Kolibri

Počela dogradnja vrtića "Kolibri" u Lazarevu

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Lazarevo danas je počela prva faza dogradnje Vrtića "Kolibri" za koju će biti izvojeno 550.000 KM iz gradskog budžeta.

Dron inspirisan kolibrijem

​Jedna od najimpresivnijih kreacija prirode je kolibri, koji maše krilima do 80 puta u sekundi i koji može da lebdi u mjestu i leti u bilo kom pravcu. Sada, naučnici su koristili algoritme mašinskog učenja za proučavanje načina na koji ove sićušne ptice lete kako bi rekreirali njihove sposobnosti kod dronova.

Izgradnjom novog dijela vrtića u Lazarevu smještaj za 170 djece

BANJALUKA - Grad Banjaluka izdvojiće ove godine više od pola miliona KM za izgradnju novog dijela Vrtića "Kolibri" u naselju Lazarevo, u okviru velikog projekta čiji je cilj da obezbijedi predškolsko vaspitanje za još 170 djece iz ovog kraja.

Tražila se karta više za prvi nastup hora "Kolibri"

Beogradski Dječiji hor "Kolibri", koji u ovoj godini obilježava 55 godina rada, večeras je prvi put održao koncert u Bijeljini i oduševio publiku u kojoj je bilo najviše djece.

Vrtić "Kolibri" jedini ima svoj vrt: Bašta zalijevana dječjom ljubavlju

BANJALUKA - U krugu dvorišta vrtića "Kolibri" u banjalučkom naselju Lazarevo pomiješani su mirisi jagoda i ljekovitog bilja.

Najčitanije