Kokain

Paketi kokaina isplivali na obalu, do sad pronađeno 760 kilograma droge

LONDON - Francuska policija istražuje kako su paketi kokaina i drugih droga isplivali na Atlantsku obalu kod Rena, a građane je upozorila da ne diraju pakete.

Banjalučka policija kod pet osoba pronašla drogu

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su na području grada pet osoba i pronašli određenu količinu droge.

Zaplijenjena rekordna količina kokaina

TOKIO - Japanske vlasti zaplijenile su u lučkom gradu Kobe rekordnih 400 kilograma kokaina čija je ulična vrijednost procijenjena na 73 miliona dolara, saopšteno je danas iz carinske službe te zemlje.

Zvornička policija pronašla kokain

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik kod dva lica pronađena je droga kokain, kao i tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci.

Zaustavila ga policija, u ruci držao foliju sa kokainom

BIJELJINA - Kod vozača iz Brčkog N.T. (27) policija je pronašla neutvrđenu količinu kokaina prilikom redovne kontrole saobraćaja u mjestu Donje Zabrđe kod Ugljevika, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina.

Zaplijenjen kokain vrijedan 48 miliona dolara

Zvaničnici su saopštili da je u blizini južne obale Portorika u četvrtak zaplijenjen kokain vrijedan oko 48 miliona dolara.

Zaplijenjen kokain u Bihaću, policija oduzela i porše

BIHAĆ - U akciji koja je pripremana duže vremena, u Bihaću je pronađeno i zaplijenjeno oko 1,5 kilograma kokaina čija se ulična vrijednost procjenjuje na blizu 150.000 KM (oko 77.000 evra).

Baba u invalidskim kolicima sakrila tri kilograma kokaina

Kolumbijska policija uhapsila je Irenu Mesa de Marulandu /81/ nakon što su u njenim invalidskim kolicima pronašli kokain dok je pokušavala da se ukrca u avion za Španiju.

Policija poslala 2.000 poruka mušterijama albanske narko grupe

LONDON - Londonska policija poslala je 2.000 SMS poruka osobama koje je albanska narko grupa snabdijevala kokainom, nudeći im pomoć oko zloupotrebe droge, objavila je britanska štampa.

Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 KM, uhapšen Bijeljinac

BIJELJINA - Radosav Simić (33) iz Bijeljine uhapšen je nakon što je kod njega policija pronašla oko 650 grama kokaina i ilegalno oružje, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije