Klizište

Majka i troje djece poginuli u klizištu u Nepalu

KATMANDU - Troje djece i dvije odrasle osobe poginuli su u klizištima koja su pogodila u Nepal poslije višednevnih kiša, rekli su danas zvaničnici.

Mjanmar: Klizište odnijelo najmanje 162 života

JANGON - Najmanje 162 osobe poginule su danas u klizištu u rudniku žada na sjeveru Mjanmara, saopštili su zvaničnici.

Sanirano klizište kod Zelenog mosta u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je po hitnom postupku sanirano klizište kod Zelenog mosta, da bi se spriječilo dalje urušavanje obale na ovoj lokaciji, saopšteno je iz Javne ustanove "Vode Srpske".

Počela sanacija klizišta kod Zelenog mosta u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sanacija klizišta kod Zelenog mosta, a ukupna vrijednost radova je 700.000 KM plus PDV, saopšteno je iz preduzeća "Vode Srpske".

Sanirano klizište u Priječanima, nastavak gradnje puta

BANJALUKA - Sanacijom velikog klizišta u dužini od 200 metara uz Vrbas riješen je ogroman problem u naselju Priječani, čime je i omogućen nastavak izgradnje novog dijela saobraćajnice prema ovom naselju.

Počela sanacija klizišta na obali Vrbasa

BANJALUKA - Na obali Vrbasa, u blizini novog mosta na mjestu nekadašnjeg Zelenog mosta u Banjaluci, ovih dana su započeli pripremni radovi na sanaciji klizišta, nakon što je Fond solidarnosti obezbjedio 820.000 KM za realizaciju ovog projekta, potvrđeno je u JU "Vode Srpske".

Klizište presjeklo put kod Kraljeva, blokirano 300 ljudi

BEOGRAD - Kod sela Bresnik u blizini Kraljeva, oko 50 kubika zemlje i kamenja obrušilo se na lokalni put zbog čega je blokirano oko 300 ljudi, uglavnom iz staračkih domaćinstava.

Pri kraju sanacija klizišta u banjalučkom naselju Priječani

BANJALUKA - Sanacija velikog klizišta u dužini od 200 metara uz rijeku Vrbas na putu prema banjalučkom naselju Priječani, trebalo bi da budu završeni do kraja ove sedmice, čime će biti stvoreni uslovi za nastavak izgradnje novog dijela saobraćajnice prema tom naselju, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kiše, poplave i klizišta u Brazilu, 37 osoba nastradalo

RIO DE ŽANEIRO - Broj nastradalih u poplavama i klizištima koje su prouzrokovale obilne padavine na jugoistoku Brazila porastao je na 37, dok su hiljade ljudi bile primorane da napuste svoje domove, saopštile su brazilske vlasti.

Intenzivirani radovi na sanaciji klizišta u Priječanima

BANJALUKA - Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama, intenzivirani su radovi na sanaciji velikog klizišta uz Vrbas u Priječanima, u okviru nastavka izgradnje moderne saobraćajnice u pravcu centra ovog naselja, vrijedne više od 1,2 miliona KM.

Najčitanije