Kokain

Škaljarci ubijeni jer je mafija ostala bez 20 tona kokaina?

Jedan od vođa škaljarskog kriminalnog klana Igor Dedović navodno je bio uključen u šverc 20 tona kokaina zaplijenjenog prošlog juna u Filadelfiji, pa istražitelji provjeravaju da li je taj slučaj povezan sa likvidacijom Kotoranina u Atini 19. januara.

Zaplijenjeno više od tone kokaina, uhapšeno osam osoba

Grčka policija zaplijenila je 1,18 tona kokaina i razbila međunarodnu grupu krijumčara, piše list "Katimerini".

Kilogram kokaina pronađen u napuštenom vozilu

BEOGRAD - Granična policija Srbije pronašla je oko kilogram kokaina u napuštenom vozilu u ataru sela Čukarka u okolini Preševa.

Policija u Đenovi zaplijenila 333 kg čistog kokaina

ÐENOVA - Italijanska finansijska policija i carina zaplijenile su 333 kg čistog kokaina u luci La Specija i tom prilikom uhapsili četiri osobe.

Kolumbija iskorijenila 100.000 hektara usjeva koke

BOGOTA - Kolumbija, glavni izvor koke, osnovnog sastojka kokaina, prošle godine iskorijenila je više od 100.000 hektara usjeva te biljke, izjavio je danas predsjednik Ivan Duke.

Prijedorska policija pronašla 55 grama kokaina

​PRIJEDOR - Prijedorska policija pronašla je 55 grama kokaina kod A.B. iz naselja Bosanska Otoka, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Zaplijenjeno 13 kilograma marihuane i 660 grama kokaina

BIJELJINA - Na području Policijske uprave (PU) Bijeljina policija je u proteklih 11 mjeseci zaplijenila oko 13 kilograma marihuane, više od 660 grama kokaina, te određene količine drugih narkotika, izjavila je portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

Eurodžast: Krijumčarima kokaina suditi u Hrvatskoj

ZAGREB - U okviru dogovora s predstavnicima nadležnih tijela svih zemalja koje su učestvovale u akciji ''Familia'' i Eurodžasta, ocijenjeno je da se kazneni postupak protiv krijumčara 600 kilograma kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Daleki istok treba voditi uglavnom u Hrvatskoj, saopštio je Uskok.

Psi Snupi i Maša nanjušili kokain kod bh. državljanina

ZAGREB - Dva policijska psa za detekciju droga pronašla su juče više od dva kilograma kokaina.

U Poljskoj zaplijenjeno dvije tone kokaina iz Kolumbije

VARŠAVA - Pripadnici bezbjednosnih snaga Poljske zaplijenili su dvije tone kokaina iz Kolumbije u vrijednosti od oko 510 miliona dolara, izjavio je poljski premijer Mateuš Moravjecki.

Najčitanije