KiM

Usred glasina o razvodu Kim Kardašijan mami uzdahe u bikiniju

Poznata starleta Kim Kardašijan uprkos glasinama o njenom razvodu od muzičara Kanjea Vesta uživa u odmoru i stalno objavljuje egzotične fotografije koje njene pratioce ostavljaju bez daha.

Vučić: Velika Albanija prijetnja i za svijet, Beograd će imati odgovor

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je "velika Albanija" prijetnja za Srbiju, region, Evropu i svijet, ali da će Beograd imati adekvatan odgovor na prijetnje iz Prištine da će samoproglašeno Kosovo ići na referendum za ujedinjene sa Albanijom.

Kim: Sjeverna Koreja razvija nova nuklearna naoružanja

VAŠINGTON - Sjevernokorejski lider Kim Jong Un izjavio je da njegova zemlja razvija nova naoružanja, uključujući nuklearnu podmornicu, taktičko nuklearno oružje i napredne bojeve glave dizajnirane da prodru u protivraketne odbrambene sisteme.

Kim Kardašijan objavila da poklanja pola miliona dolara

Kim Kardašijan objavila je da poklanja 500.000 dolara svojim obožavaocima.

Odlazak Kim Ki Duka, azijskog reditelja tuge

Jedan od najznačajnijih azijskih stvaralaca 21. vijeka Kim Ki Duk preminuo je Letoniji u 60. godini od posljedica virusa korona.

Američke NATO trupe se neće povući sa KiM

SEVERNA MITROVICA - Američke trupe neće biti povučene sa Kosova i Metohije, iako je Pentagon započeo planirano povlačenje američkih trupa iz Iraka i Avganistana.

Kim posljednji put u javnosti bio prije 23 dana

SEUL - Sjevernokorejski lider Kim Jong Un pojavio se posljednji put u javnosti prije 23 dana, međutim to nije ništa neuobičajeno, saopštio je danas zvaničnik Ministarstva za unifikaciju.

Makron: Dijalog Beograda i Prištine je pitanje bezbjednosti EU

SOFIJA - Francuski predsjednik Emanuel Makron izjavio je danas da je dijalog Beograda i Prištine pitanje bezbjednosti EU.

Grenel: Sporazum se implementira

VAŠINGTON - Specijalni izaslanik američkog predsjednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, pozdravo je danas primjenu odredbi sporazuma koji je prištinska delegacija nedavno potpisala u Bijeloj kući u Vašingtonu.

Kim poslao cvijeće u Kinu za pale kineske borce

SEUL - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un poslao je korpe sa cvijećem u Kinu, povodom odavanja počasti vojnicima poginulim u Korejskom ratu od 1950. do 1953. godine.

Najčitanije