Klizište

U klizištima u Kamerunu poginulo najmanje 42 ljudi

JAUNDE - Najmanje 42 osobe poginule su u klizištima usljed obilnih padavina na zapadu Kameruna, javili su lokalni mediji.

Sanacija klizišta i nastavak izgradnje saobraćajnice za Priječane

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Priječani danas je počela sanacija klizišta i nastavak izgradnje saobraćajnice za ovo naselje, u okviru radova vrijednih 1,13 miliona KM.

Privremena sanacija klizišta na Vrbasu do kraja godine

BANJALUKA - Klizište na lijevoj obali Vrbasa, u naselju Kočićev vijenac, biće privremeno sanirano do kraja ove godine, kako bi se spriječilo dalje klizanje tla, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Aktiviralo se klizište kod Zelenog mosta

BANJALUKA - Klizište u dužini od najmanje 100 metara aktiviralo se na lijevoj obali Vrbasa u neposrednoj blizini novog Zelenog mosta, a zabrinuti građani se plaše da će se klizanje tla nastaviti.

Nestali muškarac i djevojčica, odnjelo ih klizište

​BERN - Muškarac (37) i šestogodišnja djevojčica nestali su nakon što je njihov automobil odnjelo klizište izazvano snažnim poplavama u švajcarskom kantonu Vale.

Mjanmar: U klizištu poginule najmanje 32 osobe

NEJPJIDO - Pripadnici spasilačkih ekipa izvukli su danas tijela nastradalih iz ruševina kuća u selu Taphju Kone u Mjanmaru, gdje su u klizištu juče poginule najmanje 32 osobe, a desetine se još vode kao nestale.

Broj žrtava klizišta povećan na 38

PEKING - Pripadnici službi za potragu i spasavanje pronašli su 38 tijela poslije klizišta koje je zahvatilo jedno selo u Kini prošle sedmice, a 13 osoba i dalje je na listi nestalih.

Poginulo najmanje 15 osoba u klizištima i poplavama

KATMANDU - Najmanje 15 osoba je poginulo, šest se vodi kao nestalo, a 13 je povrijeđeno u klizištima i poplavama izazvanim monsunskim kišama u Nepalu, saopštile su danas vlasti.

Počela sanacija klizišta na Laušu

BANJALUKA - Preduzeće "Građenje Đurić" je po nalogu gradskog Odjeljenja za inspekcijske poslove počelo sa uklanjanjem zemljišta koje je prijetilo da ugrozi objekte u Božurskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

Banjalučkoj porodici klizište stiglo pred kućni prag

BANJALUKA - Šestočlana porodica Kuzmanović iz Ulice Đure Damjanovića u banjalučkom naselju Lauš već danima je u strahu zbog klizišta, koje se aktiviralo usljed obilnih padavina proteklih dana, a koje je im je stiglo do kućnog praga.

Najčitanije