Kolegijum

Kolegijum NSRS: Redovna sjednica 22. septembra

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da 12. redovna Narodne skupštine bude održana u 22. septembra sa početkom u 10 časova u Banjaluci.

Pomjeranje izbora blokira usvajanje budžeta grada Banjaluka

Zbog prolongiranja izbora Centralne izborne komisije za 15. novembar i nemogućnosti da se do kraja godine formira vlast, ne postoji šansa da se u toku ove godine usvoji budžet za narednu godinu, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada, koja je održana danas.

Posebna sjednica NSRS u srijedu

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da 15. posebna sjednica Narodne skupštine bude održana u srijedu, 29. jula, sa početkom u 11 časova, saopšteno je nakon sjednice.

Počela sjednica Kolegijuma NSRS

BANJALUKA - U Banjaluci je počela sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske za utvrđivanje dnevnog reda i termina održavanja 15. posebne sjednice parlamenta Srpske.

Prekinuta sjednica Skupštine Crne Gore, zasjeda Kolegijum

PODGORICA - Zasjedanje Skupštine Crne Gore prekinuto je zbog održavanja skupštinskog Kolegijuma na zahtjev opozicionih stranaka povodom dešavanja u vezi s pritvaranjem Njegovog preosveštenstva vladike budimljansko-nikšićkog Joanikija i sedam sveštenika.

Počeo konsultativni sastanak Kolegijuma NS RS

BANJALUKA - U Banjaluci je danas počeo konsultativni sastanak Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske.

Čović: Na sjednici Kolegijuma nije razgovarano o potvrđivanju Božovića

SARAJEVO - Dragan Čović, predsjedavajući Doma naroda BiH, rekao je danas nakon sjednice Zajedničkog kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH kako nisu razgovarali o potvrđivanju Mlađena Božovića, ali da je za njega lično prihvatljiv svaki stav koji predloži SNSD, ali isto tako i SDA, ako se on uklapa u zakonske okvire i ako ima potrebne potvrde.

Sjednica Kolegijuma NSRS u srijedu

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović zakazao je za srijedu, 6. novembra 2019. godine u 13 časova sjednicu Kolegijuma za utvrđivanje prijedloga dnevnog reda i termina održavanja 7. posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Kolegijum NS RS ponovo o posebnoj sjednici o slučaju "Dragičević"

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović zakazao je sjednicu Kolegijuma Narodne skupštine za utvrđivanje dnevnog reda i termina održavanje 30. posebne sjednice, za ponedjeljak, 10. septembra 2018. godine, sa početkom u 13.00 časova.

U petak o terminu sjednice o referendumu

BANJALUKA - Kolegijum Narodne skupštine RS zakazao je za petak sjednicu, na kojoj će biti određen termin posebne sjednice na temu otkazivanja referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH.

Najčitanije