Klub

Stonoteniskom klubu Banjaluka 11. titula Kupa RS, sedma zaredom

Danas je u Banjaluci odigrana završnica Kupa RS u stonom tenisu.

PK Borac više nego uspješan, najvredniji rezultat i 34 medalje

Plivački miting "Mali delfini 2020" održan je juče na Gradskom olimpijskom bazenu u Banaluci.

Još jedno zlato za banjalučki Plesni klub "Blok"

Članica Plesnog kluba "Blok", solistkinja Tamara Pejović, koreografijom "Drum Queen" u disciplini oriental osvojila je prvo mjesto na International Online Dance Competitionu u organizaciji "5678 Communityja".

Rukometaš Saša Puljizović pozitivan na virus korona

BANJALUKA - Rukometni klub "Borac M:tel" saopštio je da je prvotimac Saša Puljizović pozitivan na virus korona.

Za ronilački klub "Delfin" oprema u vrijednosti 35.000 KM

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i predsjednik banjalučke Skupštine Zoran Talić uručili su Ronilačkom klubu "Delfin" spasilačku i ronilačku opremu u vrijednosti 35.000 KM.

Napadaču na noćni klub u Turskoj 40 doživotnih robija

ISTANBUL - Turski sud osudio je danas na doživotni zatvor glavnog osumnjičenog za napad na istanbulski noćni klub Reina na Novu 2017. godinu, u kojem je poginulo 39 ljudi, javila je turska državna novinska agencija Anadolija.

Otvorena izložba fotografija "Foto-kino" kluba

TREBINJE - U Trebinju je večeras, u Dučićevoj ulici, otvorena klupska izložba 60 fotografija 14 autora, članova "Foto-kino" kluba iz ovog grada nastalih na foto-safarijima u okolini Trebinja.

Lions klub UKC-u RS donirao totem za dezinfekciju ruku

BANJALUKA – Lions klub Banjaluka Centar donirao je danas totem za dezinfekciju ruku Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS), u cilju suzbijanja širenja virusa korona.

Hrvatska ograničava rad klubova i kafića

ZAGREB - Hrvatska je danas imala rekordanih 180 novozaraženih virusom korona, a direktor HZJZ-a Krunoslav Capak otkriva da od sutra stupa na snagu mjera ograničenja rada klubova i kafića do ponoći.

U "fabrici" Čojićeve "Budućnosti" rađaju se novi Simanići i Sikiraši

BIJELJINA - Ako se za nekoga može reći da je sinonim za rad sa mladim i talentovanim sportistima, onda je to svakako Košarkaški klub Budućnost iz Bijeljine. I danas kad imaju seniorsku ekipu ne odstupaju od zacrtane misije koju zastupaju od 2006. kada je osnovan klub, a to je isključivo "proizvodnja" domaćih igrača, što je danas rijetkost u regionu.

Najčitanije