Kina

Rusija i Kina predložile plan za Sjevernu Koreju, SAD protiv

VAŠINGTON - SAD odbacuju plan "dvostrukog zamrzavanja" sa Sjevernom Korejom, izjavio je američki državni sekretar Reks Tilerson.

Kineska vlada stopirala Naingolanov transfer u Gvandžu

Fudbaler Rome Rađa Naingolan dogovorio je lične uslove ugovora sa Gvandžuom, ali je kineska vlada blokirala realizaciju transfera, prenosi Gazeta delo Sport.

Njemačka priznala kinesku moć

Njemačka centralna banka odlučila je da uključi kinesku valutu juan u svoje rezerve, izjavio je član Odbora njemačke centralne banke Andreas Dombret.

Naingolan ide u Kinu za 50 miliona evra

Vezni fudbaler Rome Rađa Naingolan blizu je prelaska u kineskog šampiona Gvangdžou Evergrandea u transferu vrijednom 50 miliona evra, piše Gazeta delo Sport.

Nema preživjelih na naftnom tankeru

ŠANGAJ - Nema šanse da ima preživjelih među 32 mornara sa naftnog tankera koji se prije sedam dana sudario sa tegljačem kod obale Kine, izjavio je danas portparol iranskog spasilačkog tima poslatog u pomoć, Mohamed Rastad.

Trgovinska saradnja Rusije i Kine najveća u istoriji

MOSKVA - Trgovinska razmjena između Rusije i Kine je u 2017. godini porasla za 20,8 odsto u odnosu na prethodnu, saopštila je kineska Uprava carine, a prenose mediji.

Trampov savjetnik: SAD da bombarduju Sjevernu Koreju i pokažu Rusiji i Kini ko je gazda

VAŠINGTON - Savjetnik američkog predsjednika za bezbjednost Herbert Mekmaster smatra da SAD treba da započnu strategiju "krvavog nosa", bombarduju Sjevernu Koreju i pokažu Rusima, Kinezima i Irancima "ko je gazda".

Kina kupuje 184 aviona Airbus A320

PEKING - Kina planira kupiti 184 aviona Airbus A320, izjavio je u srijedu francuski predsjednik Emanuel Makron.

Gori naftni tanker, mogao bi da eksplodira

PEKING - Kineska televizija CCTV navodi da postoji rizik da bi naftni tanker, koji se zapalio nakon sudara s teretnim brodom kod istočne obale Kine, mogao da eksplodira.

Desetine parova u Kini na minusu izgovorilo sudbonosno "da"

Na masovnom vjenčanju na Ledenom festivalu u gradu Harbinu na sjeveru Kine, vjenčalo se na desetine kineskih parova.

Reklame

Najčitanije