Kobi Brajant

Vanesa Brajant tužila odjeljenje šerifa u Los Anđelesu

Vanesa Brajant, udovica legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta, podnijela je tužbu protiv šerifovog odjeljenja Los Anđelesa i šerifa Aleksa Vilanueve zbog nedozvoljenog objavljivanja fotografija mjesta helikopterske nereće, u kojoj je poginuo njen muž i njihova 13-godišnja kćerka Ðijana.

Gasol kćerki dao ime po Kobijevoj Đijani

Španski košarkaš Pau Gasol i njegova supruga Ketrin Mekdonel dobili su kćerku koju su nazvali Elizabet Đana i tako još jednom pokazao koliko mu je značio tragično preminuli košarkaš Kobi Brajant.

Dan Kobija Brajanta - 24. avgust

Oranž Kaunti, okrug u blizini Los Anđelesa, objavio je da će 24. avgust od sad biti Dan Kobija Brajanta.

Istraga pokazala da je Brajantov pilot bio dezorjentisan

Pilot koji je upravljao helikopterom u kojem je nastradalo devet osoba, uključujući košarkašku legendu Kobija Brajanta, bio je dezorjentisan u trenutku pada letjelice, pokazala je istraga.

Supruga Kobija Brajanta blokirala njegove fan stranice

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog košarkaša Kobija Brajanta, blokirala je fan stranice nekadašnjeg asa a sada je objasnila i zašto je to uradila.

Marka: Felps najbolji u 21. vijeku, Đoković na 11. mjestu

MADRID - Čuveni američki plivač Majkl Felps izabran je za najboljeg sportistu planete u 21. vijeku u anketi uglednog španskog lista Marka.

Svijet bruji o Kobijevom muralu u Gradišci

Počelo je kao lokalna priča, brzo je odjeknula regionom, a nije dugo trebalo da za Gradišku čuje Evropa i svijet. O najvećem muralu posvećenom legendarnom Kobiju Brajantu, koji se nalazi u gradu na Savi, pisali su mediji u SAD, Velikoj Britaniji, Brazilu, Indiji, Italiji...

Dirljiva posveta Kobija Brajanta koju je ostavio supruzi

Udovica košarkaške legende Kobija Brajanta nakon smrti supruga i kćeri Điane često objavljuje emotivne posvete na društvenim mrežama.

Advokati odgovorili: Brajant nije poginuo krivicom pilota

Advokati poginulog pilota Are Zobajana, kojeg zastupa njegov brat Berge, tvrde da otpuženi nije kriv za pad helikoptera u kojem je poginulo devetoro ljudi uključujući i Kobija Brajanta, prenio je CNN.

Sprema se dokumentarac o posljednjoj Kobijevoj sezoni

Posljednja sezona Kobija Brajanta mogla bi da se pojavi u vidu dokumentarnog filma, prenosi ESPN.

Najčitanije