Kneževo

Jaki udari vjetra na području Kneževa

BANJALUKA - Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija uglavnom po suvim kolovozima, a iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske skreću pažnju na povremeno jake udare vjetra na području Kneževa.

Vlasnik oldtajmera iz Kneževa: Titov ševrolet nema cijenu

Boro Đenić iz Kneževa vlasnik je pet oldtajmera, a planirao je da vozni park uskoro proširi sa još nekoliko automobila iz sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Medvjed rastrgao svinju kod Kneževa

KNEŽEVO - Na imanju Blagoje Budića u selu Kostići kod Kneževa pričinjena je velika šteta u srijedu naveče kada je medvjed ubio svinju tešku oko 150 kilograma.

Mladić nastradao pred očima drugara

KNEŽEVO - Dvadesetčetvorogodišnji Dragomir Makarić iz Kneževa poginuo je u nedjelju kada je sletio automobilom u Imljanima, kod Kneževa.

Mladić poginuo kod Kneževa

BANJALUKA - Dvadesetčetvorogodišnji mladić poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Imljanima kod Kneževa, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Domu zdravlja u Kneževu donacija vrijedna 12.000 KM

KNEŽEVO - Stanovnici Kneževa, koji su na privremenom radu u Srbiji i Njemačkoj, obezbijedili su Domu zdravlja zaštitnu opremu u vrijednosti od 12.000 KM.

Izgorjela kuća u Kneževu: Drugi put ostali bez krova nad glavom

KNEŽEVO - U požaru koji je izbio danas u naselju Ugarski put u Kneževu, izgorjela je porodična kuća porodice Marić.

Svijeća zapalila kuću u Kneževu

KNEŽEVO - Jedna osoba povrijeđena je u požaru koji je izbio sinoć oko 21 čas u selu Rađići, zaseok Mijatovići u Kneževu.

Dezinfekcija ulica i drugih javnih površina u Kneževu

KNEŽEVO - Na području opštine Kneževo provodi se druga dezinfekcija gradskih ulica i drugih javnih površina, s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Uhapšen zbog sumnje da je metalnom lopatom napao sugrađanina kod Kneževa

KNEŽEVO - M.B. iz Kneževa uhapšen je zbog sumnje da je u srijedu napao sugrađanina metalnom lopatom u jednom selu u toj opštini te mu prijetio, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije