Kokain

Hrvatskim švercerima kokaina određen pritvor na Kanarskim ostrvima

Trojici hrvatskih državljana na Kanarskim ostrvima određen je pritvor nakon što je španska policija na njihovom brodu pronašla tonu kokaina.

"Balkanski kartel specijalizovan za prekookeansko krijumčarenje kokaina"

ZAGREB - Načelnik Policijske nacionalne kancelarije za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (PNUSKOK) Mario Kovač rekao je da je tzv. balkanski kartel obuhvata različite kriminalne grupe koje djeluju, odnosno potiču s područja država zapadnog Balkana, a specijalizovane su za prekookeansko krijumčarenje kokaina.

Za dvije godine na Balkan poslato više od 25.000 kontejnera s kokainom

BEOGRAD - Narko-bosovi sa Zapadnog Balkana postali su važna karika u međunarodnom krijumčarenju kokaina, koji se mjeri tonama.

Srušio se avion sa pola tone kokaina, uhapšeno pet "pohlepnih" krijumčara

MELBURN - Australijska policija saopštila je da se mali avion marke "Cesna" srušio nedugo nakon poletanja sa Papue Nove Gvineje, jer je bio pretovaren kokainom namijenjenim australijskom crnom tržištu.

Pod dejstvom kokaina udario autom u stijenu

TREBINJE- Trebinjac Đ. R. je, pod dejstvom kokaina i usljed brze vožnje, u mjestu Podljivlje u predgrađu Trebinja, udario u stijenu pored puta automobilom pasat folksvagen, ali, kako saznajemo, nije ozlijeđen, dok je njegov suvozač L.P. zadobio lakše ozljede.

U 500 zrna kafe stalo 130 grama kokaina

RIM - Italijanska policija pronašla je 130 grama kokaina sakrivenog u više od 500 zrna kafe, u paketu poslatom iz Kolumbije.

Policijski pas Džoni nanjušio gotovo 25 kilograma kokaina

ZAGREB - Gotovo 25 kilograma visokokvalitetnog kokaina pronađeno je u automobilu italijanskog državljanina prilikom kontrole na Jadranskoj magistrali kod Baćine, saopštili su danas predstavnici dubrovačko-neretvanske policije.

Dvije tone kokaina pronađene među bananama

ROTERDAM - Holandska policija zaplijenila je u luci Roterdam više od dvije tone kokaina, čija se vrijednost procjenjuje na više od 151 miliona evra, saopštili su u nedjelju zvaničnici te zemlje.

Kokain sa broda Aresa trebalo da preuzme kotorski klan

PODGORICA - Više od pet tona kokaina sa broda Aresa, koje je zaplijenila holandska policija, trebalo je da bude dopremljeno u Solun, gdje je bilo planirano da ga preuzmu pripadnici kotorskog klana.

Bivši fudbaler Reala uhapšen zbog kokaina

Španska policija u velikoj akciji uhapsila je 10 osoba zbog trgovine droge.

Najčitanije