Klizište

Počela sanacija klizišta kod Zelenog mosta u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sanacija klizišta kod Zelenog mosta, a ukupna vrijednost radova je 700.000 KM plus PDV, saopšteno je iz preduzeća "Vode Srpske".

Sanirano klizište u Priječanima, nastavak gradnje puta

BANJALUKA - Sanacijom velikog klizišta u dužini od 200 metara uz Vrbas riješen je ogroman problem u naselju Priječani, čime je i omogućen nastavak izgradnje novog dijela saobraćajnice prema ovom naselju.

Počela sanacija klizišta na obali Vrbasa

BANJALUKA - Na obali Vrbasa, u blizini novog mosta na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta u Banjaluci, ovih dana su započeli pripremni radovi na sanaciji klizišta, nakon što je Fond solidarnosti obezbjedio 820.000 KM za realizaciju ovog projekta, potvrđeno je u JU "Vode Srpske".

Klizište presjeklo put kod Kraljeva, blokirano 300 ljudi

BEOGRAD - Kod sela Bresnik u blizini Kraljeva, oko 50 kubika zemlje i kamenja obrušilo se na lokalni put zbog čega je blokirano oko 300 ljudi, uglavnom iz staračkih domaćinstava.

Pri kraju sanacija klizišta u banjalučkom naselju Priječani

BANJALUKA - Sanacija velikog klizišta u dužini od 200 metara uz rijeku Vrbas na putu prema banjalučkom naselju Priječani, trebalo bi da budu završeni do kraja ove sedmice, čime će biti stvoreni uslovi za nastavak izgradnje novog dijela saobraćajnice prema tom naselju, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kiše, poplave i klizišta u Brazilu, 37 osoba nastradalo

RIO DE ŽANEIRO - Broj nastradalih u poplavama i klizištima koje su prouzrokovale obilne padavine na jugoistoku Brazila porastao je na 37, dok su hiljade ljudi bile primorane da napuste svoje domove, saopštile su brazilske vlasti.

Intenzivirani radovi na sanaciji klizišta u Priječanima

BANJALUKA - Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, intenzivirani su radovi na sanaciji velikog klizišta uz Vrbas u Priječanima, u okviru nastavka izgradnje moderne saobraćajnice u pravcu centra ovog naselja, vrijedne više od 1,2 miliona KM.

70.000 KM za sanaciju 22 klizišta u Banjaluci

BANJALUKA - Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Banjaluka Janko Kecman izjavio je da će grad pomoći građanima u sanaciji 22 klizišta na privatnim parcelama u raznim dijelovima grada sa ukupno oko 70.000 KM.

Od iduće sedmice klizalište i škola klizanja u Prijedoru

PRIJEDOR - Na platou Ljetne bašte u Prijedoru iduće sedmice počeće sa radom klizalište i škola klizanja, a zvanično otvaranje najavljeno je za utorak, 17. decembra.

Zbog klizišta na Novom Zelandu odsječeno 1.000 turista

VELINGTON - Skoro hiljadu turista u malom mjestu Franc Jozef na Novom Zelandu ostalo je odsječeno od saobraćajnica poslije olujnog nevremena, koje je tokom vikenda izazvalo klizišta i poplave duž glavnog autoputa.

Najčitanije