiku i bezbjednost Žozepa Borela da, ako Kina, Indija i Rusija ne priznaju Kosovo, ono necće biti država, istakavši da Kosovo i nije država.

Najčitanije