Knjiga

Bivši papa Benedikt odustaje od sporne knjige

VATIKAN - Bivši papa Benedikt želi da njegovo ime bude uklonjeno sa liste koautora kontroverzne knjige o pitanju svešteničkog celibata, saopštio je danas njegov lični sekretar.

Neka poklon ispod jelke bude - knjiga

Knjige su oduvijek bile jedna od najboljih stvari koje možete pokloniti svojim najbližima, a uz omiljene klasike, koji će biti vrijedan dodatak svakoj kućnoj biblioteci, 2019. godina je, kao godina u kojoj smo se opet vratili čitanju, istakla nekoliko odličnih bestselera. I dok smo neke otkrivali kroz filmove i serije koji su ih ekranizovali, drugi su pažnju plijenili svojim predivnim koricama, neočekivanim zapletima i pričama koje se čitaju u jednom dahu.

Promovisana knjiga Nedeljka Zelenovića

ISTOČNO SARAJEVO - Knjiga poezije "Pohodnik po svojoj volji" književnika Nedeljka Zelenovića iz Istočnog Sarajeva promovisana je večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u okviru programa 24. Festivala malih scena i monodrame.

Prijeti joj zatvor jer nije vratila knjige u biblioteku

Melindi Sanders-Džons iz Sjedinjenih Američkih Država prijeti zatvorska kazna jer nije biblioteci vratila dvije knjige.

Uspješan nastup Republike Srpske na Sajmu knjiga u Beogradu

BEOGRAD - Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović ocijenio je uspješnim nastup Republike Srpske na ovogodišnjem 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, na kome je predstavljeno ukupno 114 izdanja autora i izdavača iz Srpske.

Sukob PSG i SRS na Sajmu knjiga zbog Šešelja

Pokret slobodnih građana saopštio je da je na Sajmu knjiga u utorak došlo do incidenta između člana njihovog pravnog tima i pristalica SRS.

Varilac iz Kragujevca oborio Ginisov rekord u izvođenju zgibova i sklekova

Kragujevčanin Srđan Ristić oborio je Ginisov rekord u disciplini izvođenja zgibova i sklekova za 60 minuta.

Mini-muzička senzacija, najmlađi klupski DJ na svijetu

Arči Norburi, poznat pod nazivom DJ Archie, najmlađi je klupski DJ na svijetu.

Defanzivac Liverpula ušao u Ginisovu knjigu rekorda

Defanzivac Liverpula Trent Aleksander-Arnold ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao defanzivac s najviše asistencija u jednoj sezoni Premijeršipa.

Tematska raznolikost na štandu RS na beogradskom Sajmu knjiga

BEOGRAD - Šezdeset četvrto izdanje Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu biće održano od 20. do 27. oktobra pod sloganom "Pismo-Glava", a nastup Republike Srpske će početi 21. oktobra i biće u znaku pet vijekova Goraždanske štamparije.

Najčitanije