Klupe

Za novu školsku godinu u Italiji 2,5 miliona novih klupa

ÐENOVA - U Italiji će za početak nove školske godine biti nabavljeno oko 2,5 miliona klupa, 11 miliona hirurških maski i najmanje 50.000 litara gela za dezinfekciju ruku dnevno, saopštio je italijanski specijalni komesar za vanredne situacije Domeniko Arkuri.

U Banjaluci postavljene nove klupe i korpe

​BANJALUKA - U okviru aktivnosti na obnovi komunalne opreme, na više lokacija u Banjaluci postavljene su nove klupe i korpe za otpatke.

Nove klupe za dojenje na ljeto?

BANJALUKA - U gradu bi na ljeto najvjerovatnije trebalo da bude postavljeno još novih klupa za dojenje i presvlačenje beba, ali nije poznato na kojim lokacijama, saznaju "Nezavisne".

Banjaluka na pet lokacija dobila “klupe prvog poljupca”

BANJALUKA - Banjaluka je dobila “klupe prvog poljupca” koje su postavljene na pet lokacija.

Nove klupe u trebinjskom parku

TREBINJE - U trebinjskom gradskom parku u toku je postavljanje novih klupa, kanti za otpatke i drugog mobilijara, za šta je iz budžeta grada izdvojeno 47.000 KM, potvrđeno je Srni u Odjeljenju za stambeno-komunalne djelatnosti Grada Trebinje.

Banjaluka dobila klupe za dojenje

Tri klupe namijenjene za dojenje i presvlačenje beba u petak su postavljene u užem centru grada i pomoći će majkama da lakše presvuku ili nahranile svoje bebe.

Zelene klupe koje upijaju smog postavljene u Londonu

Zagađenost velikih evropskih gradova sve nas zabrinjava, a globalno zagrijavanje i veliki broj vozila sve više utiču na kvalitet življenja, zbog čega je London postavio "zelene" klupe koje služe i kao filteri jer upijaju zagađenje iz vazduha, pišu britanski mediji.

U parku i šetalištu postavljene kućice za knjige

MODRIČA - U Gradskom parku i Svetosavskoj ulici u Modriči postavljene su "Kućice za knjige" iz kojih se mogu besplatno posuditi knjige.

Srpske solarne klupe stigle i u Abu Dabi

NOVI SAD - Srpska kompanija PetroSolar isporučila je Ujedinjenim Arapskim Emiratima prve modele svojih pametnih klupa koje se napajaju solarnom energijom.

Na spomenike stavljaju i klupe

Spomenobilježja na području grada često su na meti nesavjesnih građana, posebno mladih, pa im nerijetko služe za opijanje, penjanje, ispisivanje grafita, a neki čak na spomenike stavljaju i klupe.

Najčitanije