Ključ

Visoke kirije zatvaraju radnje širom Srpske

BANJALUKA - Cijene iznajmljivanja poslovnih prostora na području Srpske su veoma visoke, zbog čega iz dana u dan sve više zakupaca stavlja ključ u bravu.

Zašto neki vozači umotavaju ključ u aluminijumsku foliju

Vaš prijatelj ima ključ od auta umotan u aluminijumsku foliju? Umjesto da mu se smijete, možda je bolja da i vi uradite isto. Razlog za to je vrlo važan. Jer, u jutarnjim satima, umjesto automobila, ispred zgrade ćete možda zateći prazno parkirno mjesto.

Marinku Umičeviću "Ključ grada" Banjaluka

BANJALUKA - Ključ grada Banjaluka sa poveljom počasni građanin povodom 22. aprila, Dana grada, ove godine ide u ruke Marinka Umičevića, odbornika SNSD-a u Skupštini grada i tehničkog direktora fabrike obuće "Bema".

Džek Dimić: Moj lik stoji iza svih zala koja se dešavaju u "Ključu"

Džek Dimić, glumac koji je svojim talentom osigurao mjesto u brojnim popularnim skorašnjim projektima, kako regionalnim, tako i svjetskim, i u novom filmu "Ključ" reditelja Marka Sopića dobio je priliku da pokaže svoje umijeće, a u razgovoru za "Nezavisne" otkrio je zanimljive informacije o svojoj ulozi i cijelom filmu.

Radovi na Sanici završeni: "Rijeka pretvorena u bezlični kanal"

KLJUČ - Radovi na uređenju dijela korita rijeke Sanice u istoimenom mjestu nadomak Ključa okončani su i pored toga što je u međuvremenu Ministarstvo prostornog uređenja Federacije BiH donijelo rješenje kojim su proglašena ništavnim urbanistička i građevinska dozvola na osnovu kojih radovi provedeni.

U Banjaluci uhapšen osumnjičeni za ratni zločin

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) uhapsili su jedno lice na području Banjaluke zbog sumnje da je tokom 1992. godine na području Ključa počinilo ratni zločin protiv civilnog stanovništva.

Stanivuković uručio "ključeve grada" mališanima

Povodom početka "Nedjelje djeteta" gradonačelnik Draško Stanivuković uručio je "ključeve grada" Nikoli Jandriću, učeniku trećeg razreda Osnovne škole "Georgi Stojkov Rakovski", koji će u narednih sedam dana simbolično upravljati gradom.

Osobe sa invaliditetom uživale u čarima regate na Sani

KLJUČ- Jedinstvena regata na rijeci Sani, za osobe sa invaliditetom i poteškoćama u razvoju, održana je u nedjelju u organizaciji Udruženja „I mi se budimo“ iz Ključa, uz nesebičnu podršku Kajak kanu kluba „Ključ“.

Bilbordi dobrodošlice u Banjaluci: "Dobro došao, predsjedniče"

BANJALUKA - U znak dobrodošlice predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u Banjaluci, koja danas obilježava Dan grada, postavljeni su bilbordi na kojima piše: "Dobro došao, predsjedniče. Hvala".

Podržan prijedlog da Ključ grada Banjaluka bude dodijeljen Vučiću

BANJALUKA - SNSD u potpunosti podržava i pozdravlja prijedlog Gradskog odbora ove stranke u Banjaluci da Ključ grada sa Poveljom "Počasni građanin Banjaluke" bude dodijeljen predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Đajić: Predložićemo da Ključ grada bude dodijeljen predsjedniku Srbije

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i Klub odbornika te partije u lokalnom parlamentu predložiće da povodom Dana grada, 22. aprila, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću bude dodijeljen Ključ grada s Poveljom "Počasni građanin Banjaluke".

Policija na ulazu u Ključ: Migrantima ne dozvoljavaju ulazak u Kanton

KLJUČ – Na ulasku u Ključ, odnosno na entitetskoj liniji razdvajanja između Republike Srpske i Federacije BiH, policijska patrola provodi nove mjere Kriznog štaba Unsko-sanskog kantona prema kojima je migrantima zabranjen ulazak na područje tog kantona.

Ključku regatu nije zaustavila korona

KLJUČ- Ovogodišnja, 24. po redu „Ključka regata“, održana je na simboličan način uz sudjelovanje ograničenog broja učesnika, među kojima je bio najveći broj djece i omladine s poteškoćama u razvoju.

Ključ odolijeva koroni, nema nijedan zaraženi

KLJUČ- Od osam gradova i općina u Unsko sanskom kantonu, Ključ je jedina lokalna zajednica u kojoj do sada nije evidentiran niti jedan slučaj da je neko zaražen virusom korona.

Donacija Srbije RS: Uručeni ključevi 15 sanitetskih vozila

BANJALUKA - Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, i Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Uručili su ključeve sanitetskih vozila domovima zdravlja u RS.

Najčitanije