Klađenje

Ekskluzivno u Meridianu: Pogodite tačan rezultat u bilo kom trenutku

Meridianbet vam već nudi najveći izbor igara i sjajne bonuse... Tu je i mogućnost "Turbo cash" isplate i to kad je na vašem tiketu minimum tri dobitna para, zatim je tu i "cash out", odnosno isplata prije završetka utakmice...

Kladio se, pa prijavio sâm sebe Fudbalskom savezu

Škotski trener Brajan Rajs prijavio je sam sebe Fudbalskom savezu zbog kršenja pravila o klađenju.

Otkriveno nelegalno klađenje u Prijedoru

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću u Prijedoru.

Pojačanim nadzorom spriječiti učešće maloljetnika u kockanju

BANJALUKA - Republička uprava za igre na sreću i MUP Republike Srpske sprovešće u narednom periodu zajedničke aktivnosti u cijeloj Srpskoj radi otkrivanja i sprečavanja učešća maloljetnika u igarama na sreću, najavila je načelnik Odjeljenja za inspekcijski nadzor ove uprave Marina Selak.

U Laktašima otkriveno nelegalno klađenje

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno organizovanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću na području opštine Laktaši, u lokalu "Porše" u Petoševcima.

U Prnjavoru otkriveno nelegalno klađenje

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje u opštini Prnjavor, koji su privremeno oduzeli do okončanja prekršajnog postupka.

Masovna privođenja zbog nelegalnog klađenja

ISTANBUL - Policija Turske pokrenula je operaciju privođenja 394 osobe zbog veza sa organizacijom koja se bavi nelegalnim klađenjem na sportske rezultate putem interneta, prenosi list "Hurijet".

Staridž optužen da se kladio u januaru, Liverpul odbacuje optužbe

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je napadača Liverpula Danijela Staridža da je prekršio pravila kojima se igračima zabranjuje klađenje.

Dobitak u Mozzartu namijenio ustanovi za brigu o djeci

Proslavljeni fudbaler splitskog Hajduka i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ivica Šurjak postao je Mozzartov rekorder u Humanitarnom tiketu u podne.

U ugostiteljskom objektu u Gradišci otkriveno ilegalno klađenje

GRADIŠKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću u Gradišci u ugostiteljskom objektu "Tri srca" vlasništvo lica čiji su inicijali D.S.

Najčitanije