Kokice

Osam lokacija za prodaju kokica u parku "Mladen Stojanović"

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je javni oglas o dodjeli lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prodaju kokica i zabavne radnje u parku "Mladen Stojanović", prema kriterijumu najvišeg iznosa.

Kako da spremimo najukusnije kokice iz šerpe?

Glavni problemi koji se javljaju kod pripreme kokica u šerpi su zagorijelost, pa često odustanemo od priprme, međutim, ovaj problem može lako da se riješi.

Zašto treba jesti kokice

Kokice su omiljena grickalica koju vežemo uz gledanje filmova i bioskop, ali one imaju mnoge zdravstvene prednosti kojih mnogi nisu svjesni.

Četiri razloga da svaki dan jedete kokice

Kada kažemo kokice, prva asocijacija nam je gledanje filma u bioskopu ili na nekom udobnom kauču u kućnoj atmosferi. Ta grickalica je jedna od omiljenih baš u ovim prilikama, a malo je poznato da ona nije samo ukusna, već i dobra za naše zdravlje.

Kako pripremiti kokice da budu zdrava grickalica?

Možete li i zamisliti gledanje nekog filma bez kokica u kinu ili na kauču? Ako osjećate poslije toga grižu savjesti jer ne znate jesu li kokice neprijatelj našim kilogramima, imamo za vas odgovor.

Vječita dilema: Da li kokice goje ili ne?

Vjerovatno ste se i sami više puta pitali da li možete da uživate u porciji kokica bez griže savjesti. Mi vam kažemo - slobodno! Kokice zaista ne goje...

Zašto neke kokice ne puknu?

Magazin Business Insider odgovara na pitanje zašto pojedina zrna kukuruza ne puknu dok pravimo kokice.

Najčitanije