Kimi Raikonen

Raikonen: Odlazak iz Ferarija nije moja odluka

Vozač Ferarija Kimi Raikonen rekao je da nije on donio odluku da na kraju sezone napusti ekipu.

Raikonen prelazi u Alfa Romeo

Tim Alfa Romeo Zauber saopštio je da će sljedeće sezone za ovu ekipu voziti Finac Kimi Raikonen.

Kimi najbržim krugom u istoriji do pol pozicije u Monci

Finac Kimi Raikonen u današnjim kvalifikacijama na stazi Monca ostvario je pol poziciju te će krenuti s prve pozicije u nedjeljnoj trci za Veliku nagradu Italije.

Raikonen polomio nogu svom mehaničaru

Sebastijan Fetel, vozač Ferarija, pobijedio je na Velikoj nagradi Bahreina, ali ipak je svu pažnju pokupio njegov timski kolega Kimi Raikonen koji je udario svog mehaničara, i po svemu sudeći mu polomio nogu.

Posljednja šansa Raikonenu u Ferrariju?

Svjetski prvak Formule 1 iz 2007. godine Kimi Raikonen nikako ne uspijeva uhvatiti staru formu pa mu je uprava Ferrarija dala zadnju šansu.

Fetel i Raikonen provozali Alfa Romeo Giuliu

Kimi nikada nije djelovao srećnije. Iako su podbacili na trci za Veliku nagradu Italije, gdje je Mercedes-AMG odnio duplu pobjedu, vozači Ferrari konjušnice Sebastijan Fetel i Kimi Raikonen su se definitivno zabavili dok su bili u Italiji.

Kimi ostaje u Ferrariju

Finski vozač formule 1 Kimi Raikonen voziće za ekipu Ferrari i u narednoj sezoni.

Kimi i Sebastijan u Ferrariju i naredne sezone

Prvi čovjek Ferrarija Serđo Markjone dao je veliki nagovještaj da će italijanski tim zadržati Sebastijana Fetela i Kimija Raikonena naredne sezone. Očekuje se da će do zvanične potvrde doći na Velikoj nagradi Italije prvog vikenda septembra.

Ferstapen će zamijeniti Raikonena u Ferariju

Kimi Raikonen (37) posljednji je vozač, koji je za Ferari osvojio F1 naslov. Ali ne živi se na staroj slavi, a Finac je posljednji put na nekoj Velikoj nagradi pobijedio sad veće daleke 2013.

Raikonen: Fetel nije broj jedan u Ferariju

Kimi Raikonen smatra da njegov timski kolega Sebastijan Fetel nije broj jedan u Ferariju iako ima ogromnu prednost ispred njega u poretku vozača, a time i puno veće šanse za osvajanje naslova.

Najčitanije