Ključ

Podržan prijedlog da Ključ grada Banjaluka bude dodijeljen Vučiću

BANJALUKA - SNSD u potpunosti podržava i pozdravlja prijedlog Gradskog odbora ove stranke u Banjaluci da Ključ grada sa Poveljom "Počasni građanin Banjaluke" bude dodijeljen predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Đajić: Predložićemo da Ključ grada bude dodijeljen predsjedniku Srbije

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i Klub odbornika te partije u lokalnom parlamentu predložiće da povodom Dana grada, 22. aprila, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću bude dodijeljen Ključ grada s Poveljom "Počasni građanin Banjaluke".

Policija na ulazu u Ključ: Migrantima ne dozvoljavaju ulazak u Kanton

KLJUČ – Na ulasku u Ključ, odnosno na entitetskoj liniji razdvajanja između Republike Srpske i Federacije BiH, policijska patrola provodi nove mjere Kriznog štaba Unsko-sanskog kantona prema kojima je migrantima zabranjen ulazak na područje tog kantona.

Ključku regatu nije zaustavila korona

KLJUČ- Ovogodišnja, 24. po redu „Ključka regata“, održana je na simboličan način uz sudjelovanje ograničenog broja učesnika, među kojima je bio najveći broj djece i omladine s poteškoćama u razvoju.

Ključ odolijeva koroni, nema nijedan zaraženi

KLJUČ- Od osam gradova i općina u Unsko sanskom kantonu, Ključ je jedina lokalna zajednica u kojoj do sada nije evidentiran niti jedan slučaj da je neko zaražen virusom korona.

Donacija Srbije RS: Uručeni ključevi 15 sanitetskih vozila

BANJALUKA - Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, i Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Uručili su ključeve sanitetskih vozila domovima zdravlja u RS.

Uhapšena starica u Vukovaru, ključem oštetila osam automobila

ZAGREB - Vukovarska policija izdala je danas saopštenje o nesvakidašnjem ponašanju 70-godišnje Vukovarke koja je metalnim ključem oštetila osam automobila parkiranih ispred stambenih zgrada u gradskoj četvrti Olajnica.

Sportsko ribolovno društvo "Ključ": Izborili se za gazdovanje rijekama

KLJUČ - Sportsko ribolovno društvo "Ključ" iz istoimenog grada, poslije pravne bitke uspjelo se napokon izboriti za dobijanje prava ribolovnog gazdovanja Sanom, Sanicom i ostalim rijekama na ovom području.

Prirodni fenomen u rječici Banjici: Započeo mrijest škobalja

KLJUČ - Neobičan prirodni fenomen, mrijest škobalja, započeo je u gornjem toku rijeke Banjice, desne pritoke Sane, u čijem se koritu ovih dana može vidjeti na hiljade primjeraka pomenute riblje vrste.

"I mi se budimo" obilježili 10. rođendan

KLJUČ - Udruženje "I mi se budimo" iz Ključa, koje okuplja djecu i mlade osobe s invaliditetom i poteškoćama u razvoju, obilježilo je 10 godina postojanja i uspješnog rada.

Najčitanije