Kim Džong Un

Sjeverna Koreja izdala monetu u čast susreta Kima i Putina

MOSKVA - Sjeverna Koreja izdala je monetu u čast susreta sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una i predsjednika Rusije Vladimira Putina krajem aprila u Vladivostoku, prenosi "Ruska gazeta".

Sjeverna Koreja mijenja ustav, Kim dobio još veća ovlašćenja

PJONGJANG - Sjevernokorejski parlament odobrio je izmjene ustava kojima će se dodatno učvrstiti pozicija Kim Džong Una na čelu države.

Kim zadovoljan, nadgledao novo testiranje raketa

PJONGJANG - Lider Sjeverne Koreje Kim Džong Un nadgledao je juče još jedno testiranje višestrukog sistema za lansiranje raketa koji bi mogao da poveća sposobnost Pjongjanga da napadne ciljeve u Južnoj Koreji i američke baze u toj zemlji, javila je danas sjevernokorejska zvanična agencija KCNA.

Kim: Testirali smo sistem koji će imati presudnu ulogu

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un nadgledao je testiranje novog višestrukog sistema raketnih bacača, saopštile su tamošnje vlasti.

Sestra Kim Džong Una sve moćnija

VAŠINGTON - Mlađa sestra sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una, Kim Jo Džong, koja trenutno obavlja posao direktora sjevernokorejskog Sekretarijata za propagandu i agitaciju, dobija sve veću moć u zemlji, tvrdi južnokorejska obavještajna agencija.

Mediji o susretu Trampa i Kima: Trik

VAŠINGTON, PJONGJANG - Sjevernokorejski mediji opisali su sastanak američkog predsjednika Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una u demilitarizovanoj zoni kao "nevjerovatan događaj", BBC kao "istorijski susret", dok britanski list Gardijan naziva taj susret "nezadovoljavajućim nastavkom".

Tramp: Veliki dan za svijet; Kim oduševljen susretom

PANMUNDŽOM - Sa osmjehom na licu i ispruženom rukom, predsjednik SAD Donald Tramp dočekao je lidera Sejverne Koreje Kim Džong Una na jako utvrđenom položaju u demilitarizovanoj zoni koja razdvaja dvije Koreje, a potom je Tramp postao prvi aktuelni američki predsjednik koji je kročio na sjevernokorejsko tlo.

Tramp prvi američki predsjednik koji je kročio na tlo Sjeverne Koreje

Američki predsjednik Donald TrAmp doputovao je u Demilitariziranu zonu (DMZ) između dviju Koreja gdje se sastao sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Džong Unom. Trump i Kim susreli su se na liniji razgraničenja, a Kim je Trumpa pozvao da prošetaju duž granice i prijeđu zajedno granicu. Tramp je time postao prvi američki predsjednik ikad koji je kročio na tlo Sjeverne Koreje.

Sastali se Tramp i Kim

SEUL - Američki predsjednik Donald Tramp sastao se danas sa sjevernokorejskim liderom Kim Džong Unom u demilitarizovanoj zoni na granici između dvije Koreje.

Tramp stigao u demilitarizovanu zonu na sastanak sa Kimom

SEUL - Američki predsjednik Donald Tramp doputovao je u demilitarizovanu zonu koja razdvaja dvije Koreje pred sastanak sa sjevernokorejskim liderom Kim DŽong Unom.

Najčitanije