Kim Džong Un

Kim: Propusti u borbi protiv korone ugrozili zemlju

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un uputio je najoštrije kritike na račun najviših funkcionera zbog propusta u borbi protiv epidemije korona virusa koji su, kako je kazao, izazvali "veliku krizu" i ugrozila sigurnost zemlje.

Šta se krije iza vitkijeg izgleda Kim Džong Una?

PJONGJANG - Cilj kontrolisanih sjevernokorejskih medija je da se gubitak kilograma Kim Džong Una poveže sa aktuelnom nestašicom hrane u toj državi.

Nestašica hrane u Sjevernoj Koreji, Kim upozorio na tešku krizu

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un pozvao je građane da se pripreme za tešku krizu, nakon upozorenja iz orgaizacija za ljudska prava da se zemlja suočava sa velikom nestašicom hrane i ekonomskom nestabilnošću.

Bajden se ne namjerava sastati s Kimom

VAŠINGTON - Američki predsjednik Džo Bajden nema namjeru sastati se sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Džong Unom, rekla je u ponedjeljak portparolka Bijele kuće.

Kim poslao cvijeće u Kinu za pale kineske borce

SEUL - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un poslao je korpe sa cvijećem u Kinu, povodom odavanja počasti vojnicima poginulim u Korejskom ratu od 1950. do 1953. godine.

Kim se izvinio građanima što nije uspio poboljšati njihove živote

Vrhovni vođa Sjeverne Koreje Kim Džong-un tokom govora na vojnoj paradi za vikend "s knedlom u grlu" izvinio se sugrađanima što nije uspio poboljšati njihove živote.

Kim: Veoma mi je žao zbog incidenta

SEUL - Sjevernokorejski lider Kim Džong Un izjavio je da mu je veoma žao zbog incidenta u kome je severnokorejska vojska ubila i zapalila južnokorejskog zvaničnika, saopštilo je južnokorejsko predsjedništvo.

Kim Džong Un: Tajfun "Bavi" izazvao minimalnu štetu

PJONGJANG - Lider Severne Koreje Kim Džong Un izjavio je da je tajfun "Bavi", koji je na kopno te zemlje udario juče, izazvao tek minimalnu štetu, izvestili su sjevernokorejski državni mediji.

Kim preduzima mjere kako bi se zaustavio virus korona

PJONGJANG - Sjevernokorejski lider Kim Džong-un zatražio je da se preduzmu mjere kako bi se zaustavio virus korona i sprečile žrtve i da se na vrijeme reaguje kako bi se sprečila šteta na usjevima koje bi mogao da prouzrokuje tajfun Bavi, objavila je u utorak državna novinska agencija KCNA.

Kim: Više neće biti rata zahvaljujući našem nuklearnom oružju

Sjevernokorejski čelnik Kim Džong-un vjeruje da njegovoj zemlji više neće biti potrebno da ratuje budući da njen nuklearni arsenal garantuje njihovu sigurnost, javljaju sjevernokorejski državni mediji.

Najčitanije