Kocka

Prihod "najveće kockarnice na svijetu" pao 90% zbog virusa

Industrija igara na sreću u Makau, jednom od najvećih turističkih centara na svijetu, nakon zatvaranja hotela i kazina na 15 dana zbog epidemije virusa korona izgubila je 90 odsto mjesečnih prihoda, javila je agencija Blumberg, a prenosi portal Bankar.me.

Kockari upumpali milione u budžet Republike Srpske

BANJALUKA - Prihodi od naknada za priređivanje igara na sreću porasli su, u prosjeku, za 1,4 miliona mjesečno, počevši od aprila prošle godine, a nakon stupanja na snagu novog Zakona o igrama na sreću.

BiH na prvom mjestu po broju kladionica, građani potrošili 1,7 milijardi KM

Građani BiH tokom prošle godine u kladionicama su potrošili više od 1,7 milijardi KM, objavila je Poreska uprava Federacije BiH.

Vještačka inteligencija rješava Rubikovu kocku za jednu sekundu

​DeepCubeA je sistem razvijen na Irvine Univerzitetu iz Kalifornije i on upotrebljava vještačku inteligenciju za rješavanje 3D zagonetki, bez pomoći čovjeka. Najbolja demonstracija njegove snage, brzine i efikasnosti je rješavanje Rubikove kocke.

Na prvenstvu u slaganju Rubikove kocke 55 takmičara

BANJALUKA - U Banjaluci se danas i sutra održava četvrto Otvoreno prvenstvo u slaganju Rubikove kocke i drugih mozgalica, na kojem učestvuje 55 takmičara iz devet zemlja koji će pokazati svoje vještine u 13 disciplina.

Prodao jednogodišnju kćerku za 7.800 evra zbog kockarskih dugova

​Kinez Điang (Jiang), prodao je dijete jednom paru nakon što je upao u dugove kockanjem preko interneta.

Ubacio u aparat pet franaka pa postao milioner

Jedan srećnik iz Švajcarske osvojio je nevjerovatnu nagradu od 3,6 miliona franaka u kazinu u Bazelu, nakon što je u slot aparat ubacio samo pet franaka.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su u Kotor Varoši ilegalno priređivanje igara na sreću na terminalu za sportsko klađenje u kafe-baru "Andrej", vlasnika čiji su inicijali M.V.

Kolike su šanse da igrač pobijedi kockarnicu?

Kolike su vam šanse za pobjedu u nekoj igri u kockarnici? U zavisnosti od vaših uloga, znanja i vještine, mogle bi da budu dobre dobre. Ali nije lako biti pravi pobjednik i s takvog mjesta izaći s velikom svotom novca.

Državljanin BiH se sprema da kockarnici uzme 2 miliona evra

Državljanin Bosne i Hercegovine B. S. (47) mogao bi, zahvaljujući bečkom udruženju građana "Privileg", da postane jedan od rijetkih ljudi kojima će se porok kao što je kockanje - isplatiti.

Najčitanije