Književni susreti

Održani treći "Drinski književni susreti"

ZVORNIK - U zvorničkom Domu omladine večeras su održani treći "Drinski književni sureti 2019" na kojima su učestvovala 44 pisca iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

U Banjaluku stižu pjesnici iz 13 država

BANJALUKA - Više od 20 pjesnika iz 13 država gostovaće na 4. Međunarodnim književnim susretima, čije je svečano otvaranje zakazano za petak od 20 časova u Vijećnici Kulturnog centra Banski dvor. Međunarodni književni susreti se održavaju u okviru Sajma knjige u Banjaluci, a organizator je Udruženje književnika Republike Srpske.

Čubrilović: Književni susreti - promocija srpske kulture

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović otvorio je večeras u Banjaluci Treće međunarodne književne susrete "Banjaluka 2018" na kojima će učestvovati četrdesetak književnika iz svijeta.

Međunarodni književni susreti u Banjaluci: Sudbina knjige je u budućnosti

BANJALUKA - Ja pripadam onom svetu iluzionista koji veruju da je naša sudbina vezana za sudbinu knjige, a da je sudbina knjige u budućnosti. Knjiga je ključ od naše srpske kuće, ali i ključ od svake normalne evropske kuće i to nije samo istinito i utešno nego i spasonosno, kazao je književnik Selimir Radulović.

Najčitanije