Kokain

Kokain krili u bananama

ATINA - Grčke vlasti danas su pronašle i zaplijenile 100 kilograma kokaina skrivenog u kontejneru sa bananama u luci Pirej

Srušio se avion sa kokainom u Gvatemali, poginula jedna osoba

GVATEMALA SITI - Najmanje jedno lice je poginulo kada se avion koji je prevozio tonu kokaina srušio u opštini Čamperiko, u Gvatemali, saopštila je gvatemalska policija.

U Italiji pronađena tona čistog kokaina u kontejneru sa pistaćima

RIM - Italijanska granična policija otkrila je i zaplijenila u luci Đoja Tauro, u južnoj pokrajini Kalabrija, skoro tonu čistog kokaina koji je bio sakriven u kontejneru sa zamrznutim pistaćima uvezenim iz Čilea.

Milanović konobaru: A kokain nemate?

ZAGREB - Tokom današnje konferencije za medije Zorana Milanovića na Pantovčaku u jednom trenutku je govornici prišao konobar s čašom vode za šefa hrvatske države.

Uhapšeni dileri u Beogradu, zaplijenjeni heroin i kokain

BEOGRAD - U Srbiji je policija uhapsila osam članova organizovane kriminalne grupe i zaplijenila veću količinu narkotika i oko 28.000 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i tri motorna vozila.

Srušio se avion pun kokaina, dvoje mrtvih

MEKSIKO SITI - Najmanje dvoje ljudi poginulo kada se laki avion u kojem se nalazilo skoro pola tone kokaina srušio u centralnom Meksiku dok je bježao od vladinih helikoptera, saopšteno je iz meksičkog Ministarstva odbrane.

Zbog sukoba oko 50 kg kokaina dileri kidnapovali baku i deku

NJUJORK - Zbog sukoba oko 50 kilograma kokaina, grupa dilera kidnapovala je babu i dedu odmetnutog člana bande.

Hrvatskim švercerima kokaina određen pritvor na Kanarskim ostrvima

Trojici hrvatskih državljana na Kanarskim ostrvima određen je pritvor nakon što je španska policija na njihovom brodu pronašla tonu kokaina.

"Balkanski kartel specijalizovan za prekookeansko krijumčarenje kokaina"

ZAGREB - Načelnik Policijske nacionalne kancelarije za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (PNUSKOK) Mario Kovač rekao je da je tzv. balkanski kartel obuhvata različite kriminalne grupe koje djeluju, odnosno potiču s područja država zapadnog Balkana, a specijalizovane su za prekookeansko krijumčarenje kokaina.

Za dvije godine na Balkan poslato više od 25.000 kontejnera s kokainom

BEOGRAD - Narko-bosovi sa Zapadnog Balkana postali su važna karika u međunarodnom krijumčarenju kokaina, koji se mjeri tonama.

Najčitanije