Kladovo

BMW-om uletio na travnjak stadiona u Srbiji, šteta 1,6 miliona dinara

KLADOVO - Policija je pronašla 24-godišnjeg mladića koji se sumjiči da je vozeći svoj automobil marke BMW po travnjaku stadiona FK "Ðerdap" u Kladovu napravio štetu od, kako se procjenjuje, 1,6 miliona dinara.

U centru Kladova eksplodirale tri plinske boce, pola grada bez struje

Tri eksplozije odjeknule su večeras u Kladovu, a građani su vidjeli crni dim koji se uzdiže iz smjera pijace.

Serija zemljotresa u okolini Kladova

Zemljotres jačine 4,2 stepena Rihterove skale registrovan je u 19:30 u regionu Kladova, ojavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda Srbije.

Srpski policajci u šoku: Vozio sa 5,18 promila alkohola

KLADOVO - Saobraćajci koji su danas u Kladovu zatekli rumunskog državljanina (51) kako vozi sa 5,18 promila alkohola u organizmu su bili, blago rečeno, zgranuti, pa su ponovili mjerenje.

Pozvao komšiju na pivo pa ga ubo nožem

Šezdesetpetogodišnji Veselin Lazarević iz Kladova provešće u zatvoru četiri godine jer je kuhinjskim nožem pokušao da ubije svog komšiju Miladina Petrovića (47) koji ga je iznervirao jer nije želio da sluša njegove uvrede na račun rođenih kćerki.

Uhapšen zbog sumnje da je brata pretukao motikom

Policija u Kladovu uhapsila je B.M. (46), koji je, sa više udaraca motikom u glavu, pokušao da ubije svog dvije godine mlađeg rođenog brata S.M.

Otvorio ciradu kamiona, pa ga ubio namještaj

Vozača kamiona Radivoja B. (48), iz okoline Beograda, ubio tovar koji je prevozio u kamionu.

Užas u Kladovu: Već silovanog dječaka obljubio i komšija

KLADOVO - Zbog sumnje da je silovao dječaka starog 13 godina iz okoline Kladova, policija je lišila slobode njegovog komšiju N. S. (19). Istog dječaka silovao je i D. S. (34), koji se nalazi na psihijatrijskom vještačenju zbog sumnje da sem ovog, obljubio i dječaka starog devet godina.

Zatukao ženu čekićem

KLADOVO - Muškarac iz Kladova ubio je nevjenčanu suprugu čekićem, a poslije toga pokušao je sebi da oduzme život.

Najčitanije